Ebb & Flow is een yogastudio waar community, bijzondere events en holistische gezondheid samenkomen. Hun doel is om een omgeving te creëren waar mensen zich thuis voelen en de vrijheid ervaren om zichzelf te zijn - en te ontdekken. De studio bevindt zich op het Maanplein, een stadsoase in de Binckhorst op de grens met Voorburg. Een schat als je weet waar je zoeken moet!

Let op: in deze tijd graag een eigen yoga mat, eventueel props - blok, meditatiekussen, dekentje - en waterfles meenemen. Je bent welkom vanaf 15 minuten voor de start van de les.

Openbaar vervoer: Bus 26 en 28 stoppen nagenoeg voor de deur (halte Maanplein of Saturnusstraat) en vanaf Station Voorburg is het 8 minuutjes lopen.

Ebb & Flow Studio is volledig covid-proof. Met een hoogwaardig ventilatiesysteem, grote schuifdeur en ramen om te luchten, en beperkt aantal beschikbare plaatsen kun je hier zorgeloos genieten van je practice. Meer informatie over alle maatregelen kun je vinden op de website (https://ebbflowstudio.nl/studio-guidelines).

Direct op de hoogte gehouden worden van updates, nieuwe lessen, bijzondere workshops & events? Meld je dan aan op http://bit.ly/ebbflowevents

show more

Contact

Reviews

5
13 ratings, 3 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
11 days ago

Heerlijke sfeer. Elke week weer nieuwe oefeningen waardoor mijn lichaam steeds weer wordt verrast!

2 months ago

Lovely as always!

2 months ago

Online yoga les gevolgd ivm corona crisis. Ging uitstekend.

About the Team

Ebb & Flow Studio is opgericht door Bianca en Rebecca. Bianca is simpelweg passie in human form. Daar schieten woorden woorden voor tekort, maar het is zichtbaar in alles wat ze doet. Als yoga- en pilatesdocent, muziekmanager, ster in de Indonesische keuken, en massagetherapeut met gouden handen. Rebecca is yogadocent, eindeloos nieuwsgierig, en creatieve duizendpoot met een achtergrond in (neuro)psychologie en filosofie. Ook wel 'hart op pootjes' genoemd. Beiden zijn wild (WILD!) enthousiast over jouw essentie èn potentie. En over het creëren van mooie dingen in en voor de wereld, samen met mooie mensen. Dat is de voedingsbodem van Ebb & Flow.

De twee hebben hun krachten gebundeld om een plek te creëren die haar gelijke niet kent in omgeving Den Haag. Een co-creatie waar de magie van verbinding voelbaar is op het moment dat je binnen stapt. Mindful movement & embodiment staan centraal, maar er is ook ruimte voor kunst, muziek en bijzondere evenementen.

De docenten zijn met veel zorg gekozen en stuk voor stuk geweldige, veelzijdige, liefdevolle en inspirerende mensen met unieke kwaliteiten. Samen bieden ze plek waar je thuiskomt bij jezelf en ontdekt hoe je jouw (binnen)wereld vorm kan geven.

"We all ebb and flow - together, we rise."

show more

Questions and Answers

Why should I visit Ebb & Flow?

De lessen worden gegeven bij een aangename temperatuur onder infraroodpanelen. Voor beginners tot gevorderden: vind een les die bij je past. Van diepe ontspanning (Yin) tot kracht (Pilates) en speelse uitdaging (Vinyasa) binnen je eigen kunnen. Ontdek dat je tot meer in staat bent dan je dacht!

What should I know of the first visit?

De studio bevindt zich direct voor het halfronde KPN gebouw midden op het Maanplein. Parkeren kan gratis aan de Maanweg of (betaald, uitgezonderd avond en weekend) aan de Saturnusstraat. Openbaar vervoer: bus 26 of 28 (halte Maanplein/Saturnusstraat) of Voorburg Station (8min lopen).

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Neem de komende tijd je eigen yoga mat en eventueel blok, meditatiekussen, dekentje e.a. props mee. Zorg voor makkelijk zittende kleding, eventueel een extra vest/trui en paar sokken, en een flesje water.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, annuleer dan zo snel mogelijk via je account of app (voorkeur), door een mailtje te sturen naar hello@ebbflowstudio.nl of een sms/app bericht naar 06-55851290. Tot 8 uur voor de start van de les kan je kosteloos annuleren, daarna wordt de les in rekening gebracht.

What else should I know of?

Heb je vragen, feedback of (samenwerkings)ideeën? Reach out, we horen ze graag! Stuur een mailtje naar hello@ebbflowstudio.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug. We kijken er naar uit je te zien in de (online) studio!