Essential Voorburg

Essential Voorburg

  Add to Favorites

  Unfavorited heart

  Share

  About us

  Een Yoga- en Pilates belevenis op een prachtige locatie in Voorburg. In 2019 opgericht uit de behoefte om in een stressvolle maatschappij een plek te creëren voor mentale en fysieke rust en herstel.

  Amenities

  • VENUE_AMENITY_SANITARY

   Showers

  • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

   Food

  • VENUE_AMENITY_SHOP

   Shop

  • VENUE_AMENITY_WELLNESS

   Wellness

  • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

   Changing rooms

  • VENUE_AMENITY_PARKING

   Parking lot

  • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

   Card Payment

  Location

  Rembrandtlaan 61 , 2271 GG Voorburg

  Reviews

  rating

  4.7

  23 reviews

  Room Quality

  unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

  4.8

  Friendliness & Service

  unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

  4.7

  Cleanliness

  unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

  4.7

  Atmosphere

  unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

  4.7

  Price Performance

  unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

  4.6

  User headshot

  Xandra

  2 months ago

  Fijne schone ruimte en lessen met niet teveel deelnemers. Je moet je online van te voren aanmelden. Dat vind ik wel even wennen. Geen muziek tijdens de les wat ik prettig vind. Of de muziek staat heel zachtjes, ook fijn. Ik heb nu een abonnement voor 1 jaar voor 49,50 euro per maand onbeperkt (actie voor nieuwe deelnemers) . Dat vind ik een prima prijs. Normaal is dit abonnement 69,95 euro per maand. Of 2 jaar voor 65 euro p/mnd. Dat vind ik best prijzig. Ik weet daarom nog niet of ik zal gaan verlengen, ondanks ik het wel fijne lessen en een prettige locatie vind.


  User headshot

  Petra

  3 months ago

  fijne les gehad en goede begeleiding.


  User headshot

  Marjolein

  4 months ago

  Mooie zaal en fijne les. Ik ga vaker!


  User headshot

  Ashfaq

  9 months ago

  It was wonderful experience with Mayur, power yoga class.


  Further helpful information

  Frequently Asked Questions

  Essential is een Yoga- en Pilates studio in een prachtige en rustgevende ruimte op de Rembrandtlaan in Voorburg. In 2019 opgericht uit de behoefte om in een stressvolle maatschappij een plek te creëren voor mentale en fysieke rust en herstel. Het lijf beweegt vaak te weinig en het brein krijgt onvoldoende rust, wat kan voortvloeien in mentale en fysieke klachten. Kom de studio binnen, laat de buitenwereld achter en dompel jezelf onder in de goede vibes die Essential te bieden heeft.
  Alle lessen zijn geschikt als eerste les. Je kunt zelf bepalen aan welke les je wilt deelnemen (zie rooster). Sommige lessen zijn vooral ontspannend, terwijl andere lessen inspanning en ontspanning combineren. Het fijnste is om bijvoorbeeld 2 verschillende lessen/docenten te proberen, om te kijken welke vorm het beste bij je past. En dit kan ook een moment-opname zijn, de ene keer heb je behoefte aan een rustige les, maar je wilt wel in beweging zijn en de andere keer wil je weer vooral aan fysieke conditie werken. Dit is helemaal aan jezelf en leuk om af te wisselen.
  Vanwege COVID-19 vragen wij iedereen zijn of haar eigen yogamat mee te nemen en eventuele andere attributen die je nodig hebt voor je yogabeoefening. Onze handdoeken, dekentjes en andere props mogen tijdelijk niet gebruikt worden.
  Als je onverhoopt niet mee kunt doen, kun je jezelf uitschrijven bij de desbetreffende les. Je kunt tot 3 uur voor aanvang een les annuleren. Als je de les later annuleert wordt deze meegerekend als een gevolgde les.
  · Desinfecteer je handen bij binnenkomst · Graag één voor één de studio betreden · Kom in je yogakleren naar de studio en neem zo min mogelijk spullen mee, om gebruik van de kleedkamers te beperken. · In de yogaruimte zijn markeringen aangebracht om de 1,5 m. afstand te bewaren. Leg je matje in de markeringen. Er is zodoende ruimte voor maximaal 8 matten per les. Zo heeft iedereen genoeg ruimte om zich veilig te bewegen. · Er kan voorlopig helaas geen water ingeschonken worden. Neem zo nodig een flesje water mee.

  Available sports types and activities

  • Pilates

  • Yoga


  Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here