Je zoekt een training die je past als een trainingsjasje. Of je nou fit of niet-zo-fit bent, sportfanaat of helemaal niet. Mannen, vrouwen , jong of oud; welkom! Wij zorgen er met onze unieke benadering voor dat je traint op de manier die bij je past.

Met het Floor®-programma bieden wij ook trainingen en voorbereiding aan rondom zwangerschap en bevalling. Veiligheid, respect en humor zijn vaste zekerheden tijdens álle trainingen, voor de rest is iedere training weer een verrassing.

Natuurlijk zeggen wij dat het een goed idee is om bij ons te komen trainen. Maar uiteindelijk beslis jij dat toch helemaal zelf. Dus : werken we altijd met een gratis en geheel vrijblijvende proeftraining hanteren we geen inschrijfgeld of opzegtermijn werken we voor onze trainingen met multi-inzetbare en flexibele strippenkaarten. Jij bepaalt. en wij moeten gewoon goed ons best doen en zorgen dat je blijft.

show more

Contact

Ratings

4.9
135 ratings, 27 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a month ago

Veel afwisseling qua oefeningen. Goede sfeer, ruimte voor persoonlijk contact. Echt een aanrader!

5 months ago

Mark

6 months ago

uma

About the Team

Onze trainers zijn geen broekies in het leven en sporten is altijd al een vast onderdeel binnen datzelfde leven. Net als respect voor je medemens, je kunnen inleven en wars zijn van discriminatie of hokjes-denken. En natuurlijk weten ze wat ze doen als ze jou aan het werk zetten. Beweegprofessionals dus. Meer info over Ilse, Karien, Sabine, Marcel en Ellen kun je vinden op de site blix-em.nl

show more