Ben je op zoek naar ontspanning? En wil je op een leuke manier je hoofd leegmaken? Weet je dat je eigenlijk meer moet bewegen? In een kleinschalige studio vind je ontspanning door inspanning. Dans-, Pilates-, en Yogalessen voor iedereen die gezond en met aandacht wil bewegen.

show more

Contact

Ratings

4.9
40 ratings, 8 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a month ago

Fijne plek om te sporten en weer op te laden.

a month ago

Keety is de prettigste, vriendelijkste en meest deskundige dans/pilates/yogajuf die ik ken. Haar rustige, vriendelijke stem sleept je door pittige oefeningen heen. Je wordt uitgenodigd tot ontwikkeling, maar ook tot het bewaken van je eigen grenzen. ‘Genoeg is genoeg’ is een van haar uitspraken die als een mantra voor je worden. Zonder zweverig te worden geeft ze je o.a. door meditatie tevens inspiratie voor je dagelijks leven mee. De sfeer in de studio is gezellig, rustig en ontspannen. Iedereen gaat prettig met elkaar om, zonder druk of competitie. Ook als je emotioneel en/of fysiek minder goed in je vel zit, helpt Keety je weer op weg. Individueel of in de groep. Haar visie ‘door bewegen wordt het beter’ werkt. Doordat de lessen vrijwel altijd met dansen beginnen zijn ze heel anders dan de meeste pilates/yogalessen. Ik kom altijd energiek én zen thuis!

3 months ago

Heel fijn om dit wekelijks te kunnen doen. Voor mij de ideale combinatie tussen dansen en grondoefeningen. Alle spieren komen aan de beurt. Aan het eind van de les een fijn moment van ontspanning, daarna loop je weer met een heerlijk en trots gevoel de deur uit! Ben al jaren een trouwe ‘fan’ van Keety, het is elke week weer een feestje!