Bij ‘De Werkplaats’ is iedereen welkom om te komen trainen en samen met ons te werken aan je doelstellingen, dit kan bijvoorbeeld met Personal Training. Hier krijg je persoonlijke begeleiding, wordt je regelmatig gewogen en gemeten en ontvang je een voedingsconsult met doorlopende begeleiding over voeding. We bieden ook mogelijkheden voor Personal Group Fitness. Hier sport je in kleine groepen en kunnen wij jou de aandacht en tijd geven om je de juiste technieken aan te leren en fysiek uit te dagen voor waanzinnige resultaten. Welke manier van trainen ook bij jou past, we bieden het aan tegen scherpe prijzen.

show more

Contact

Ratings

5
145 ratings, 29 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a month ago

Super sportschool/personal training studio! zeer aan te raden.

2 months ago

Super leuk ! 2 de keer hier en helemaal fan!

3 months ago

Top!

About the Team

‘De Werkplaats’ is ontstaan, doordat twee beste vrienden hun passie en krachten bundelen. In hun eigen personal training studio delen ze hun kennis van sport en voeding met jou.

De mannen achter ‘De Werkplaats’ zijn; Tim en Maurice. Onze ambitie is om jou te helpen jouw doelen te bereiken. Zoals de naam al doet vermoeden is onze studio een plek waar hard gewerkt wordt. We vinden het wel belangrijk om hard werken te combineren met heel veel lol. Want dat is dé manier om jouw levensstijl op lange termijn aan te passen.

show more