Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue

View image gallery

About us

Bij FemmeFit kun je trainen vanaf je vroege Zwangerschap tot vlak voor de Bevalling en ook weer na je bevalling om je weer helemaal Fit te voelen. Het trainen kan in groepen of privé via personal training. Ook kun je samen met je partner een uitgebreide voorbereiding op de bevalling volgen in een leuke workshop, samen met anderen of - indien gewenst - privé. Zie voor meer informatie: Website | www.femmefit-training.nl Email | femmefit.floor@gmail.com In de toekomst zal FemmeFit ook Babymassage / Zwangerschapsmassage en andere workshops aanbieden, houdt de website en de socials dus goed in de gaten..

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Esperantostraat 10 , 2518 LH Den Haag

Reviews

rating

4.5

9 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.3

Friendliness & Service

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.6

Atmosphere

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.3

User headshot

Janneke

6 days ago

Heel fijn gesport tijdens en na mijn zwangerschap. Uitstekende begeleiding, aangepaste oefeningen waar nodig en ook erg gezellig! Kan het iedereen aanraden.


User headshot

Hana

12 days ago

Heel leuk


User headshot

Anne Laure

15 days ago

Ik heb bij Anouk gesport tijdens mijn zwangerschap en na de bevalling en ik ben ontzettend dankbaar voor hoe ze me geholpen heeft. Door haar kon ik met vertrouwen sporten tijdens mijn zwangerschap en door haar betrokkenheid en steun voel ik me nu weer sterk genoeg om zelf verder te gaan. De trainingen zijn heel prettig en het is ook heel fijn om het samen te doen met andere zwangeren en nieuwe mama's. Anouk zorgt ervoor dat iedereen op haar eigen niveau kan sporten en er zijn altijd veel aanpassingen mogelijk, waardoor het voor iedereen leuk blijft. Ik zou iedere zwangere en net bevallen vrouw aanraden om bij Anouk te trainen!


User headshot

Christina

a month ago

Super begeleiding, goede sfeer


Further helpful information

About the Team

FemmeFit is opgericht door Anouk Duijvestijn en het is haar missie om vrouwen gedurende de gehele periode van zwanger zijn, het bevallen en tijdens het prille ouderschap zo te begeleiden dat ze zich fysiek zo optimaal mogelijk voelen. Waardoor ze in staat zijn om goed geïnformeerde keuzes te maken in dit proces en zo goed mogelijk voor zichzelf en voor hun kindje(s) kunnen zorgen.


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here