Electric Fitness Almere en Lelystad

Electric Fitness Almere en Lelystad

  Electric Fitness Almere en Lelystad

  Electric Fitness Almere en Lelystad

  Add to Favorites

  Unfavorited heart

  Share

   About us

   Onze EMS training van 20 minuten staat gelijk aan 3 uur lang sporten. EMS staat voor Electric Muscle Stimulation, door middel van korte impulsen zorgen wij er voor dat je 90% van je spieren benut. Wil jij ook ervaren wat EMS met je doet, kom dan langs voor een gratis proefles bij Electric Fitness in Almere of Lelystad! Wij zijn gevestigd aan de Markerkant 10 in Almere stad en Kaapstanderweg 1c in Lelystad. Gratis parkeergelegenheid, maar ook goed bereikbaar met het OV.

   Amenities

   • VENUE_AMENITY_SANITARY

    Showers

   • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

    Food

   • VENUE_AMENITY_SHOP

    Shop

   • VENUE_AMENITY_WELLNESS

    Wellness

   • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

    Changing rooms

   • VENUE_AMENITY_PARKING

    Parking lot

   • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

    Card Payment

   Location

   Markerkant 10 44, 1316 AJ Almere

   Reviews

   rating

   4.9

   29 reviews

   Room Quality

   unfulfilled rating score

   4.9

   Friendliness & Service

   5.0

   Cleanliness

   5.0

   Atmosphere

   5.0

   Price Performance

   unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

   4.7

   User headshot

   nicole

   22 days ago

   top


   User headshot

   Linda

   a month ago

   Ik heb een proefles gehad. En ik zit in een rolstoel en ze denken echt met je mee. Vind het zo fijn om op die manier toch nog met mijn lichaam bezig te zijn. En het beviel zo goed, dus ik heb mij ingeschreven💪😊


   User headshot

   olcay

   2 months ago

   Leuke lessen. Elke instructeur is even leuk en bekwaam. En geweldige service en snelle reactie bij vragen of problemen. Leuk bijkomstigheid, na 1,5 maand zie je al resultaat. 😃


   User headshot

   Mireille

   2 months ago

   Wat een top team. Wij zijn voor twee proeflessen geweest en zo Meijs goed en professioneel geholpen. Twee totaal verschillende trainingen gehad geheel aangepast aan mijn gezondheidsbeperking. Echt onder de indruk! Mijn vriendin en ik gaan dan ook zeker met trainen met deze leuke professionals 💪


   Further helpful information

   About the Team

   Welkom bij Jan Willem en Anja van den Oever, die ruime ervaring met Electric Muscle Stimulation hebben. Hun enthousiasme over de werking van EMS op je lichaam willen ze graag met een ieder delen. Zij werken met maximaal 3 mensen tegelijk aan een 20 minuten workout waarbij ieder zijn eigen persoonlijke intensiteit van impulsen ingesteld krijgt . Of je nu herstellende bent van een blessure, niet voluit kunt sporten of graag in shape wilt komen of blijven, alles is mogelijk. De workout duurt 20 minuten dus: No time, no excuse, pak het goed aan!

   Frequently Asked Questions

   Electric Muscle Stimulation is nog niet heel bekend in Nederland. Korte impulsen zorgen er voor dat 90% van je spieren worden aangespannen. De training is geheel op maat wat er voor zorgt dat een ieder bij hen terecht kan. Heb je last van rugklachten, een hernia, reuma, fibromyalgie of niet veel tijd om te trainen? Wij zorgen er graag samen met je voor dat wij aan die doelen gaan werken.
   Als je de eerst keer komt sporten dan gaan ze graag eerst met je in gesprek overwat je doelen en verwachtingen zijn. Welke sportkleding moet je aan? Heel simpel, je krijgt een speciaal underwear pak en daarna ga je van start. Jij bepaalt hoe hoog ze de impulsen instellen.
   Eigen sportkleding is niet nodig. Je krijgt een speciaal underwear pak welke zorgt voor een goede geleiding van de impulsen. Zelf kies je of je liever met sportschoenen of zonder aan de slag gaat.
   Via de app kun je gemakkelijk aangeven welke les je wilt boeken. Lukt het helaas niet om te komen, dan kun je maximaal 12 uur voor start van de training annuleren.
   Altijd al nieuwsgierig wat Electric Muscle Stimulation training met jou doet? Neem contact met op voor een gratis proefles! Bekijk de site www.electricfitnessalmere.nl voor meer informatie.

   Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here