Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue

View image gallery

Dans Hotspot Zaandam

Dans Hotspot Zaandam

  Add to Favorites

  Unfavorited heart

  Share

  About us

  Dans Hotspot is een danssportcentrum voor partnerdans. De Dans Hotspot beschikt over 2 danszalen aan de Westzijde 71 in Zaandam. De locatie is goed bereikbaar met OV. Er is gratis parkeren op eigen terrein.

  De samenwerking met dansdocenten en andere dansscholen zorgt voor een breed lesaanbod en een inspirerende, dynamische sfeer.

  In het lesaanbod vind je zowel solodans als partnerdans, want samen dansen doet mensen goed. Danscontact brengt veel plezier, stralende ogen, een leeg hoofd en een warm hart. Wij geloven in een combinatie van reguliere lessen door de week en voor elke dansstijl workshops, bootcamps en dansfeesten in het weekend. Dit bevordert de dansvaardigheid en is vooral heel gezellig.

  Afhankelijk van de zaal is er plaats voor 8-50 leerlingen per les. Enthousiaste en professionele docenten leren de dansstappen aan met veel aandacht voor techniek, houding en presentatie.

  Lesaanbod in verschillende niveaugroepen en dansstijlen: de 10 Stijldansen, Rock & Roll, La Blast, Raynetics. De laatste twee dansvormen zijn individueel te volgen. De partnerdansen Stijldansen en Rock & Roll dans je met een danspartner.

  Voor herstellende (Corona-, hart-, kanker-, COPD- etc.) patiënten is er op aanvraag RevaliDance. Revalidatie met gebruik van dans als bewegingsvorm. Aanbevolen door fysiotherapeuten.

  Heb je geen danspartner en wil je meedansen op onze dansvloer? Meld je bij ons aan voor Dancematch en vind gemakkelijk een danspartner voor les of dansfeest.

  Amenities

  • VENUE_AMENITY_SANITARY

   Showers

  • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

   Food

  • VENUE_AMENITY_SHOP

   Shop

  • VENUE_AMENITY_WELLNESS

   Wellness

  • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

   Changing rooms

  • VENUE_AMENITY_PARKING

   Parking lot

  • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

   Card Payment

  Location

  Westzijde 71 , 1506 EC Zaandam

  Reviews

  rating

  4.9

  12 reviews

  Room Quality

  unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

  4.8

  Friendliness & Service

  5.0

  Cleanliness

  unfulfilled rating score

  4.9

  Atmosphere

  5.0

  Price Performance

  unfulfilled rating score

  4.9

  User headshot

  Linda

  22 days ago

  Prettige lessen


  User headshot

  Yvonne

  24 days ago

  gezellige ruimte


  User headshot

  bianca

  a month ago

  proffesioneel, gezellig, tweede thuis.


  User headshot

  Hester

  8 months ago

  super gezellig dansschool erg vriendelijk en gastvrijheid


  Further helpful information

  About the Team

  De Dans Hotspot staat bekend om de sociaal veilige, uitnodigende sfeer en de deskundig verzorgde lessen, wat leidt tot een goed leerklimaat. Er is aandacht voor het contact tussen danspartners, voor de verbinding met de muziek en voor de dansrol van leader en follower, onafhankelijk van gender.

  Stijldans team: Karin, Saskia, Klaas, Laura, Paul, Marijn, Susana, Walter en Freek

  LaBlast: Yoran

  Rock & Roll team: Nicole en Lex

  Raynetics: Lonette

  Frequently Asked Questions

  Fijne, informele sfeer, enthousiaste docenten, er wordt goed lesgegeven, leuke ontmoetingen, grote dansvloeren, gemak in het boeken van de lessen en lestijden terugkijken, snuffelen aan een andere dansstijl, met korting naar allerlei dansevenementen.
  Je parkeert gratis op ons eigen terrein. Je meldt je bij de docent of het barpersoneel. Zij maken je wegwijs en stellen je voor aan medeleerlingen. Ze checken je boeking. Als je een les wil betalen of een abonnement wil afsluiten doe je dat voor de les aan de bar. Kom lekker op tijd, zodat je alles rustig kunt regelen.
  In principe zorg je zelf voor kleding en schoenen. Gebruik dansschoenen, balletschoenen of danssneakers. Wil je andere schoenen aan, zorg dan voor schone, gladde zolen en overleg met de docent. Op de wedstrijdvloer in Zaandam zijn geen buitenschoenen toegestaan. Er is een schoenenfonds in Zaandam.
  Als je toch niet kunt komen naar een les waarvoor je je al hebt aangemeld, laat je het ons even weten. Wij zijn dan niet ongerust. Afmelden kan eenvoudig via de Eversports app op je telefoon. Wij zien dat direct. Je kunt ons ook bellen/appen op 06 55 79 13 05 of mailen op info@danshotspot.com. Een les mag je altijd inhalen binnen de looptijd van je abonnement of leskaart.
  Mocht iets niet direct duidelijk zijn, vraag dan om uitleg. Elk mens heeft een eigen manier om iets aan te leren. Hoe meer uitleg je vraagt, hoe eerder we weten wat je nodig hebt aan aanwijzingen. Oefening baart kunst. Beetje compassie voor jezelf hebben als iets niet direct lukt;-)

  Available sports types and activities

  • Dance


  Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here