About us

Bewust Fit, Personal training en small group trainingen. De sportschool bevindt zich in Alblasserdam, aan de Kelvinring nummer 15. Dit complex is begin 2021 compleet verbouwd en heeft diverse trainingsruimtes, kleedkamers met douches een gezellige sapbar. Er is voldoende parkeer gelegenheid voor de deur! Deze locatie biedt voor ieder wat wils. Wij stellen kwaliteit boven kwantiteit. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Wij bieden aan: - Personal training en lifestyle coaching - Circuittraining - Boksfit - HiiT - Yoga - Bootcamp - Hardlopen - diverse sport opleidingen - Survival technieken trainingen

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Kelvinring 15 , 2952 BG Alblasserdam

Reviews

rating

4.8

20 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

User headshot

mariska

4 months ago

top


User headshot

Otto

a year ago

Fantastische organisatie!


User headshot

Cheyenne

a year ago

De fijnste sportschool die er is


User headshot

Madelène

a year ago

Leuk


Further helpful information

About the Team

Bewust Fit heeft een groot scala aan expertises en disciplines onder zijn vleugels. Hier staat sfeer voorop en doen ze meer dan alleen sporten! Zij maken mensen bewust! Jerry Jansen en zijn team hebben een enorme passie voor sport! De trainers hebben naast jarenlange ervaring en opleidingen zoals: Cios, Fysiotherapie, div. sport en fitness papieren een grote passie voor bewegen en wat mensen beweegt. Vrijblijvend langskomen voor een proefles of een kop koffie kan altijd!

Frequently Asked Questions

Bij Bewust Fit hebben ze een breed scala aan lessen, zowel binnen als buiten! Alle lessen en personal trainingen worden begeleid door ervaren en deskundige mensen. Plezier, hard werken en hard ontspannen is hetcredo.
Bewust Fit bevind zich in het Sportcentrum Papendrecht. Meld je aan bij de trainer aan het begin van de les of pt sessie. Het enige wat je zelf mee hoeft te nemen is een handoek.
Bij Bewust Fit hoef je zelf niets mee te nemen behalve een handdoek. De sportschool heeft een groot en breed scala aan trainingsatributen en mogelijkheden.
Bij bewust Fit schrijf je jezelf in voor een van de lessen. Mocht het zo zijn dat je niet kunt meld je jezelf ook weer netjes af. Er zijn namelijk altijd een beperkt aantal plekken beschikbaar.
Bij Bewust Fit kan je uiteraard sporten, werken aan jezelf en gezelligheid vinden. Er zijn uiteraard ook kleedruimtes, douches en sanitair beschikbaar.

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here