De Zonnecirkel is een centrum voor yoga en gezondheid in Lelystad. Ze beschikken over 3 yogazalen, een fijne algemene ruimte waar je na de yoga terecht kan voor een kopje thee en ook een massageruimte en meditatieruimte. Je kunt bij De Zonnecirkel terecht voor diverse yogavormen zoals: hatha yoga, poweryoga, vinyasa yoga, yin yoga, Critical Alignment Yoga, zwangerschapsyoga, light yoga, kinder- en tieneryoga en yogatherapie.

show more

Contact

Ratings

4.9
95 ratings, 19 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.7
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
6 months ago

Ik vind de Zonnecirkel een goede yogastudio, vond de les zeer aangenaam en kom zeker terug!

8 months ago

Agata Stoffels

9 months ago

Anne

About the Team

Het team van De Zonnecirkel bestaat momenteel uit 6 docenten. Zij hebben allemaal een meerjarige yogaopleiding gevolgd en hebben allemaal ervaring met lesgeven. Eigenaresse Anja Alderliesten geeft al zo'n 15 jaar yogales. Bij De Zonnecirkel staan aandacht en een zorgvuldige begeleiding centraal. De groepen zijn daardoor ook niet zo groot: maximaal 13 mensen. Omdat er bij De Zonnecirkel uitsluitend yoga wordt gegeven is er al een fijne, zachte sfeer, ideaal om tot rust te kunnen komen.

show more

Questions and Answers

Why should I visit De zonnecirkel?

Bij De Zonnecirkel vind je diverse yogavormen onder 1 dak. Dit maakt het makkelijker om ook eens een andere yogavorm te proberen. Bovendien worden er elke week zo'n 20 lessen gegeven. Als je niet op je vaste les kan komen, is er altijd wel een ander moment om in te halen.

What should I know of the first visit?

Doe je voor het eerst yoga? Doe in ieder geval gemakkelijke kleding aan, waarin je je makkelijk kunt bewegen. Schoenen doen we altijd uit en yoga wordt op sokken of blote voeten gedaan. Iets warms om aan te trekken tijdens de ontspanning wordt aanbevolen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Als je zelf een matje hebt, kun je dit altijd meenemen, maar deze zijn ook in de studio aanwezig, net als alle andere yoga hulpmiddelen, zoals dekens, kussens, bolsters etc.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Kun je een keer onverwachts niet, laat het dan via de whatsapp weten op 06 19032716. De les blijft staan als inhaalles. Je kan met de betreffende docdent eventueel overleggen wanneer je wilt inhalen.

What else should I know of?

Een kwartier voordat de les begint is de deur open en staat er iemand bij de deur om je te verwelkomen. 5 minuten voordat de les begint, gaat de deur dicht. Ben je te laat, dan heb je pech. Dit stoort namelijk enorm als de les al begonnen is.