Wil je buiten sporten? Dan ben je bij BuitenFit Haarlem aan het juiste adres! Buiten sporten is SUPER GEZOND en heeft vele mentale en fysieke voordelen. De hele week door zijn er meerdere groepstrainingen door heel Haarlem, denk hierbij aan:

 • Bootcamp training
 • Kettlebell training
 • Personal training

Je doet mee aan resultaatgerichte trainingen voor ieder niveau in een goede sfeer buiten in de natuur!

show more

Contact

Ratings

4.9
55 ratings, 11 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.7
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
3 months ago

Goede oefeningen voornamelijk met eigen lichaamsgewicht. Duncan is een motiverende trainer.

3 months ago

Bij BuitenFit Haarlem kun je in de frisse buitenlucht tegelijkertijd aan je kracht en uithoudingsvermogen werken. Voor mij persoonlijk werkt dat beter dan die muffe sportschool. De trainingen zijn zeer toegankelijk en er hangt een ontspannen sfeer. Bij elke oefening krijg je alternatieven om het lichter of juist zwaarder te maken. Dit maakt de lessen toegankelijk voor sporters van verschillende niveaus. Op deze manier kun je aan jouw persoonlijke doelen blijven werken en jouw grenzen blijven verleggen. Bij BuitenFit Haarlem zijn voldoende mogelijkheden om drie maal per week te trainen met een dag rust ertussen. Hiermee boek ik de meeste vooruitgang. Met betrekking tot corona train ik ook liever in de buitenlucht. Afstand houden is eenvoudiger en in de buitenlucht weet je zeker dat er goed geventileerd wordt. Bij BuitenFit Haarlem wordt ook rekening gehouden met het coronabeleid. Dit om de lessen zo veilig mogelijk te houden. Zo is het protocol met betrekking tot corona netjes gemaild en weten wij dat we door kunnen trainen.

3 months ago

Heerlijk om buiten te sporten, goede trainer, leuke mensen en fijn trainen op je eigen niveau.

About the Team

WAT MAAKT BUITENFIT HAARLEM UNIEK? - De personal trainer van BuitenFit Haarlem (Duncan Berends) is HBO afgestudeerd (de opleiding: Sport en Bewegen) en daarnaast heeft hij wereldwijd hoog aangeschreven certificaten behaald met betrekking tot kettlebell training en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht.

Mijn specialisaties zijn daardoor ook kettlebell training (de kracht en ‘fat burning tool’ die er is) en bootcamp waarbij we veel oefeningen doen met het eigen lichaamsgewicht.

 • Je traint met de Personal trainer van het jaar 2019 in de gemeente Haarlem (3de van Noord Holland).

 • De personal trainingen en groepstrainingen zijn door klanten beoordeeld met een personal trainer Gold Award. Deze Gold Award ontvang je als de trainingen zijn beoordeeld met een 9,0 of hoger. Hierbij zijn cijfers gegeven voor de prijs/kwaliteit verhouding, klantvriendelijkheid en in hoeverre mensen hun doelen behalen. Lees de zeer positieve beoordelingen en reviews van sporters.

 • Buiten sporten (in Haarlem) is SUPER GEZOND en heeft vele mentale en fysieke voordelen. Buiten sporten heeft veel voordelen ten opzichte van binnen sporten, lees hier meer over op de homepage van BuitenFit Haarlem.

 • Winnaar ZZP Held van Nederland (tijdens corona) actie, van ZZP Nederland.

 • De groepsuitjes! Naast de trainingen organiseert BuitenFit Haarlem groepsuitjes voor klanten. Denk hierbij aan: beachvolleyballen, het freezlab, schaatsen, sport en spel in de gymzaal, bowlen etc. Hierdoor leren we elkaar net iets beter kennen en dit is goed voor de sfeer tijdens de trainingen.

show more