Bij EVA’Z Yoga & Pilates in Heemstede wordt er in verschillende vormen van pilates en yoga lesgegeven. De lessen zijn niet zweverig maar juist “down-to-earth” en geschikt voor zowel vrouwen als mannen. De uitdagende pilates en yoga houdingen versterken het lichaam. De intense en bewuste ademhaling helpt met stress om te gaan, brengt innerlijke rust en mentaal evenwicht. Wij hebben veel sporters die de lessen ervaren als waardevolle aanvulling op hun reguliere trainingen.

Naast de lessen in pilates, yogalates, restorative yoga, dynamische flow yoga, MOTR en Ouder/Kind Yogalates, is het ook mogelijk om buiten het rooster om privélessen te boeken.

De luxe EVA’Z yoga & pilates studio is gelegen aan de Blekersvaartweg 19 B (toegang tussen 22 en 23A) in Heemstede. Door de centrale ligging van de studio zijn wij zeer goed te bereiken voor iedereen uit Heemstede, Haarlem, Bennebroek, Hoofddorp, Vijfhuizen, Hillegom, Zwaanshoek, Aerdenhout, Bloemendaal, Overveen en de rest van Zuid-Kennemerland.

Naast een ruime lesruimte, waar in kleine groepen wordt lesgegeven, is er een sfeervolle theekamer waar na de les nog nagepraat en thee gedronken kan worden. Kom je naar de studio? Pak dan de fiets of kom lopend. Dit is goed voor jezelf, het milieu en de buren.

show more

Contact

Ratings

5
341 ratings, 69 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
16 days ago

Super!

22 days ago

Sinds ik bij Eva pilates doe, heb ik veel minder rug- en gewrichtspijn. Een wonder waar ik superblij mee ben!

3 months ago

super nice lessons and friendly vibe

About the Team

Eva van der Zouwen is de oprichtster en het gezicht van EVA’Z Yoga en Pilates in Heemstede. Zij heeft zich door de jaren heen laten inspireren door onder andere Robert Boustany, Neva Ingalls, Ana Forrest, Sarah Powers, Shiva Rea, Max Strom, Simon Park en David Swenson. Deze ervaringen vormen de basis voor de pilates en yogastijlen die bij EVA’Z Yoga & Pilates gegeven worden.

show more