Bij Boost train je altijd buiten en onder enthousiaste, professionele begeleiding waarbij er veel oog is voor techniek in individuele belastbaarheid. De energieke fullbody workouts zijn altijd gevarieerd waardoor iedere training opnieuw uitdagend is. De workouts worden gegeven op en rond het strand en park van Muiden en in Park Frankendael te Amsterdam.

show more

Social Media

Contact

Ratings

4.9
75 ratings, 15 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
a month ago

Fijne, gevarieerde trainingen!

3 months ago

top! en slopend :-)

4 months ago

Heel fijn!

Questions and Answers

Why should I visit Boost Workout?

Bij Boost train je altijd onder enthousiaste professionele begeleiding, waarbij er veel oog is voor techniek in individuele belastbaarheid. De energieke fullbody workouts zijn altijd gevarieerd waardoor iedere training opnieuw uitdagend is. We trainen in groepen van maximaal 14 deelnemers, waardoor er ruimte blijft voor individuele begeleiding. Hierbij haal je het hoogste rendement uit een training en uit jezelf!

What should I know of the first visit?

Het strand van Muiden bevindt zich achter het Fort de Westbatterij, aan het einde van de Zeestraat in Muiden. Het Westbatterijpark ligt voor het Fort en is momenteel nog in aanbouw.

In Amsterdam verzamelen we in Park Frankendael ter hoogte van de brug naar Kamerlingh Onneslaan.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hebt naast een flesje water geen materiaal nodig. Indien je het vervelend vindt om in het zand of op het gras te liggen kun je een handdoek meebrengen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kunt je boeking 12 uur van te voren gratis annuleren.

What else should I know of?

We trainen altijd in de gezonde frisse buitenlucht, dus een flinke regenbui kunnen we hebben! De workouts worden gecanceld bij gevaarlijke weersomstandigheden zoals lokaal onweer, ijzel of zware storm. In dat geval ontvang je een notificatie.

Houdt er rekening mee dat er in sommige (delen van) schoolvakanties geen lessen plaatsvinden.