Bij EVA’Z Yoga & Pilates in Heemstede wordt er in verschillende vormen van Pilates en Yoga lesgegeven. De lessen zijn niet zweverig maar juist “down-to-earth” en geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Steeds meer sporters ervaren de lessen als waardevolle aanvulling op hun trainingen.

Naast de lessen in Pilates, Yogalates, Restorative Yoga, Dynamische Flow Yoga, MOTR en Ouder/Kind Yogalates, is het ook mogelijk om buiten het rooster om privélessen te boeken. De lessen die gegeven worden zijn niet zweverig, maar juist down-to-earth en geschikt voor vrouwen en mannen.

De uitdagende Pilates en Yoga houdingen versterken het lichaam. De intense en bewuste ademhaling helpt met stress om te gaan, brengt innerlijke rust en mentaal evenwicht. Hierdoor zien wij steeds meer sporters in de studio die de lessen als een waardevolle aanvulling op hun reguliere trainingen ervaren.

De nieuwe EVA’Z Yoga & Pilates studio is gelegen aan de Blekersvaartweg 19 B (toegang tussen 22 en 23A) in Heemstede. Door de centrale ligging van de studio zijn wij zeer goed te bereiken voor iedereen uit Heemstede, Haarlem, Bennebroek, Hoofddorp, Vijfhuizen, Hillegom, Zwaanshoek, Aerdenhout, Bloemendaal, Overveen en de rest van Zuid-Kennemerland.

Naast een ruime lesruimte, waar in kleine groepen wordt lesgegeven, is er een sfeervolle theekamer waar na de les nog nagepraat en thee gedronken kan worden. Kom je naar de studio? Pak dan de fiets of kom lopend. Dit is goed voor jezelf, het milieu en de buren.

show more

Contact

Ratings

5
291 ratings, 59 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
13 days ago

Best teacher.Friendly and worth going.

16 days ago

Heel prettig!

2 months ago

Met Pilates begonnen omdat ik al geruime tijd last had van een stijve en pijnlijke onder rug. Merkte na 1 les al dat mijn spieren soepeler waren geworden. Normaal kreeg ik na een half uur tennissen last van mijn rug. Na de Pilates les had ik er na een uur tennissen nog nauwelijks last van.

About the Team

Eva van der Zouwen is de oprichtster en het gezicht van EVA’Z Yoga en Pilates in Heemstede. Zij heeft zich door de jaren heen laten inspireren door onder andere Robert Boustany, Neva Ingalls, Ana Forrest, Sarah Powers, Shiva Rea, Max Strom, Simon Park en David Swenson. Deze ervaringen vormen de basis voor de Pilates en yogastijlen die bij EVA’Z Yoga & Pilates gegeven worden.

show more