PLEZIER EN TRAINING

BBB Bootcamp is een buitenspeelplaats voor volwassenen én kinderen! Met het enthousiasme van ervaren trainer-coaches ga jij tijdens een bootcamptraining aan de slag met gelijkgestemden. We doen verschillende kracht- en conditie oefeningen in de buitenlucht. Je wordt meteen opgenomen in een gezellige groep mensen. We starten je rustig op en dagen je uit waar nodig.

Tijdens het krachcircuit trainen we met losse trainingsmaterialen als kettlebells, barbells, battle ropes, medicine balls en meer. Tijdens de small group training of personal training zorg je voor een getraind lichaam op een manier die bij je past en vol te houden is.

De trainingen zijn voor volwassenen van verschillende leeftijden, tot wel 75 jaar. De kids bootcamp is van 9 t/m 11, de kick ass bootcamp van 12-17 jaar. We sluiten elke training af met een gezond hapje en drankje en kletsen nog even bij met de groep.

En wil je jouw levensstijl aanpassen? Wij hebben verschillende oplossingen om weer fit en energiek te worden én te blijven. Zowel jouw voeding als beweging kunnen we op een plezierige wijze activeren!

Zullen we kennismaken?

show more

Contact

Ratings

4.9
50 ratings, 10 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a year ago

Fijne training voor het hele lichaam! Afwisselend, gezellig en motiverend!

a year ago

Altijd een gezellige en fijne bootcamp

2 years ago

Super!

About the Team

Graag introduceren wij onze trainer-coaches met hun ervaring en specialisatie: Linda Broeren, Soeredj Monorath, Marjolein Cornelissen & Cathy Broeren.

show more