FFC Bijlmer is een Thaiboks gym in het hart van Amsterdam Zuidoost en biedt hoogwaardige professionele sportlessen variërend van Thaiboks trainingen tot conditie trainingen. Aan het hoofd van FFC Bijlmer staat Lucien Carbin.

FFC Bijlmer is de meest laagdrempelige, betaalbare en beste Thaiboks gym van Amsterdam Zuidoost. Een warme plek waar je altijd met een lach verwelkomt wordt en waar je je “ei” kwijt kan.

show more

Contact

Ratings

4.9
65 ratings, 13 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
a month ago

Fijne Muay Thai gym, intense work-out en goede begeleiding met passie.

2 months ago

Michael

3 months ago

FFC Beste gym ❤️❤️

About the Team

Lucien Carbin: Hij was de 1ste Europese Kampioen in Kyokushin karate. Hij was ook wereld kampioen in Kickboksen en Europees kampioen in Savate en Muay Thai. Hij heeft maar 1 keer in zijn hele carriére verloren. Als coach heeft hij 49 wereldkampioenen op zijn naam staan. In 1987 stopte hij met vechten en ging verder als trainer. Hij ontwikkelden zijn eigen stijl die hij "Carbin All Style Muay Thai" noemde. Hij begon zijn eigen gym Fighting Factory Carbin in Amsterdam, die word beschouwd als één van de beste vechtsportscholen in Nederland. Hij bracht meerder wereldkampioenen voort, zoals Tyrone Spong, Gilbert Yvel, Allistair Overeem, Ilonka Elmont, Taril El Idrissi en meest recentelijk Tiffany van Soest.

Robert Westmaas: In 1991 begonnen met thaiboksen en in 2000 zijn handschoenen aan de wilgen gehangen en begonnen als coach bij FFC. FFC Bijlmer is opgezet door hem in 2017 met als uitgangspunt zijn kennis en jarenlange ervaring over te dragen aan de volgende generatie jongeren. En zodoende bij te dragen aan de fysieke en mentale gezondheid van de jeugd. Hij was 2-voudig Nederlands Kampioen (MTBN) en Benelux kampioen onder leiding van Lucien Carbin. Hij heeft ook kickboks gala's georganiseerd waaronder Killerdome, Immortality en Beatdown. Hierdoor heeft hij veel grote talenten uit de Bijlmer de mogelijkheid gegeven hun talenten in de ring te bewerkstelligen.

Yoni (Yunus): (sport)fysiotherapeut,revalidatie training, houding- en bewegingstherapie. In 2014 begon hij met E.L.I.T.E. nadat hij besloot naast zijn andere praktijk in Den Haag ook dichterbij huis te gaan werken in Amsterdam West. Na wat mooie jaren werd zijn interesse gewekt door zijn thaiboks maatjes om een praktijkkamer ter beschikking te stellen in hun nieuwe gym. In 2019 verhuisde hij zijn praktijk naar Amsterdam Zuidoost.

show more

Questions and Answers

Why should I visit FFC - Fighting Factory Carbin?

Geen enkele les is het zelfde.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Bokshandschoenen zijn voor de eerste lessen te leen, kom je vaker, dan kun je beter je eigen handschoenen, scheenbeschermers en bandage aanschaffen. Je kan deze ook bij ons aanschaffen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

In het systeem kan je jezelf tot 1 uur voor aanvang van de les af melden. Let wel op dat voor een PT er een termijn van 24 uur wordt gerekend.

What else should I know of?

Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Dan heb je genoeg tijd om je klaar te maken, om te kleden of eventueel je bandages om te doen. Zo kan er ook even kennis gemaakt worden.