About us

WELKOM BIJ BUDDYFIT Wij geloven dat jij het in je hebt om het maximale uit jezelf te halen. Zowel uit je lichaam als geest! BuddyFit helpt je dit te bereiken. Samen stellen we realistische doelen, zodat je op een verantwoorde manier naar jouw stip aan de horizon toewerkt. We bieden Personal Training en BusinessVitaliteit op maat. In onze Small group training kun je samen met anderen de uitdaging met jezelf aan. Persoonlijke aandacht, aanstekelijke energie en jouw fitheid staan bij ons altijd centraal.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Zielhorsterweg 51 , 3813 ZX Amersfoort

Reviews

rating

5.0

6 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Hilde

a year ago

Bij BuddyFit krijg je goede trainingen van professionele begeleiding. Ik vind ze erg goed !


User headshot

Annelies

2 years ago

TOP!


User headshot

Vera

2 years ago

Sinds ik bij BuddyFit sport ben ik fitter en sterker. De trainers zorgen voor een verrassende, pittige bootcamp. Daarnaast is er tijdens de warming up en cooling down ruimte voor een geintje. Elke week een voldaan gevoel!


User headshot

Wies

2 years ago

Hele fijne trainers, zeer professioneel en met humor gebracht. Erg motiverend, super afwisselend programma en veel ruimte voor eigen inbreng, heerlijk buiten. Weten mij al een paar jaar iedere week te motiveren om fit te blijven en tot de max te gaan.Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here