Boost Workout

Boost Workout

  Boost Workout

  Boost Workout

  Add to Favorites

  Unfavorited heart

  Share

   About us

   Bij Boost train je altijd buiten en onder enthousiaste, professionele begeleiding waarbij er veel oog is voor techniek in individuele belastbaarheid. De energieke fullbody workouts zijn altijd gevarieerd waardoor iedere training opnieuw uitdagend is. De workouts worden gegeven op en rond het strand en park van Muiden en in Park Frankendael te Amsterdam.

   Amenities

   • VENUE_AMENITY_SANITARY

    Showers

   • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

    Food

   • VENUE_AMENITY_SHOP

    Shop

   • VENUE_AMENITY_WELLNESS

    Wellness

   • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

    Changing rooms

   • VENUE_AMENITY_PARKING

    Parking lot

   • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

    Card Payment

   Reviews

   rating

   5.0

   22 reviews

   Room Quality

   5.0

   Friendliness & Service

   5.0

   Cleanliness

   5.0

   Atmosphere

   5.0

   Price Performance

   5.0

   User headshot

   Marjon

   7 days ago

   creatieve en uitdagende trainingen


   User headshot

   Reinier

   a month ago

   Altijd afwisselend en uitdagend


   User headshot

   Sebastiaan

   3 months ago

   Top! Lekker buiten, afwisselende en uitdagende workout


   User headshot

   Karlijn

   3 months ago

   Al een aantal jaar train ik bij Wieke en elke training is anders. Ze biedt veel variaties aan, zodat je altijd vanuit je eigen mogelijkheden werkt. Je wordt op een manier gecoacht dat je je eigen grenzen opzoekt en verlegt, maar nooit op een verkeerde manier over je grens heen gaat. Ik voel mij fit, sterk, conditioneel beter en zelfs wat leniger :-). Beveel Boost en Wieke zeker aan!


   Further helpful information

   Frequently Asked Questions

   Bij Boost train je altijd onder enthousiaste professionele begeleiding, waarbij er veel oog is voor techniek in individuele belastbaarheid. De energieke fullbody workouts zijn altijd gevarieerd waardoor iedere training opnieuw uitdagend is. We trainen in groepen van maximaal 16 deelnemers, waardoor er ruimte blijft voor individuele begeleiding. Hierbij haal je het hoogste rendement uit een training en uit jezelf!
   Het strand van Muiden bevindt zich achter het Fort de Westbatterij, aan het einde van de Zeestraat in Muiden. Het Westbatterijpark ligt voor het Fort en is momenteel nog in aanbouw. In Amsterdam verzamelen we in Park Frankendael ter hoogte van de brug naar Kamerlingh Onneslaan.
   Je kunt je boeking 12 uur van te voren gratis annuleren.
   Je hebt naast een flesje water geen materiaal nodig. Indien je het vervelend vindt om in het zand of op het gras te liggen kun je een handdoek meebrengen.
   We trainen altijd in de gezonde frisse buitenlucht, dus een flinke regenbui kunnen we hebben! De workouts worden gecanceld bij gevaarlijke weersomstandigheden zoals lokaal onweer, ijzel of zware storm. In dat geval ontvang je een notificatie. Houdt er rekening mee dat er in sommige (delen van) schoolvakanties geen lessen plaatsvinden.

   Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here