About us

Bij Bhaskaraya Yoga bieden we yogalessen voor iedereen. In klein groepsverband (maximaal 12 personen) houden we ruimte voor persoonlijke aandacht. De lessen zijn toegankelijk voor ieder niveau en gericht op functionaliteit dit betekend dat iedereen kan deelnemen, zelfs als je nog nooit yoga hebt gedaan. We sturen op wat je zou mogen voelen en waar en niet op specifieke positief van handen en voeten, zo leer je beter wat voor jouw lichaam werkt. Mocht je helemaal nieuw zijn en geen idee hebben waar te beginnen neem dan contact met ons op zodat we je een passend advies kunnen geven. Naast Yoga bieden we ook:Reiki: Energetische energie/chi welke je weer bewust je lichaam laat ervaren en blokkades kan opheffen.Reformer Pilates: De reformer is een apparaat die jouw helpt bewust te worden van je lichaam. Als je goed naar het apparaat leert luisteren dan weet je wanneer je goed gebruik maakt van je spieren. Deze les is altijd onder begeleiding. Om verder te gaan klik in het menu bovenin om te navigeren door de website. ॐ शान्तिः

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Zuidbaan 549 , 2841 MJ Moordrecht

Reviews

rating

5.0

14 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Julia

17 days ago

top!


User headshot

Berni

3 months ago

De lessen die jij aanbied en deze geeft zijn zo professioneel. Elke les is telkens weer….fijn!!! Of het nu Yin, Hatha of Pilates is het geeft een mij een grote voldoening.


User headshot

Irma

4 months ago

Professionele lessen en fijne sfeer!


User headshot

Randy

4 months ago

R. Egberts


Further helpful information

About the Team

Vind meer informatie over onze studio op www.yogagouda.com Het volledige en complete aanbod in reguliere lessen en workshops vind je in de Eversports app. Bij vragen of opmerkingen weet ons te vinden via mail/app/telefoon.

Frequently Asked Questions

Klein schalig, persoonlijke aandacht en expertise.
Voel je welkom, de deur is altijd open en de wachtruimte voordat de les begint is langs de trap op de beganegrond waar je even een boekje kunt lezen of iets kan drinken.
Alle materialen zijn aanwezig. Bij gebruik van yogamatten deze gelieve na de les af te nemen en te drogen hangen.
Neem contact op met Rodger

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here