Een kleinschalige sportschool, met boks en kickboks technieken als rode draad, waarin jij en je workout centraal staan. Hun doel is het sporten weer leuk uitdagend te maken in een exclusieve omgeving. Uiteraard altijd binnen jouw grenzen maar net genoeg voor een voldaan gevoel!

Natuurlijk is bewegen belangrijk maar hoe zou jij het vinden om je te bewegen in een omgeving waarin exclusiviteit centraal staat. Een omgeving waarin iedereen met elkaar traint en een gesprek normaal is omdat ze niet met overvolle groepen werken,

show more

Contact

Ratings

4.9
144 ratings, 29 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
16 days ago

Rudien is een top trainer. ik heb in een korte tijd heel veel geleerd ! hij neemt daar ook echt de tijd voor. leren kickboksen of gewoon een pittige, gevarieerde workout, in de avond/ochtend het kan allemaal. padsclub/Fearless is een gezellige, veilige plek om te leren kickboksen of gewoon lekker te sporten.

3 months ago

Top gym! Goede gevarieerde trainingen waar het om de kwaliteit van het sporten gaat.

5 months ago

Gemoedelijke sportschool met een hoop gezelligheid en ruimte voor ontwikkeling.

About the Team

Rudienne is de eigenaar van De Pads Club. ""Al jaren actief als trainer na jarenlang als kickbokser actief te zijn geweest.

Tijdens mijn jaren als trainer heb ik gemerkt dat veel mensen het boksen/kickboksen leuk vinden maar niet het sparren en ook niet in te grote groepen (waar je wegvalt en er niet op je techniek word gelet).

Ben toen gaan nadenken over een combi en afwisseling van technieken icm cardio en conditie. Zo is het concept van De Pads Club ontstaan."

show more

Questions and Answers

Why should I visit De Pads Club?

De unieke combinatie en afwisseling van technieken icm met cardio en conditie. Dit alles in kleine groepen zodat ze de kwaliteit kunnen waarborgen.

Daarnaast bieden ze elke dag trainingen/workouts aan.

What should I know of the first visit?

De eerste keer dat je langskomt maken jullie even kennis en stellen ze wat vragen over je sportverleden en vertellen ze in het kort wat ze gaan doen tijdens de training. Na de training zullen ze even feedback vragen en je algemene indruk bespreken. Als je voor de eerste keer langskomt om mee te doen met een training/workout zorg je dat je een schone handdoek, sportkleren en een flesje water mee.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

De eerste keer kunnen er handschoenen geleend worden. Deze dienen daarna zelf aangeschaft te worden!

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Als je een training geboekt hebt en je niet kan komen, dan meld je je natuurlijk even netjes af (dit kan tot 12 uur voor aanvang van de training). Lukt dit niet, stuur ze dan even een berichtje of email zodat ze ervan op de hoogte zijn.

Dit is wel zo netjes aangezien er misschien mensen op de wachtlijst staan en graag mee willen doen.

What else should I know of?

Ze staan voor plezier, vooruitgang en inzet tijdens de training. Probeer ten alle tijden lekker positief mee te doen en leer van en met elkaar tijdens de training/workout.