Electric Fitness Almere en Lelystad

Electric Fitness Almere en Lelystad

Electric Fitness Almere en Lelystad

Electric Fitness Almere en Lelystad

Add to Favorites

Unfavorited heart

Share

share venue profile

About us

Onze EMS training van 20 minuten staat gelijk aan 3 uur lang sporten. EMS staat voor Electric Muscle Stimulation, door middel van korte impulsen zorgen wij er voor dat je 90% van je spieren benut. Wil jij ook ervaren wat EMS met je doet, kom dan langs voor een gratis proefles bij Electric Fitness in Almere of Lelystad! Wij zijn gevestigd aan de Markerkant 10 in Almere stad en Kaapstanderweg 1c in Lelystad. Gratis parkeergelegenheid, maar ook goed bereikbaar met het OV.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Markerkant 10 44, 1316 AJ Almere

Reviews

rating

4.9

24 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

User headshot

Nicole

20 days ago

Top


User headshot

Loreeen

2 months ago

nvt


User headshot

Sabine

2 months ago

Sabine Colijn-Dentz


User headshot

Ursula

3 months ago

nieuwe ervaring


Further helpful information

About the Team

Welkom bij Jan Willem en Anja van den Oever, die ruime ervaring met Electric Muscle Stimulation hebben. Hun enthousiasme over de werking van EMS op je lichaam willen ze graag met een ieder delen. Zij werken met maximaal 3 mensen tegelijk aan een 20 minuten workout waarbij ieder zijn eigen persoonlijke intensiteit van impulsen ingesteld krijgt . Of je nu herstellende bent van een blessure, niet voluit kunt sporten of graag in shape wilt komen of blijven, alles is mogelijk. De workout duurt 20 minuten dus: No time, no excuse, pak het goed aan!

Frequently Asked Questions

Electric Muscle Stimulation is nog niet heel bekend in Nederland. Korte impulsen zorgen er voor dat 90% van je spieren worden aangespannen. De training is geheel op maat wat er voor zorgt dat een ieder bij hen terecht kan. Heb je last van rugklachten, een hernia, reuma, fibromyalgie of niet veel tijd om te trainen? Wij zorgen er graag samen met je voor dat wij aan die doelen gaan werken.
Als je de eerst keer komt sporten dan gaan ze graag eerst met je in gesprek overwat je doelen en verwachtingen zijn. Welke sportkleding moet je aan? Heel simpel, je krijgt een speciaal underwear pak en daarna ga je van start. Jij bepaalt hoe hoog ze de impulsen instellen.
Eigen sportkleding is niet nodig. Je krijgt een speciaal underwear pak welke zorgt voor een goede geleiding van de impulsen. Zelf kies je of je liever met sportschoenen of zonder aan de slag gaat.
Via de app kun je gemakkelijk aangeven welke les je wilt boeken. Lukt het helaas niet om te komen, dan kun je maximaal 12 uur voor start van de training annuleren.
Altijd al nieuwsgierig wat Electric Muscle Stimulation training met jou doet? Neem contact met op voor een gratis proefles! Bekijk de site www.electricfitnessalmere.nl voor meer informatie.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here