Prices from

€15.00Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here

About us

Bij Bhaskaraya Yoga bieden we yogalessen voor iedereen. In klein groepsverband (maximaal 12 personen) houden we ruimte voor persoonlijke aandacht. De lessen zijn toegankelijk voor ieder niveau en gericht op functionaliteit dit betekend dat iedereen kan deelnemen, zelfs als je nog nooit yoga hebt gedaan. We sturen op wat je zou mogen voelen en waar en niet op specifieke positief van handen en voeten, zo leer je beter wat voor jouw lichaam werkt. Mocht je helemaal nieuw zijn en geen idee hebben waar te beginnen neem dan contact met ons op zodat we je een passend advies kunnen geven. Naast Yoga bieden we ook:Reiki: Energetische energie/chi welke je weer bewust je lichaam laat ervaren en blokkades kan opheffen. Reformer Pilates: De reformer is een apparaat die jouw helpt bewust te worden van je lichaam. Als je goed naar het apparaat leert luisteren dan weet je wanneer je goed gebruik maakt van je spieren. Deze les is altijd onder begeleiding. Om verder te gaan klik in het menu bovenin om te navigeren door de website. ॐ शान्तिः

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Zuidbaan 549 , 2841 MJ Moordrecht

Reviews

rating

5.0

10 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Eric

19 days ago

Uitstekend


User headshot

Fré

a month ago

Fijne accommodatie en sfeer!


User headshot

Linda

7 months ago

Fijne lessen


User headshot

Yvonne

9 months ago

top!


Further helpful information

About the Team

Vind meer informatie over onze studio op www.bhaskarayayoga.com Het volledige en complete aanbod vind je in de Eversports app. Bij vragen of opmerkingen weet ons te vinden via mail/app/telefoon.

Frequently Asked Questions

Klein schalig, persoonlijke aandacht en expertise.
Voel je welkom, de deur is altijd open en de wachtruimte voordat de les begint is bovenaan de trap waar je even een boekje kunt lezen of iets kan drinken.
Alle materialen zijn aanwezig. Door de corona maatregelen vraag ik je wel een handdoek mee te nemen als je van onze matten en props gebruik wil maken. Gelieve natuurlijk zoveel mogelijk je eigen materiaal mee te nemen tot nader orde.
Neem contact op met Rodger

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here