Donuts Polefit

Donuts Polefit

  Add to Favorites

  Unfavorited heart

  Share

  About us

  Bereikbaarheid: Het adres van de studio is Milrooijseweg 59 in Berlicum. Parkeren kan gratis en bij ons voor de deur. Kom je met OV? Neem dan lijn 158 en stap uit bij halte Westakkers.

  De ingang van onze studio is aan de linkerkant van het gebouw te vinden. Als je voor het gebouw staat (Boerenbond, Tibosch e.d is de voorzijde) ga je links van het gebouw door de poort. Aan de rechterzijde zie je ons bord boven de deur. Ga naar binnen en loop de trappen op. In het gebouw is bewegwijzering aanwezig.

  Amenities

  • VENUE_AMENITY_SANITARY

   Showers

  • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

   Food

  • VENUE_AMENITY_SHOP

   Shop

  • VENUE_AMENITY_WELLNESS

   Wellness

  • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

   Changing rooms

  • VENUE_AMENITY_PARKING

   Parking lot

  • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

   Card Payment

  Location

  Milrooijseweg 59 , 5258 KG Berlicum

  Reviews

  rating

  4.9

  18 reviews

  Room Quality

  5.0

  Friendliness & Service

  unfulfilled rating score

  4.9

  Cleanliness

  unfulfilled rating score

  4.9

  Atmosphere

  unfulfilled rating score

  4.9

  Price Performance

  unfulfilled rating score

  4.9

  User headshot

  Denise

  a month ago

  Donut mama cursus gedaan ná de zwangerschap. Echt een aanrader! Zeker om rustig aan te beginnen en alles weer op te bouwen na de zwangerschap. Je krijgt persoonlijk advies en één op één les, wat ik als extra fijn heb ervaren.


  User headshot

  Monique

  5 months ago

  mooie ruime locatie,gratis parkeren.makkelijk met openbaar vervoer te bereiken. professionele leerkrachten.prettige gemoedelijke sfeer


  User headshot

  Lisanne

  6 months ago

  Gevarieerd lesaanbod, super fijne en enthousiaste instructrices, ruim opgezette studio's


  User headshot

  Nathalie

  6 months ago

  Ik ben onlangs gestart met de beginnerscursus en ben erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Er hangt een fijne sfeer in de studio en iedereen is erg vriendelijk. Juist hierdoor ga ik door met de vervolg lessen.


  Further helpful information

  Frequently Asked Questions

  Om diverse paalsportoefeningen te kunnen doen is het nodig om grip te hebben op de paal. Grip heb je met je huid en niet met stof. Daarom raden we je aan om een kort sportbroekje en mouwloze top of sport-bh te dragen. Schoenen gebruiken we niet tijdens het sporten en doen alles op blote voeten. De les start met een intensieve warming-up en eindigt met een cooling-down. We maken dan gebruik van een sportmat. In verband met hygiëne vragen we je een handdoek over de sportmat te leggen en na gebruik de paal te poetsen met een poetsdoek. Het meenemen van een handdoek en poetsdoekje is daarom verplicht! Zorg ook dat je een flesje water bij je hebt. Voorkom uitglijden en gebruik de dag dat je gaat paaldansen geen bodylotion of handcrème. Graag sieraden afdoen voor eigen veiligheid en om beschadiging van de sieraad en paal te voorkomen.
  In verband met hygiene is het meenemen van een handdoek en poetsdoekje verplicht! Zorg ook voor een flesje water, want tijdens de intensieve work-out ga je gegarandeerd dorst krijgen. Last van zweethanden of een droge huid? Hiervoor verkopen we PoleGrip (magnesium) en HydroAttack (bodygrip) in de studio.
  Indien je het niet red om naar de les te komen, om welke reden dan ook, dan kan je de les kosteloos annuleren tot 12 uur voor aanvang van de les. Indien je een strippenkaart hebt, kan je de strip hergebruiken voor een andere les binnen de geldigheidsduur van de strippenkaart. Als je een abonnement hebt, dan kan je de strip hergebruiken voor een andere les in diezelfde week. Wanneer je binnen 12 uur voor aanvang van de les annuleert, komt de strip te vervallen en zal er geen restitutie plaatsvinden.
  Het is ook mogelijk om bij ons een vrijgezellenfeest, kinderfeestje, bedrijfsuitje of vriendinnenuitje te volgen. Kijk op onze website voor de tarieven of neem contact met ons op via info@donutspolefit.nl

  Available sports types and activities

  • Dance

  • Stretching

  • Vinyasa yoga

  • Aerial silks

  • Aerial hoop

  • Pole sports


  Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here