De vrouwen bootcamp van Tilburg! Altijd al gedroomd van een strakke buik, mooie benen en natuurlijk een perfecte booty?! Zoek niet verder! BAMS Bootycamp to the rescue.

In het prachtige Kromhoutpark (ongeveer 5 minuten buiten het centrum van Tilburg) ligt de thuisbasis van BAMS Bootycamp. Anderhalf uur lang gaan ze met een groep dames aan de slag om te werken aan onze bikini bodies. Iedere training is weer een full body workout, met extra aandacht voor de booty! Ze eindigen altijd met stretchen zodat jij weer lekker zen op huis aan gaat. Iets voor jou?

Doe gezellig mee!

show more

Contact

Make inquiry

Here you can easily contact BAMS Bootycamp to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Ratings

4.9
50 ratings, 10 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.7
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
10 months ago

Fijne trainer, veel variatie in oefeningen en altijd met een leuke groep meiden

a year ago

Top

a year ago

Toppertje wel hoor die BAMS!

About the Team

Alle lessen worden gegeven door Brehua (eigenaar). Op deze manier heb jij altijd een vertrouwd gezicht die weet wie jij bent. Plezier en een persoonlijke benadering staan voorop.

show more

Questions and Answers

Why should I visit BAMS Bootycamp?

Mooie billen, wie wil dat nou niet? BAMS Bootycamp heeft alle kennis in huis om jou te begeleiden op de weg naar jouw ideale lichaam. Je sport heerlijk in de buitenlucht even weg van alle dagelijkse gekte. Door de focus op billen is de training altijd ingericht op jouw focus.

What should I know of the first visit?

Doe je voor het eerst mee en heb je lang niet gesport?

Maak je geen zorgen. Tijdens de lessen van BAMS Bootycamp kan iedere oefening aangepast worden op jouw niveau. Is het te zwaar of heb je blessures dan wordt hier omheen gewerkt. Je bent altijd onder de begeleiding van een personal trainer / bewegingsagoog.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Als je mee komt sporten hoef je vrijwel geen materialen mee te nemen. Zorg voor sport proof kleding, sportschoenen, voldoende water en een handdoek als jij dat fijn vindt. Kostbare spullen kunnen in het park netjes achter slot en grendel. Tassen kunnen dus gewoon meegenomen worden. Verder werkt BAMS Bootycamp met een gevarieerd circuit. Oefeningen met je eigen lichaams gewicht wisselt oefeningen met materialen af. Hierbij moet je denken aan een dumbbells, kettle bells, trx en elastieken van verschillende formaten. Ook matjes wordt voor gezorgd.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Aangemeld voor een les maar kan je last minute toch niet komen? Geen probleem. Tot twee uur voor de training wordt dit niet in rekening gebracht. Meld je je later af, dan wordt dit in rekening gebracht.

What else should I know of?

Brehua: "Plezier staat voorop. Als jij ontevreden over je eigen kunnen en gefrustreerd naar huis gaat, dan ben ik als trainer niet geslaagd. Door plezier in het sporten te vinden ben je gemotiveerder om jouw doelen te behalen. Zijn er dingen waar je al vaker tegenaan bent gelopen? Let me know!"