About us

Een Yoga- en Pilates belevenis op een prachtige locatie in Voorburg. In 2019 opgericht uit de behoefte om in een stressvolle maatschappij een plek te creëren voor mentale en fysieke rust en herstel.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Rembrandtlaan 61 , 2271 GG Voorburg

Reviews

rating

4.7

20 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.6

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

User headshot

Ashfaq

4 months ago

It was wonderful experience with Mayur, power yoga class.


User headshot

charlotte

4 months ago

Fijne yoga school met veel diversiteit 🍀🙏🏽


User headshot

Katia

5 months ago

Nice venue and class


User headshot

Christine

a year ago

Christine B


Further helpful information

Frequently Asked Questions

Essential is een Yoga- en Pilates studio in een prachtige en rustgevende ruimte op de Rembrandtlaan in Voorburg. In 2019 opgericht uit de behoefte om in een stressvolle maatschappij een plek te creëren voor mentale en fysieke rust en herstel. Het lijf beweegt vaak te weinig en het brein krijgt onvoldoende rust, wat kan voortvloeien in mentale en fysieke klachten. Kom de studio binnen, laat de buitenwereld achter en dompel jezelf onder in de goede vibes die Essential te bieden heeft.
Alle lessen zijn geschikt als eerste les. Je kunt zelf bepalen aan welke les je wilt deelnemen (zie rooster). Sommige lessen zijn vooral ontspannend, terwijl andere lessen inspanning en ontspanning combineren. Het fijnste is om bijvoorbeeld 2 verschillende lessen/docenten te proberen, om te kijken welke vorm het beste bij je past. En dit kan ook een moment-opname zijn, de ene keer heb je behoefte aan een rustige les, maar je wilt wel in beweging zijn en de andere keer wil je weer vooral aan fysieke conditie werken. Dit is helemaal aan jezelf en leuk om af te wisselen.
Vanwege COVID-19 vragen wij iedereen zijn of haar eigen yogamat mee te nemen en eventuele andere attributen die je nodig hebt voor je yogabeoefening. Onze handdoeken, dekentjes en andere props mogen tijdelijk niet gebruikt worden.
Als je onverhoopt niet mee kunt doen, kun je jezelf uitschrijven bij de desbetreffende les. Je kunt tot 3 uur voor aanvang een les annuleren. Als je de les later annuleert wordt deze meegerekend als een gevolgde les.
· Desinfecteer je handen bij binnenkomst · Graag één voor één de studio betreden · Kom in je yogakleren naar de studio en neem zo min mogelijk spullen mee, om gebruik van de kleedkamers te beperken. · In de yogaruimte zijn markeringen aangebracht om de 1,5 m. afstand te bewaren. Leg je matje in de markeringen. Er is zodoende ruimte voor maximaal 8 matten per les. Zo heeft iedereen genoeg ruimte om zich veilig te bewegen. · Er kan voorlopig helaas geen water ingeschonken worden. Neem zo nodig een flesje water mee.

Available sports types and activities

 • Pilates

 • Yoga


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here