Dans Hotspot Zaandam

Dans Hotspot Zaandam

Add to Favorites

Unfavorited heart

Share

share venue profile

About us

Dans Hotspot is een danssportcentrum voor partnerdans. De Dans Hotspot beschikt over 5 danszalen in 2 accommodaties: Westzijde 71 in Zaandam en Esdoornlaan 10 in Wormerveer. De beide locaties zijn goed bereikbaar met OV. Er is gratis parkeren op eigen terrein. De samenwerking met dansdocenten en dansscholen zorgt voor een breed lesaanbod en een inspirerende, dynamische sfeer. In het lesaanbod ligt de nadruk op partnerdans, want samen dansen doet mensen goed. Danscontact brengt veel plezier, stralende ogen, een leeg hoofd en een warm hart. Wij geloven in een combinatie van reguliere lessen door de week en voor elke dansstijl workshops, bootcamps en dansfeesten in het weekend. Dit bevordert de dansvaardigheid en is vooral heel gezellig. Afhankelijk van de zaal is er plaats voor 8-50 leerlingen per les. Enthousiaste en professionele docenten leren de dansstappen aan met veel aandacht voor techniek, houding en presentatie. Lesaanbod in verschillende niveaugroepen en dansstijlen: de 10 Stijldansen, Rock & Roll, La Blast Voor herstellende (Corona-, hart-, kanker-, COPD- etc.) patiënten is er op aanvraag RevaliDance. Revalidatie met gebruik van dans als bewegingsvorm. Aanbevolen door fysiotherapeuten. Heb je geen danspartner en wil je meedansen op onze dansvloer? Meld je bij ons aan voor Dancematch en vind gemakkelijk een danspartner voor les of dansfeest.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Westzijde 71 , 1506 EC Zaandam

Other locations

Check out other locations of the venue

Reviews

rating

5.0

7 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Sandro

a year ago

leuke lessen


User headshot

Henk

a year ago

Altijd fijn om in de danshotspot te zijn!


User headshot

Dave

a year ago

Geweldige dansschool met veel kennis en groeipotentieel voor alle niveaus. Ook veel aandacht voor aangepaste aandacht en groeicurve op maat. Een oprechte aanrader.


User headshot

Luciën

a year ago

Super


Further helpful information

About the Team

De Dans Hotspot staat bekend om de sociaal veilige, uitnodigende sfeer en de deskundig verzorgde lessen, wat leidt tot een goed leerklimaat. Er is aandacht voor het contact tussen danspartners, voor de verbinding met de muziek en voor de dansrol van leader en follower, onafhankelijk van gender. Stijldans team: Karin van Kooten, Saskia Stoffers, Klaas Paksa, Laura Koopman, Dave en Daphne Smeets, Paul Groot, Susana Gomez Groet, Walter van den Berg LaBlast: Maarten van Schalm Rock & Roll team: Nicole Schuttevaer

Frequently Asked Questions

Fijne, informele sfeer, enthousiaste docenten, er wordt goed lesgegeven, leuke ontmoetingen, grote dansvloeren, gemak in het boeken van de lessen en lestijden terugkijken, snuffelen aan een andere dansstijl, met korting naar allerlei dansevenementen.
Je parkeert gratis op ons eigen terrein. Je meldt je bij de docent of het barpersoneel. Zij maken je wegwijs en stellen je voor aan medeleerlingen. Ze checken je boeking. Als je een les wil betalen of een abonnement wil afsluiten doe je dat voor de les aan de bar. Kom lekker op tijd, zodat je alles rustig kunt regelen.
In principe zorg je zelf voor kleding en schoenen. Gebruik dansschoenen, balletschoenen of danssneakers. Wil je andere schoenen aan, zorg dan voor schone, gladde zolen en overleg met de docent. Op de wedstrijdvloer in Zaandam zijn geen buitenschoenen toegestaan. Er is een schoenenfonds in Zaandam.
Als je toch niet kunt komen naar een les waarvoor je je al hebt aangemeld, laat je het ons even weten. Wij zijn dan niet ongerust. Afmelden kan eenvoudig via de Eversports app op je telefoon. Wij zien dat direct. Je kunt ons ook bellen/appen op 06 55 79 13 05 of mailen op info@danshotspot.com. Een les mag je altijd inhalen binnen de looptijd van je abonnement of leskaart.
Mocht iets niet direct duidelijk zijn, vraag dan om uitleg. Elk mens heeft een eigen manier om iets aan te leren. Hoe meer uitleg je vraagt, hoe eerder we weten wat je nodig hebt aan aanwijzingen. Oefening baart kunst. Beetje compassie voor jezelf hebben als iets niet direct lukt;-)

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here