Probeer de Pilates methode uit, waarmee je je lichaam sterk maakt, blessures leert voorkomen en je flexibiliteit verhoogt. Of doe mee met een verkwikkende yogales vol verschillende oefeningen, van twists en ‘heupopeners’ tot achteroverbuigingen en balanceerposes, dit alles om je spieren zowel te versterken als te verlengen, zodat je conditie en flexibiliteit verbetert. Maar je kunt ook een Barreworkout of barre les volgen, barre workout combineert elementen van Pilates, Yoga, Ballet en duurtraining. Onder energieke muziek boetseert het je lijf, verlengt je spieren, lift je billen, vormt je armen, verstevigt je buik- en beenspieren en verbetert je conditie. barreles combineert de basis van klassiek ballet met balletmuziek. In deze les trainen we intensief alle spieren van de benen, de buikspieren door balans, rekoefeningen, houding en, natuurlijk, lichaamsmuzikaliteit.

show more

Contact

Ratings

4.9
115 ratings, 23 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  4.7
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
3 months ago

Angela H

4 months ago

leuk

4 months ago

About the Team

Bij Body-Stream is ons doel om je goed te laten voelen in je lichaam door beweging. De ervaren docenten in Body-Stream brengen met veel energie en enthousiasme hun liefde voor beweging over. Persoonlijke aandacht in kleine groepen en privé lessen.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Body-Stream?

Pilates versterkt je lichaam, verbetert je core stability, verhoogt je flexibiliteit en conditie. Effectief bij revalidatie en voorkoomen van blessures. Barre lesse is de nieuwe work-out die ballet toegankelijk maakt voor iedereen. Het combineert elementen van pilates, yoga, ballet en duurtraining. Progressing Ballet Technique is voor iedereen die hun spiergeheugen willen trainen. Zodat ze aan een correcte en betere houding en balans werken. Met hun yoga lessen wordt je fitter, leniger en sterker. De verschillende oefeningen geven zowel energie as ontspanning.

What should I know of the first visit?

Om bij Studio Patricia te komen ga je voor de hoofdingang van het zwembad links het hek door. Vanaf 6 nov moet er ook binnen de sportschool gecontroleerd gaan worden op de coronapas. Heb je een QR code of coronapas ? Neem deze mee, zodat de docent voor het starten van de les je code kan controleren.

Heb je geen QR code? Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden voor online lessen.

Je mag 5 minuten voor je les aanwezig zijn. De docent zal voor de les een kort gesprek met je voeren en vragen of er bijzonderheden zijn of dingen waar hij op zou moeten letten tijdens de les, zodat ze jou beter kunnen helpen en assisteren tijdens de les.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Neem comfortable kleren mee, neem ook schone sokken om de les te volgen of zorg dat je voeten schoon zijn als je met blote voeten barre of yoga volgt. Vanaf 1 september mogen ze in grote groepen (7-10 klanten) lessen geven, ze willen aan alle klanten vragen om eigen spullen naar de studio mee te nemen. Neem je eigen mat mee. Voor de pilates lessen gebruiken ze een pilates bal, lange elastiekje en kleine gewichten. Bij de yoga lessen is fijn als je een yoga blok of dik boek meeneemt. Voor de barre lessen heb je eventueel een kleine bal en elastiekje nodig. Maar als je geen props in huis hebt kan je zonder problemen mee doen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je mag tot 4 uur voor de les je les annuleren. Omdat ze trainen in kleine groepen merken ze dat sommige lessen snel vol zijn, het is fijn als je op tijd kan doorgeven dat je niet kan komen zodat de klanten die op de wactlijst staan zich kunnen voorbereiden om naar de studio te komen.

What else should I know of?

Iedereen, van beginner tot vergevorderd is welkom! Als je met de auto komt er is een groot parking aanwezig, sinds April er is betaald parkeren van 7-11 uur. Je kunt een ticket kopen bij de parkeerautomaat.