Wij vinden het gewoon dat de drempel laag is om te kunnen sporten. Een lang abonnement waar je niet vanaf kunt? Dat vinden wij maar niks. Je krijgt daarom standaard een abonnement voor de laagste prijs en je kunt dit elke maand opzeggen, wijzigen en zelfs pauzeren. Een proefles is bij ons gratis en als je nog een andere les wilt proberen, dan doen we daar niet moeilijk over. Ook doen we niet aan inschrijfgeld en langdurige abonnementen, bij ons is maandelijks opzeggen gewoon mogelijk. Dit sportieve beleid, vinden wij heel gewoon maar is iets wat je bij andere sportscholen vrijwel nooit ziet.

Bij ons is iedereen welkom en d.m.v. bootcamp, ZwangerFit en lessen voor kinderen willen we voor iedereen geschikte lessen aanbieden. Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk, bij ons ben je geen nummer, maar willen we weten wie je bent en wat je motivatie is om te gaan sporten. Onze groepen zijn daarom ook klein. Op deze manier willen we bereiken dat onze leden lekker kunnen sporten en een fijn moment voor zichzelf beleven.

We nodigen je van harte uit om eens langs te komen voor één van onze lessen!

show more

Contact

Ratings

4.8
40 ratings, 8 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.5
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
6 months ago

Top

7 months ago

Goed, afwisselend, persoonlijk, gezellig, zacht prijsje

a year ago

Zondagochtend weer een geweldig Bootcamp

Questions and Answers

Why should I visit de Sportpleats?

Bij ons is iedereen welkom en d.m.v. yoga, bootcamp, ZwangerFit en lessen voor kinderen willen we voor iedereen geschikte lessen aanbieden. Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk, bij ons ben je geen nummer, maar willen we weten wie je bent en wat je motivatie is om te gaan sporten. Onze groepen zijn daarom ook klein. Op deze manier willen we bereiken dat onze leden lekker kunnen sporten en een fijn moment voor zichzelf beleven.

What should I know of the first visit?

Onze lessen zijn in en om gezondheidscentrum de Techumerpleats, Molkenkelder 2 in Leeuwarden. Bij de Techumerpleats kun je gratis je auto parkeren.

De Yogastudio bevindt zich op de 2e verdieping. Bij binnenkomst kun je gelijk de trap naar boven nemen. Op de 1e verdieping bevinden zich ook de kleedruimtes en kun je desgewenst jezelf omkleden en na afloop is het mogelijk om hier te douchen.

Bootcamp wordt buiten gegeven, de lessen starten vanaf het parkeerterrein bij de schuur. De les in Warga start vanaf het parkeerterrein bij de voetbalvelden.

Meer informatie over onze lessen, tarieven en dergelijke is te vinden op onze website: www.sportpleats.nl en op www.yogastudioleeuwardenzuid.nl

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hoeft zelf geen spullen mee te nemen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Kun je toch niet komen, dan kun je jouw deelname annuleren door in te loggen op Eversports en jezelf voor de les weer af te melden.

What else should I know of?

Je kunt gratis een proefles aanvragen via onze site of via deze link: https://www.eversports.nl/widget/w/NkAcCT?offer=a4c9eead-c9fb-4065-ab4b-60a583476f21 Wil je nog een les proberen? Geen probleem, stuur dan een mail naar info@sportpleats.nl. Vermeld in jouw mail welke les en wanneer je desbetreffende les wilt gaan doen.