About us

Bereikbaarheid: Het adres van de studio is Milrooijseweg 59 in Berlicum. Parkeren kan gratis en bij ons voor de deur. Kom je met OV? Neem dan lijn 158 en stap uit bij halte Westakkers. De ingang van onze studio is aan de achterkant van het gebouw te vinden. Als je voor het gebouw staat (Boerenbond, Tibosch e.d is de voorzijde) ga je links van het gebouw door de poort en sla je aan het einde van het terrein rechtsaf.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Milrooijseweg 59 , 5258 KG Berlicum

Reviews

rating

4.9

14 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Sara

28 minutes ago

Super fijne studio waar je goed kunt trainen voor wedstrijden met de juiste afmetingen en palen. Fijne sfeer in de lessen. Ruim aanbod op verschillende niveaus :)


User headshot

L.

4 days ago

Gezellige en goed lessen in een mooie, schone studio


User headshot

Jan

5 months ago

Zeer professionele en vriendelijke trainsters! Ik leer elke keer weer nieuwe dingen.


User headshot

Ida

6 months ago

goed


Further helpful information

Frequently Asked Questions

Om diverse paalsportoefeningen te kunnen doen is het nodig om grip te hebben op de paal. Grip heb je met je huid en niet met stof. Daarom raden we je aan om een kort sportbroekje en mouwloze top of sport-bh te dragen. Schoenen gebruiken we niet tijdens het sporten en doen alles op blote voeten. De les start met een intensieve warming-up en eindigt met een cooling-down. We maken dan gebruik van een sportmat. In verband met hygiëne vragen we je een handdoek over de sportmat te leggen en na gebruik de paal te poetsen met een poetsdoek. Het meenemen van een handdoek en poetsdoekje is daarom verplicht! Zorg ook dat je een flesje water bij je hebt. Voorkom uitglijden en gebruik de dag dat je gaat paaldansen geen bodylotion of handcrème. Graag sieraden afdoen voor eigen veiligheid en om beschadiging van de sieraad en paal te voorkomen.
In verband met hygiene is het meenemen van een handdoek en poetsdoekje verplicht! Zorg ook voor een flesje water, want tijdens de intensieve work-out ga je gegarandeerd dorst krijgen. Last van zweethanden of een droge huid? Hiervoor verkopen we PoleGrip (magnesium) en HydroAttack (bodygrip) in de studio.
Indien je het niet red om naar de les te komen, om welke reden dan ook, dan kan je de les kosteloos annuleren tot 12 uur voor aanvang van de les. Indien je een strippenkaart hebt, kan je de strip hergebruiken voor een andere les binnen de geldigheidsduur van de strippenkaart. Als je een abonnement hebt, dan kan je de strip hergebruiken voor een andere les in diezelfde week. Wanneer je binnen 12 uur voor aanvang van de les annuleert, komt de strip te vervallen en zal er geen restitutie plaatsvinden.
Het is ook mogelijk om bij ons een vrijgezellenfeest, kinderfeestje, bedrijfsuitje of vriendinnenuitje te volgen. Kijk op onze website voor de tarieven of neem contact met ons op via info@donutspolefit.nl

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here