Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue

View image gallery

About us

Een kleinschalige sportschool die workouts aanbiedt met boksen en kickboksen als rode draad. Lifestyle & sport trajecten voor degene die zich 100% willen inzetten.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Bolderweg 40L, 8243 RD Lelystad

Reviews

rating

4.9

32 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Lilia

a day ago

Geweldige sfeer, leuke en uitdagende trainingen!


User headshot

Simone

11 months ago

perveckt


User headshot

Redouane

a year ago

Ik heb er niks aan te merken, het enige is is dat het supertop is om hier te sporten. Word aandacht geluisterd en focus op je gezet.!!


User headshot

roxanne

a year ago

Rudien is een top trainer. ik heb in een korte tijd heel veel geleerd ! hij neemt daar ook echt de tijd voor. leren kickboksen of gewoon een pittige, gevarieerde workout, in de avond/ochtend het kan allemaal. padsclub/Fearless is een gezellige, veilige plek om te leren kickboksen of gewoon lekker te sporten.


Further helpful information

About the Team

Rudienne is de eigenaar en trainer van De Pads Club en al jaren actief als trainer. Gedreven en gericht op het behalen van doelen! Je kan een fittere en weerbare versie van jezelf verwachten! Wij verwachten 100% inzet van de leden!

Frequently Asked Questions

De unieke combinatie en afwisseling van technieken icm met cardio en conditie. Dit alles in kleine groepen zodat ze de kwaliteit kunnen waarborgen. Daarnaast bieden ze elke dag trainingen/workouts aan.
De eerste keer dat je langskomt maken jullie even kennis en stellen ze wat vragen over je sportverleden en vertellen ze in het kort wat ze gaan doen tijdens de training. Na de training zullen ze even feedback vragen en je algemene indruk bespreken. Als je voor de eerste keer langskomt om mee te doen met een training/workout zorg je dat je een schone handdoek, sportkleren en een flesje water mee.
De eerste keer kunnen er handschoenen geleend worden. Deze dienen daarna zelf aangeschaft te worden!
Als je een training geboekt hebt en je niet kan komen, dan meld je je natuurlijk even netjes af (dit kan tot 12 uur voor aanvang van de training). Lukt dit niet, stuur ze dan even een berichtje of email zodat ze ervan op de hoogte zijn. Dit is wel zo netjes aangezien er misschien mensen op de wachtlijst staan en graag mee willen doen.
Ze staan voor plezier, vooruitgang en inzet tijdens de training. Probeer ten alle tijden lekker positief mee te doen en leer van en met elkaar tijdens de training/workout.

Available sports types and activities

 • Boxing

 • Kick boxing

 • Personal training

 • HIIT

 • Small group training


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here