About us

Groot nieuws! Vanaf 1 januari gaat Faraja Yoga verder als Faraja Yoga en Pilates De lessen verhuizen naar de studio waar op dit moment Studio Nine zit (Nijverheidsstraat 3a+b) Er komt een ruim aanbod aan yoga en pilates lessen. Binnenkort meer informatie over het nieuwe rooster. Daarnaast is de studio beschikbaar voor verhuur. Faraja betekent comfort, verlichting en ontspanning en dat is precies wat Faraja yoga gaat bieden. Ontdek het comfort in de yogahouding, gebruik je adem om jezelf te verlichten en kom tot ontspanning. Faraja yoga vindt haar basis in Critical Alignment Yoga. Naast deze vertrouwde lessen gaan we ook verder met Critical Alignment Therapie. Wil je -leren- ontspannen, je rug, heupen of schouders mobiliseren, ruimte in je lichaam ervaren of ontdekken hoe meditatief fysieke yoga kan zijn? Je bent van harte welkom bij Faraja Yoga ! We zijn gevestigd in de mooie Studio van Stoked About Yoga aan de Graftermeerstraat 63a. Je bent van harte welkom!

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Nijverheidsstraat 3A+B, 2132 AZ Hoofddorp

Reviews

rating

4.8

16 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.4

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Irma

4 months ago

Fijne pilates les door mindful instructies. Daardoor is de les ook goed te volgen als "nieuweling".


User headshot

Stephanie

4 months ago

Loved it


User headshot

Marije

4 months ago

Hele fijne yoga les


User headshot

Mercy

8 months ago

Mercy Haanstra


Further helpful information

About the Team

Het is jaren geleden dat ik in aanraking kwam met yoga. Ik ben begonnen bij Dirk-Jan Lust in Koog aan de Zaan en was gelijk ‘verkocht’. Het bleek dat hoe meer yoga ik deed hoe beter ik me voelde. Het oplossen van spanning en stijfheid in m’n lichaam door het doen van yoga oefeningen veranderde mijn leven. De stress die ik regelmatig ervoer tijdens mijn werk werd steeds minder. Ik werd relaxter, meer open en voelde me gelukkiger. Omdat ik meer wilde weten over yoga heb ik van 2003 tot 2005 de opleiding tot yogaleraar gevolgd bij Dirk-Jan Lust. Tijdens de opleiding gaf ik m’n eerste lessen in de studio van Dirk-Jan en na de opleiding ben ik les blijven geven. Mijn honger naar yogakennis was niet gestild en daarom heb ik van 2005 tot 2009 de opleiding tot Critical Alignment Yoga Docent gevolgd bij Gert van Leeuwen. Na deze intensieve opleiding was het eerst tijd voor wat anders. Een half jaar lang heb ik over de wereld gezworven en de meest prachtige plaatsen bezocht. Daarna was het tijd om mijn yoga ervaring door te gaan geven. In 2010 ben ik gestart met het geven van yogalessen in Hoofddorp. In 2012 opende ik samen met een andere docent Yoga Centrum Hoofddorp. In deze prachtige studio heb ik de afgelopen 9 jaar meer dan drieduizend yogalessen gegeven. Nu in 2021 is het weer tijd om op mijn eigen benen te staan. Een nieuwe naam en een nieuwe plek. Mijn nieuwe naam is Faraja yoga. Faraja komt uit het Swahili en betekend comfort, relieve, relax. Dit is precies wat ik hoop te brengen met mijn lessen. Ik hoop je te ontmoeten in mijn lessen!

Frequently Asked Questions

Faraja Yoga helpt je met ontspannen en met ruimte ervaren in je lichaam en je leven. Dat doen we met Critical Alignment Yoga. Deze yogavorm is anders dan de meeste andere yogavormen. Hoe anders? Kom naar de les en ervaar het zelf.
Het is voor de hygiëne fijn als je een eigen yogamatje gebruikt. Verder hoef je geen eigen materiaal mee te nemen. Om thuis mee te doen met de Livestream lessen is het handig om een yogastrip en een vilten matje te hebben. Deze zijn te krijgen in de studio. Wil je meer weten stuur een mailtje naar yoga@faraja.nl
Fijn als je dan de les op tijd annuleert zodat je plek vrijkomt voor iemand anders.
In de lessen gaan we aan de slag met yoga. Dat betekend bewegen met aandacht. Het is jammer als je bewegingen worden beperkt door kleding waarin je niet makkelijk kan bewegen. Yoga gaat prima in een joggingbroek of legging.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here