Bewust Fit, Personal training en small group trainingen.

De sportschool bevindt zich in het Sportcentrum Papendrecht. Dit complex is recentelijk opgeleverd. Douches, sanitair, kleedruimtes zijn aanwezig. Voldoende parkeer gelegenheid voor de deur en makkelijk bereikbaar met het OV.

Deze locatie biedt voor ieder wat wils. |ij stellen kwaliteit boven kwantiteit. Persoonlijke aandacht staat bij hen centraal.

Zij bieden aan: - Personal training en lifestyle coaching - Circuittraining - Boksfit - HiiT - Yoga - Bootcamp - Hardlopen - en meer

show more

Contact

Ratings

4.7
50 ratings, 10 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.5
 • Price performance
  4.5
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
7 days ago

Super leuke outdoor training, erg afwisselend.

7 months ago

ideale sportschool voor mij

10 months ago

Super fijne sportschool! Afwisselende lessen.

About the Team

Bewust Fit heeft een groot scala aan expertises en disciplines onder zijn vleugels. Hier staat sfeer voorop en doen ze meer dan alleen sporten! Zij maken mensen bewust!

Marloes Vriens en Jerry Jansen hebben beide een enorme passie voor sport! Naast opleidingen zoals: Cios, Fysiotherapie, div. sport en fitness papieren zijn zij allebei mensen met een passie voor bewegen en wat mensen beweegt.

Vrijblijvend langskomen voor een proefles of een kop koffie kan altijd!

show more

Questions and Answers

Why should I visit Bewust Fit?

Bij Bewust Fit hebben ze een breed scala aan lessen, zowel binnen als buiten! Alle lessen en personal trainingen worden begeleid door ervaren en deskundige mensen. Plezier, hard werken en hard ontspannen is hetcredo.

What should I know of the first visit?

Bewust Fit bevind zich in het Sportcentrum Papendrecht. Meld je aan bij de trainer aan het begin van de les of pt sessie. Het enige wat je zelf mee hoeft te nemen is een handoek.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Bij Bewust Fit hoef je zelf niets mee te nemen behalve een handdoek. De sportschool heeft een groot en breed scala aan trainingsatributen en mogelijkheden.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Bij bewust Fit schrijf je jezelf in voor een van de lessen. Mocht het zo zijn dat je niet kunt meld je jezelf ook weer netjes af. Er zijn namelijk altijd een beperkt aantal plekken beschikbaar.

What else should I know of?

Bij Bewust Fit kan je uiteraard sporten, werken aan jezelf en gezelligheid vinden. Er zijn uiteraard ook kleedruimtes, douches en sanitair beschikbaar.