Een Yoga- en Pilates belevenis op een prachtige locatie in Voorburg. In 2019 opgericht uit de behoefte om in een stressvolle maatschappij een plek te creëren voor mentale en fysieke rust en herstel.

show more

Contact

Ratings

4.6
85 ratings, 17 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  4.5
 • Cleanliness
  4.7
 • Price performance
  4.6
 • Atmosphere
  4.6

Give your opinion!

Publish review
11 days ago

Christine B

21 days ago

M B

3 months ago

Questions and Answers

Why should I visit Essential Voorburg?

Essential is een Yoga- en Pilates studio in een prachtige en rustgevende ruimte op de Rembrandtlaan in Voorburg. In 2019 opgericht uit de behoefte om in een stressvolle maatschappij een plek te creëren voor mentale en fysieke rust en herstel. Het lijf beweegt vaak te weinig en het brein krijgt onvoldoende rust, wat kan voortvloeien in mentale en fysieke klachten. Kom de studio binnen, laat de buitenwereld achter en dompel jezelf onder in de goede vibes die Essential te bieden heeft.

What should I know of the first visit?

Alle lessen zijn geschikt als eerste les. Je kunt zelf bepalen aan welke les je wilt deelnemen (zie rooster). Sommige lessen zijn vooral ontspannend, terwijl andere lessen inspanning en ontspanning combineren. Het fijnste is om bijvoorbeeld 2 verschillende lessen/docenten te proberen, om te kijken welke vorm het beste bij je past. En dit kan ook een moment-opname zijn, de ene keer heb je behoefte aan een rustige les, maar je wilt wel in beweging zijn en de andere keer wil je weer vooral aan fysieke conditie werken. Dit is helemaal aan jezelf en leuk om af te wisselen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Vanwege COVID-19 vragen wij iedereen zijn of haar eigen yogamat mee te nemen en eventuele andere attributen die je nodig hebt voor je yogabeoefening. Onze handdoeken, dekentjes en andere props mogen tijdelijk niet gebruikt worden.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Als je onverhoopt niet mee kunt doen, kun je jezelf uitschrijven bij de desbetreffende les. Je kunt tot 3 uur voor aanvang een les annuleren. Als je de les later annuleert wordt deze meegerekend als een gevolgde les.

What else should I know of?

 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst
 • Graag één voor één de studio betreden
 • Kom in je yogakleren naar de studio en neem zo min mogelijk spullen mee, om gebruik van de kleedkamers te beperken.
 • In de yogaruimte zijn markeringen aangebracht om de 1,5 m. afstand te bewaren. Leg je matje in de markeringen. Er is zodoende ruimte voor maximaal 8 matten per les. Zo heeft iedereen genoeg ruimte om zich veilig te bewegen.
 • Er kan voorlopig helaas geen water ingeschonken worden. Neem zo nodig een flesje water mee.