Bewust Fit, Personal training en small group trainingen.

De sportschool bevindt zich in Alblasserdam, aan de Kelvinring nummer 15. Dit complex is begin 2021 compleet verbouwd en heeft diverse trainingsruimtes, kleedkamers met douches een gezellige sapbar.

Er is voldoende parkeer gelegenheid voor de deur!

Deze locatie biedt voor ieder wat wils. Wij stellen kwaliteit boven kwantiteit. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal.

Wij bieden aan: - Personal training en lifestyle coaching - Circuittraining - Boksfit - HiiT - Yoga - Bootcamp - Hardlopen - diverse sport opleidingen - Survival technieken trainingen

show more

Contact

Ratings

4.8
95 ratings, 19 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  4.8
 • Cleanliness
  4.7
 • Price performance
  4.7
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
a month ago

Fantastische organisatie!

a month ago

De fijnste sportschool die er is

3 months ago

Leuk

About the Team

Bewust Fit heeft een groot scala aan expertises en disciplines onder zijn vleugels. Hier staat sfeer voorop en doen ze meer dan alleen sporten! Zij maken mensen bewust!

Jerry Jansen en zijn team hebben een enorme passie voor sport! De trainers hebben naast jarenlange ervaring en opleidingen zoals: Cios, Fysiotherapie, div. sport en fitness papieren een grote passie voor bewegen en wat mensen beweegt.

Vrijblijvend langskomen voor een proefles of een kop koffie kan altijd!

show more

Questions and Answers

Why should I visit Bewust Fit?

Bij Bewust Fit hebben ze een breed scala aan lessen, zowel binnen als buiten! Alle lessen en personal trainingen worden begeleid door ervaren en deskundige mensen. Plezier, hard werken en hard ontspannen is hetcredo.

What should I know of the first visit?

Bewust Fit bevind zich in het Sportcentrum Papendrecht. Meld je aan bij de trainer aan het begin van de les of pt sessie. Het enige wat je zelf mee hoeft te nemen is een handoek.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Bij Bewust Fit hoef je zelf niets mee te nemen behalve een handdoek. De sportschool heeft een groot en breed scala aan trainingsatributen en mogelijkheden.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Bij bewust Fit schrijf je jezelf in voor een van de lessen. Mocht het zo zijn dat je niet kunt meld je jezelf ook weer netjes af. Er zijn namelijk altijd een beperkt aantal plekken beschikbaar.

What else should I know of?

Bij Bewust Fit kan je uiteraard sporten, werken aan jezelf en gezelligheid vinden. Er zijn uiteraard ook kleedruimtes, douches en sanitair beschikbaar.