About us

Wil je buiten sporten? Dan ben je bij BuitenFit Haarlem aan het juiste adres! Buiten sporten is SUPER GEZOND en heeft vele mentale en fysieke voordelen. De hele week door zijn er meerdere groepstrainingen door heel Haarlem, denk hierbij aan: · Bootcamp training · Kettlebell training · Personal training · Ademhalingsoefeningen · Koude training Je doet mee aan resultaatgerichte trainingen voor ieder niveau in een goede sfeer buiten in de natuur! Ook bieden we revalidatie training aan volgens een nieuwe en uiterst effectieve methode en kunnen we je hormonen in balans brengen door middel van training en voeding waardoor je je beter voelt dan ooit te voren!

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

P.C. Boutensstraat , 2025 MZ Haarlem

Reviews

rating

4.9

26 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Maarten

2 months ago

Ik kan het iedereen die een gezondere leefstijl nastreeft aanbevelen! De trainingen zijn gevarieerd, nooit saai en altijd uitdagend! Vooral de duintraining vind ik een echte aanrader. Naast dat er hard wordt getraind, is er elke training een super gezellige sfeer.


User headshot

Anne-Marie

6 months ago

Anne-Marie


User headshot

Bettine

a year ago

Bettine


User headshot

Frank

a year ago

Heerlijk om het hele jaar door buiten te sporten!


Further helpful information

About the Team

WAT MAAKT BUITENFIT HAARLEM UNIEK? - De personal trainer van BuitenFit Haarlem (Duncan Berends) is HBO afgestudeerd (de opleiding: Sport en Bewegen) en daarnaast heeft hij wereldwijd hoog aangeschreven certificaten behaald met betrekking tot kettlebell training, oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, hormonen in balans brengen en revalidatie training. Mijn specialisaties zijn daardoor ook kettlebell training (de kracht en ‘fat burning tool’ die er is) en bootcamp waarbij we veel oefeningen doen met het eigen lichaamsgewicht. · Je traint met de Personal trainer van het jaar 2019 t/m 2021 in de gemeente Haarlem. · Naast de personal trainingen en groepstrainingen bieden we revalidatie training aan om blessures te behandelen volgens een nieuwe revalidatie methode voor optimaal resultaat. Ook brengen we je hormonen weer in balans waardoor veel lichamelijke een geestelijke klachten verdwijnen. Lees de zeer positieve beoordelingen en reviews van sporters. · Buiten sporten (in Haarlem) is SUPER GEZOND en heeft vele mentale en fysieke voordelen. Buiten sporten heeft veel voordelen ten opzichte van binnen sporten, lees hier meer over op de homepage van BuitenFit Haarlem. · Winnaar ZZP Held van Nederland (tijdens corona) actie, van ZZP Nederland. · De groepsuitjes! Naast de trainingen organiseert BuitenFit Haarlem groepsuitjes voor klanten. Denk hierbij aan: beachvolleyballen, het freezlab, schaatsen, sport en spel in de gymzaal, bowlen etc. Hierdoor leren we elkaar net iets beter kennen en dit is goed voor de sfeer tijdens de trainingen.

Frequently Asked Questions

Bekijk hier de veelgestelde vragen: https://buitenfithaarlem.nl/veel-gestelde-vragen-buitenfit-haarlem/
Iedereen kan aan de groepstrainingen meedoen op zijn of haar eigen niveau. De trainingen zijn daar speciaal op ‘ingericht’. Voor groepstraining, personal training, revalidatie training en je hormonen balanceren is het mogelijk om een gratis proefles of intake te volgen.
Wij verzorgen de attributen tijdens de trainingen.
Heb je een geldige strippenkaart of abonnement? Dan kun je je afmelden via de website of de app. Voor personal training of revalidatie training kun je je 24u van te voren afmelden.
Iedereen is van harte welkom om mee te doen tijdens 1 van de activiteiten van BuitenFit Haarlem. Voor overige vragen, neem contact op met: Duncan Berends 06-44642695 www.buitenfithaarlem.nl

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here