F-F

FFC - Fighting Factory Carbin

F-F

FFC - Fighting Factory Carbin

Add to Favorites

Unfavorited heart

Share

share venue profile

About us

FFC Bijlmer is een Thaiboks gym in het hart van Amsterdam Zuidoost en biedt hoogwaardige professionele sportlessen variërend van Thaiboks trainingen tot conditie trainingen. Aan het hoofd van FFC Bijlmer staat Lucien Carbin. FFC Bijlmer is de meest laagdrempelige, betaalbare en beste Thaiboks gym van Amsterdam Zuidoost. Een warme plek waar je altijd met een lach verwelkomt wordt en waar je je “ei” kwijt kan.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Kempering 63 , 1104 KG Amsterdam

Reviews

rating

4.9

14 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Madinda

6 months ago

Super lieve en deskundige trainers, leuk in de omgang met kinderen met verschillende achtergronden.


User headshot

Sherife

9 months ago

Fijne Muay Thai gym, intense work-out en goede begeleiding met passie.


User headshot

Michael

10 months ago

Michael


User headshot

Gideon

11 months ago

FFC Beste gym ❤️❤️


Further helpful information

About the Team

Lucien Carbin: Hij was de 1ste Europese Kampioen in Kyokushin karate. Hij was ook wereld kampioen in Kickboksen en Europees kampioen in Savate en Muay Thai. Hij heeft maar 1 keer in zijn hele carriére verloren. Als coach heeft hij 49 wereldkampioenen op zijn naam staan. In 1987 stopte hij met vechten en ging verder als trainer. Hij ontwikkelden zijn eigen stijl die hij "Carbin All Style Muay Thai" noemde. Hij begon zijn eigen gym Fighting Factory Carbin in Amsterdam, die word beschouwd als één van de beste vechtsportscholen in Nederland. Hij bracht meerder wereldkampioenen voort, zoals Tyrone Spong, Gilbert Yvel, Allistair Overeem, Ilonka Elmont, Taril El Idrissi en meest recentelijk Tiffany van Soest. Robert Westmaas: In 1991 begonnen met thaiboksen en in 2000 zijn handschoenen aan de wilgen gehangen en begonnen als coach bij FFC. FFC Bijlmer is opgezet door hem in 2017 met als uitgangspunt zijn kennis en jarenlange ervaring over te dragen aan de volgende generatie jongeren. En zodoende bij te dragen aan de fysieke en mentale gezondheid van de jeugd. Hij was 2-voudig Nederlands Kampioen (MTBN) en Benelux kampioen onder leiding van Lucien Carbin. Hij heeft ook kickboks gala's georganiseerd waaronder Killerdome, Immortality en Beatdown. Hierdoor heeft hij veel grote talenten uit de Bijlmer de mogelijkheid gegeven hun talenten in de ring te bewerkstelligen. Yoni (Yunus): (sport)fysiotherapeut,revalidatie training, houding- en bewegingstherapie. In 2014 begon hij met E.L.I.T.E. nadat hij besloot naast zijn andere praktijk in Den Haag ook dichterbij huis te gaan werken in Amsterdam West. Na wat mooie jaren werd zijn interesse gewekt door zijn thaiboks maatjes om een praktijkkamer ter beschikking te stellen in hun nieuwe gym. In 2019 verhuisde hij zijn praktijk naar Amsterdam Zuidoost.

Frequently Asked Questions

Geen enkele les is het zelfde.
Bokshandschoenen zijn voor de eerste lessen te leen, kom je vaker, dan kun je beter je eigen handschoenen, scheenbeschermers en bandage aanschaffen. Je kan deze ook bij ons aanschaffen.
In het systeem kan je jezelf tot 1 uur voor aanvang van de les af melden. Let wel op dat voor een PT er een termijn van 24 uur wordt gerekend.
Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Dan heb je genoeg tijd om je klaar te maken, om te kleden of eventueel je bandages om te doen. Zo kan er ook even kennis gemaakt worden.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here