About us

Wij vinden het gewoon dat de drempel laag is om te kunnen sporten. Een lang abonnement waar je niet vanaf kunt? Dat vinden wij maar niks. Je krijgt daarom standaard een abonnement voor de laagste prijs en je kunt dit elke maand opzeggen, wijzigen en zelfs pauzeren. Een proefles is bij ons gratis en als je nog een andere les wilt proberen, dan doen we daar niet moeilijk over. Ook doen we niet aan inschrijfgeld en langdurige abonnementen, bij ons is maandelijks opzeggen gewoon mogelijk. Dit sportieve beleid, vinden wij heel gewoon maar is iets wat je bij andere sportscholen vrijwel nooit ziet. Bij ons is iedereen welkom en d.m.v. bootcamp, ZwangerFit en lessen voor kinderen willen we voor iedereen geschikte lessen aanbieden. Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk, bij ons ben je geen nummer, maar willen we weten wie je bent en wat je motivatie is om te gaan sporten. Onze groepen zijn daarom ook klein. Op deze manier willen we bereiken dat onze leden lekker kunnen sporten en een fijn moment voor zichzelf beleven. We nodigen je van harte uit om eens langs te komen voor één van onze lessen!

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Molkenkelder 2 , 8941 AJ Leeuwarden

Reviews

rating

4.7

9 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.4

Atmosphere

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Chantal

5 months ago

Heel tevreden!


User headshot

Helga

2 years ago

Top


User headshot

Dieuwke

2 years ago

Goed, afwisselend, persoonlijk, gezellig, zacht prijsje


User headshot

ilse

2 years ago

Zondagochtend weer een geweldig Bootcamp


Further helpful information

Frequently Asked Questions

Bij ons is iedereen welkom en d.m.v. yoga, bootcamp, ZwangerFit en lessen voor kinderen willen we voor iedereen geschikte lessen aanbieden. Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk, bij ons ben je geen nummer, maar willen we weten wie je bent en wat je motivatie is om te gaan sporten. Onze groepen zijn daarom ook klein. Op deze manier willen we bereiken dat onze leden lekker kunnen sporten en een fijn moment voor zichzelf beleven.
Onze lessen zijn in en om gezondheidscentrum de Techumerpleats, Molkenkelder 2 in Leeuwarden. Bij de Techumerpleats kun je gratis je auto parkeren. De Yogastudio bevindt zich op de 2e verdieping. Bij binnenkomst kun je gelijk de trap naar boven nemen. Op de 1e verdieping bevinden zich ook de kleedruimtes en kun je desgewenst jezelf omkleden en na afloop is het mogelijk om hier te douchen. Bootcamp wordt buiten gegeven, de lessen starten vanaf het parkeerterrein bij de schuur. De les in Warga start vanaf het parkeerterrein bij de voetbalvelden. Meer informatie over onze lessen, tarieven en dergelijke is te vinden op onze website: www.sportpleats.nl en op www.yogastudioleeuwardenzuid.nl
Je hoeft zelf geen spullen mee te nemen.
Kun je toch niet komen, dan kun je jouw deelname annuleren door in te loggen op Eversports en jezelf voor de les weer af te melden.
Je kunt gratis een proefles aanvragen via onze site of via deze link: https://www.eversports.nl/widget/w/NkAcCT?offer=a4c9eead-c9fb-4065-ab4b-60a583476f21 Wil je nog een les proberen? Geen probleem, stuur dan een mail naar info@sportpleats.nl. Vermeld in jouw mail welke les en wanneer je desbetreffende les wilt gaan doen.

Available sports types and activities

 • Bootcamp

 • Belly, butt and thigh workout

 • Sports for pregnant women

 • CrossTraining

 • Mindfulness


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here