About us

Welkom bij Double You!

Mijn naam is Wendy en ik help jou graag tijdens of na jouw zwangerschap. Voor ieder wat wils, kies voor:

No nonsens, gezellige en actieve zwangerschapsyoga

of

ben jij de actievere zwangere die kiest voor ZwangerFit en sport jij mee met de kracht- en conditieoefeningen.

Een verkeerde keuze zit er niet tussen, dus kies wat bij jou past! Ik help jou graag verder met het ontdekken van jouw veranderende lichaam:

Kracht

Om jouw veranderende lichaam te dragen, heb je voldoende stabiliteit nodig. Stabiliteit kun je creëren door krachtige oefeningen uit te voeren om jouw spierkracht zo optimaal mogelijk te houden.

Ontspanning en ademhaling

Ik ondersteun je door middel van ontspannings- en ademtechnieken. Hierdoor leer je hoe je jezelf bewust kan zijn van je buikademhaling en de kracht op je bekkenbodemspieren. Zo kun je jouw lichaam goed leren ontspannen en optimaal genieten van deze bijzondere tijd.Fysieke klachten

Fysieke klachten willen we toch allemaal niet? Een combinatie van oefeningen kunnen deze minimaliseren. Bewegen zorgt ervoor dat jij jezelf lekker in je lichaam voelt tijdens de zwangerschap en dat jij jezelf goed voor kan bereiden op de bevalling.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Veilingweg 16A , 2678 LN De Lier

Reviews

rating

5.0

8 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Lynn

16 days ago

Top


User headshot

Noël

4 months ago

Super fijn om op te starten na je bevalling. Wendy is een enthousiaste docent die je super goed begeleid waar nodig.


User headshot

Shannon

a year ago

Shannon van Wanrooij


User headshot

sabine

2 years ago

Wat een aanrader om mee te doen! Zoveel sterker m’n bevalling in gegaan en ook een groot compliment gekregen dat ik de weeën goed kon weg puffen, iets wat bij de eerste bevalling een stuk moeizamer ging. Een fijne mix van kracht oefeningen, ademhalingsoefeningen, en naar je veranderende lichaam leren luisteren.


Further helpful information

About the Team

Hi allemaal,

Mijn naam is Wendy. Ik ben manueel therapeut en vanaf januari 2021 gestart mijn bedrijf.

Sinds het volgen van de specialisatie 'het bekken' binnen de master manuele therapie werd mijn aandacht getrokken naar de zwangerschap. Ik leerde dat ontspanning en aanspanning, als twee tegenpolen van elkaar, prachtig samen kunnen werken om het lichaam tijdens de zwangerschap in balans te brengen.

Binnen mijn bedrijf is er voor ieder wat wilt. Tijdens de zwangerschap kun je kiezen voor zwangerschapsyoga of ZwangerFit.

Yoga is naar mijn mening de perfecte manier om je lichaam te leren kennen, zodat je erachter kan komen waar je sterktes en zwaktes liggen. Door het juist gebruiken van je ademhaling heb jij de regie over je lichaam tijdens de zwangerschap en bevalling. Dit middel is krachtiger dan je denkt! Kom het ervaren.

Naast yoga is kracht-en conditie training een waardevolle toevoeging voor jouw zwangere lichaam. Deze training houdt je fit en maakt je lichaam sterk. Wil jij een actieve benadering tijdens je zwangerschap?! Doe deze cursus mee!

Ik vind het in beweging blijven tijdens de zwangerschap heel waardevol en ik zou dit graag met jullie willen delen in mijn lessen.

Frequently Asked Questions

Ontspannen met een glimlach is wat centraal staat bij Double You zwangerschapsyoga.Yoga zorgt voor balans en ontspanning in je veranderende lichaam. Ontspanning- en ademhalingsoefeningen zorgen voor een ontspannen gevoel. De kracht- en mobiliteitsoefeningen zorgen ervoor dat jij je krachtig voelt en je veranderende lichaam kunt dragen. Na de 60 minuten durende les hebben we tijd om met elkaar af te sluiten. Hierbij kunnen we verhalen en ervaringen delen onder het genot van een kopje thee. Sterk en fit je zwangerschap door komen doe je tijdens de Double You ZwangerFit lessen. Ben jij toe aan uitdagende kracht en conditie oefeningen die veilig zijn voor jouw zwangere lichaam? Twijfel dat niet meer. Deze cursus bestaat uit 9 lessen tijdens de zwangerschap en 6 lessen na de bevalling. In een vaste groep gaan we aan de slag! Door mijn achtergrond als manueel therapeut kan ik jou ondersteuning bieden bij het juist uitvoeren van de oefeningen, het uitleggen van de werking van jouw zwangere lichaam en tips geven hoe om te gaan met de zwangerschapskwaaltjes.
Nee hoor, alle materialen zijn aanwezig op de locatie. Je kunt eventueel een handdoek en een flesje water meenemen om tussen de oefeningen door te drinken.
Je kunt binnenkomen door de schuifdeuren van het gebouw 'Actief & Gezond Westland'. Je mag gebruik maken van de kleedkamer en lockers die beneden zijn. Daarna mag je de trap naar boven nemen en linksaf slaan en plaatsnemen aan de tafel. De lessen zijn in de groepslessenzaal aan het einde van de ruimte.
Je kunt de boeking tot 4 uur voor de les kosteloos annuleren. Lukt het je last minute niet om erbij te zijn, stuur mij even een berichtje. Dan komen we daar samen wel uit.

Available sports types and activities

 • Strength training

 • Pregnancy Yoga

 • Sports for pregnant women

 • CrossTraining

 • Prenatal and Postnatal Training

 • ZwangerFit®


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here