About us

Probeer de Pilates methode uit, waarmee je je lichaam sterk maakt, blessures leert voorkomen en je flexibiliteit verhoogt. Of doe mee met een verkwikkende yogales vol verschillende oefeningen, van twists en ‘heupopeners’ tot achteroverbuigingen en balanceerposes, dit alles om je spieren zowel te versterken als te verlengen, zodat je conditie en flexibiliteit verbetert. Maar je kunt ook een Barreworkout of barre les volgen, barre workout combineert elementen van Pilates, Yoga, Ballet en duurtraining. Onder energieke muziek boetseert het je lijf, verlengt je spieren, lift je billen, vormt je armen, verstevigt je buik- en beenspieren en verbetert je conditie. barreles combineert de basis van klassiek ballet met balletmuziek. In deze les trainen we intensief alle spieren van de benen, de buikspieren door balans, rekoefeningen, houding en, natuurlijk, lichaamsmuzikaliteit.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Weg naar Rhijnauwen 3 , 3584 AD Utrecht

Reviews

rating

4.8

35 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

User headshot

Pleun

13 days ago

Superfijne plek om te sporten! Pilates reformer heeft mijn lijf veel goed gedaan en de lessen worden goed begeleid!


User headshot

Yuri

21 days ago

Excellent Pilatus studio


User headshot

Valentina

3 months ago

Very beautiful place with an amazing staff


User headshot

Debby

7 months ago

really nice tutoring


Further helpful information

About the Team

Bij Body-Stream is ons doel om je goed te laten voelen in je lichaam door beweging. De ervaren docenten in Body-Stream brengen met veel energie en enthousiasme hun liefde voor beweging over. Persoonlijke aandacht in kleine groepen en privé lessen.

Frequently Asked Questions

Pilates versterkt je lichaam, verbetert je core stability, verhoogt je flexibiliteit en conditie. Effectief bij revalidatie en voorkoomen van blessures. Barre lessen is de nieuwe work-out die ballet toegankelijk maakt voor iedereen. Het combineert elementen van pilates, yoga, ballet en duurtraining. Met hun yoga lessen wordt je fitter, leniger en sterker. De verschillende oefeningen geven zowel energie as ontspanning.
Om bij Body-Stream te komen ga je voor de hoofdingang van het zwembad links het hek door. Je mag 5 minuten voor je les aanwezig zijn. De docent zal voor de les een kort gesprek met je voeren en vragen of er bijzonderheden zijn of dingen waar hij op zou moeten letten tijdens de les, zodat ze jou beter kunnen helpen en assisteren tijdens de les.
Neem comfortable kleren mee, neem ook schone sokken om de les te volgen of zorg dat je voeten schoon zijn als je met blote voeten barre of yoga volgt.
Je mag tot 12 uur voor de les je groepsles annuleren. Omdat ze trainen in kleine groepen merken ze dat sommige lessen snel vol zijn, het is fijn als je op tijd kan doorgeven dat je niet kan komen zodat de klanten die op de wactlijst staan zich kunnen voorbereiden om naar de studio te komen.
Iedereen, van beginner tot vergevorderd is welkom! Als je met de auto komt er is een groot parking aanwezig, sinds Er is betaald parkeren van 7-11 uur. Je kunt een ticket kopen bij de parkeerautomaat.

Available sports types and activities

 • Pilates

 • Yoga

 • Ballet

 • Personal training

 • Barre training

 • Iyengar yoga

 • TRX® suspension training


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here