Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue

View image gallery

About us

Bij FemmeFit kun je trainen vanaf je vroege Zwangerschap tot vlak voor de Bevalling en ook weer na je bevalling om je weer helemaal Fit te voelen. Het trainen kan in groepen of privé via personal training. Ook kun je samen met je partner een uitgebreide voorbereiding op de bevalling volgen in een leuke workshop, samen met anderen of - indien gewenst - privé. Zie voor meer informatie: Website | www.femmefit-training.nlEmail | femmefit.floor@gmail.com In de toekomst zal FemmeFit ook Babymassage / Zwangerschapsmassage en andere workshops aanbieden, houdt de website en de socials dus goed in de gaten..

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Esperantostraat 10 , 2518 LH Den Haag

Reviews

rating

4.7

19 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.6

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.6

User headshot

Liëtte

17 days ago

fijne professionele training.


User headshot

Laura

21 days ago

Echt super goede, afwisselende lessen die je uitdagen op je eigen niveau. Anouk weet precies wat een zwanger (of van zwangerschap herstellend) lichaam aankan, heeft aandacht voor het technisch goed uitvoeren van oefeningen en begeleid iedere deelnemer in de les waar nodig persoonlijk (om bijv diastase te checken). Groot verschil met de lessen elders die ik tijdens mijn vorige zwangerschap volgde, daar werd veel te veel gesprongen en gerend, niet nodig en zelfs blessure veroorzakend. Daarnaast hele fijne verwelkomende sfeer met naast het sporten ook aandacht voor alles wat bij zwangerschappen, bevallingen en daarna komt kijken!


User headshot

Laura

21 days ago

Het was erg fijn om bij Anouk te trainen tijdens en na de zwangerschap. Door haar kennis in het zwangere lichaam sport je met veel vertrouwen zo je zwangerschap door. Ze bedenkt de juiste oefeningen die zorgvuldig zijn samengesteld. Mocht je toch meer of minder willen dan is daar ook de ruimte voor. Al met al een aanrader!


User headshot

Brieneke

24 days ago

Dik 5 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Anouk. Toen was ik al heel blij met haar begeleiding en manier van werken. Met veel vertrouwen in mijzelf ging ik dan ook mijn eerste bevalling in. Ook daarna weer vertrouwen in je lijf krijgen vond ik op deze manier fijn. De een aantal maanden later kwam ik dan ook uiteraard terug en weer dezelfde fijne ervaring. Bij de derde was ze van locatie verandert maar omdat het mij gerustgestelde en toch goed te doen ook bij de derde weer heerlijk bij Anouk gesport. Anouk is geduldig en zeer kundig en heeft overal tips of adviezen voor, zo fijn! Maar ook het kletsen met gelijke is gewoon heerlijk voor en tijdens een bevalling. Ik kan Anouk dan ook ten zeerste aanraden!


Further helpful information

About the Team

FemmeFit is opgericht door Anouk Duijvestijn en het is haar missie om vrouwen gedurende de gehele periode van zwanger zijn, het bevallen en tijdens het prille ouderschap zo te begeleiden dat ze zich fysiek zo optimaal mogelijk voelen. Waardoor ze in staat zijn om goed geïnformeerde keuzes te maken in dit proces en zo goed mogelijk voor zichzelf en voor hun kindje(s) kunnen zorgen.


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here