Bij Boost train je altijd buiten en onder enthousiaste, professionele begeleiding waarbij er veel oog is voor techniek in individuele belastbaarheid. De energieke fullbody workouts zijn altijd gevarieerd waardoor iedere training opnieuw uitdagend is. De workouts worden gegeven op en rond het strand van Muiden. Het zand maakt een training uitdagender maar zorgt ook weer voor een zachte ondergrond. Zodra het 's avonds vroeger donker wordt verhuizen we naar het aangrenzende Westbatterijpark, waar we trainen op gras en de paden rondom het park.

show more

Social Media

Contact

Ratings

5
40 ratings, 8 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
21 hours ago

Fijne workouts, uitdagend voor ieder niveau.

8 days ago

Karin

15 days ago

Super leuke training

Questions and Answers

Why should I visit Boost Workout?

Bij Boost train je altijd onder enthousiaste professionele begeleiding, waarbij er veel oog is voor techniek in individuele belastbaarheid. De energieke fullbody workouts zijn altijd gevarieerd waardoor iedere training opnieuw uitdagend is. We trainen in groepen van maximaal 14 deelnemers, waardoor er ruimte blijft voor individuele begeleiding. Hierbij haal je het hoogste rendement uit een training en uit jezelf!

What should I know of the first visit?

Het strand van Muiden bevindt zich achter het Fort de Westbatterij, aan het einde van de Zeestraat in Muiden. Het Westbatterijpark ligt voor het Fort en is momenteel nog in aanbouw.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hebt naast een flesje water geen materiaal nodig. Indien je het vervelend vindt om in het zand of op het gras te liggen kun je een handdoek meebrengen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kunt je boeking 12 uur van te voren gratis annuleren.

What else should I know of?

We trainen altijd in de gezonde frisse buitenlucht, dus een flinke regenbui kunnen we hebben! De workouts worden gecanceld bij gevaarlijke weersomstandigheden zoals lokaal onweer, ijzel of zware storm. In dat geval ontvang je een notificatie.

In verband met de zomerstop zijn er geen lessen van 17 tot en met 30 juli 2021.