EVA'Z yoga & pilates

EVA'Z yoga & pilates

  Add to Favorites

  Unfavorited heart

  Share

  About us

  Bij EVA’Z Yoga & Pilates in Heemstede wordt er in verschillende vormen van pilates en yoga lesgegeven. De lessen zijn niet zweverig maar juist “down-to-earth” en geschikt voor zowel vrouwen als mannen. De uitdagende pilates en yoga houdingen versterken het lichaam. De intense en bewuste ademhaling helpt met stress om te gaan, brengt innerlijke rust en mentaal evenwicht. Wij hebben veel sporters die de lessen ervaren als waardevolle aanvulling op hun reguliere trainingen.

  Naast de lessen in pilates, yogalates, restorative yoga, dynamische flow yoga, MOTR en Ouder/Kind Yogalates, is het ook mogelijk om buiten het rooster om privélessen te boeken.

  De luxe EVA’Z yoga & pilates studio is gelegen aan de Blekersvaartweg 19 B (toegang tussen 22 en 23A) in Heemstede. Door de centrale ligging van de studio zijn wij zeer goed te bereiken voor iedereen uit Heemstede, Haarlem, Bennebroek, Hoofddorp, Vijfhuizen, Hillegom, Zwaanshoek, Aerdenhout, Bloemendaal, Overveen en de rest van Zuid-Kennemerland.

  Naast een ruime lesruimte, waar in kleine groepen wordt lesgegeven, is er een sfeervolle theekamer waar na de les nog nagepraat en thee gedronken kan worden. Kom je naar de studio? Pak dan de fiets of kom lopend. Dit is goed voor jezelf, het milieu en de buren.

  Amenities

  • VENUE_AMENITY_SANITARY

   Showers

  • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

   Food

  • VENUE_AMENITY_SHOP

   Shop

  • VENUE_AMENITY_WELLNESS

   Wellness

  • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

   Changing rooms

  • VENUE_AMENITY_PARKING

   Parking lot

  • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

   Card Payment

  Location

  Blekersvaartweg 19b, 2101 CB Heemstede

  Reviews

  rating

  5.0

  91 reviews

  Room Quality

  unfulfilled rating score

  4.9

  Friendliness & Service

  5.0

  Cleanliness

  5.0

  Atmosphere

  5.0

  Price Performance

  unfulfilled rating score

  4.9

  User headshot

  Lonneke

  a month ago

  Eva begeleidt ontzettend goed!! Super bekwaam, alert en met veel humor. Hele fijne lessen. Weldaad voor lichaam en geest… qua kracht, flexibiliteit, progressie. Toffe muziek, fijne ruimte. Super sportschool. Andere teachers uiteraard anders, maar ook goed. Aanrader!


  User headshot

  Christine

  2 months ago

  TOP!!!!!!!


  User headshot

  Elisabeth

  3 months ago

  Ik ga met heel veel plezier naar Eva’s. De sfeer en manier van lesgeven is ontspannen, heel toegankelijk met goede uitleg en voor iedereen te volgen op eigen niveau. Absoluut een aanrader!


  User headshot

  Sabine

  3 months ago

  Fijne yoga school


  Further helpful information

  About the Team

  Eva van der Zouwen is de oprichtster en het gezicht van EVA’Z Yoga en Pilates in Heemstede. Zij heeft zich door de jaren heen laten inspireren door onder andere Robert Boustany, Neva Ingalls, Ana Forrest, Sarah Powers, Shiva Rea, Max Strom, Simon Park en David Swenson. Deze ervaringen vormen de basis voor de pilates en yogastijlen die bij EVA’Z Yoga & Pilates gegeven worden.

  Available sports types and activities

  • Pilates

  • Yoga

  • Yogalates


  Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here