Onze fijne yogazaal bevindt zich in het gebouw van Centra Plaza. Dit is het rode gebouw op het 'zaterdag marktplein' van het Lelycentre. In dit gebouw bevinden zich huisartsen, fysiotherapeuten en tandartsen. Daarnaast is er een Fitnessafdeling aanwezig en die bevindt zich op de eerste etage, daarbinnen vindt u ook onze yogazaal.

show more

Contact

Ratings

5
85 ratings, 17 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
6 months ago

was een fijne ervaring

7 months ago

Suzanne

8 months ago

geweldig

About the Team

Door de Corona crisis en de gevolgen daarvan is er momenteel 1 yoga docente actief. Zij is gediplomeerd voor verschillende disciplines: Hatha Yoga, Yin Yoga, Stoel Yoga, Zwangerschapsyoga en heeft zich gespecialiseerd in de verschillende Aerial Yoga vormen zoals: Aerial Therapy, Aerial Yoga, Aerial Yoga Restorative, Aerial Yin, Aerial kids, Aerial Nidra & Aerial Pregnancy.

Inmiddels is er nog één Aerial Yoga docente én één meditatie docent bij gekomen.

show more

Questions and Answers

What should I know of the first visit?

Voor het eerst een yoga les? Doe gemakkelijk zittende kleding aan en wanneer je voor een Aerial Yoga les komt, graag een shirt met een mouwtje (lang of kort) en een legging of andere strakke sportbroek. Een vestje en sokken zijn ook altijd fijn om bij je te hebben. Daarnaast kun je een flesje water en een handdoek meebrengen.

De les geschiedt op blote voeten, schoenen laat je in de kleedkamer, waar ook kluisjes zijn.

Verder zijn er, voorlopig, nog een paar maatregelen nog van kracht:

De Aerial Therapy School gaat zorgvuldig om met de voorgeschreven maatregelen van het RIVM. Gelukkig worden de maatregelen momenteel weer meer en meer versoepeld.  Het afzuigsysteem/airconditioning van Centra Plaza is goedgekeurd volgens de huidige maatstaven en daarnaast is er voldoende ventilatie via de ramen.

Vanwege de hygiene is het op dit moment nog steeds fijn als je je eigen benodigdheden meebrengt zoals een yogamat, een grote (hand) doek of eigen yogadoek om op de yogamatten van Centra Plaza te leggen en eventueel een deken en/of  kussens.

Verder zijn er, voorlopig, nog een paar maatregelen nog van kracht:

 • Graag een mondkapje dragen vanaf het moment dat je door de schuifdeuren van het pand loopt, totdat je in de zaal komt. In de zaal mag het af.

 • Ontsmet je handen bij binnenkomst van de Fitness afdeling.

 • De kleedkamer, douches en toiletten van Centra Plaza, mogen gebruikt worden. De toilet ontsmetten voor en/of na gebruik mag altijd maar is geen vereiste. 

 • Kom maximaal 10 minuten van te voren en wacht in de kleedkamer totdat ik jullie ophaal.

 • Probeer altijd, zoveel mogelijk, de 1,5 meter tussen elkaar te behouden, bij binnenkomst en in de kleedkamers. 

EN..... natuurlijk blijft gelden:

Ben je ziek of voel je je niet lekker, in welke vorm ook, dan blijf je thuis!!

EN...eet gezond, drink veel water, volg je hart en neem je eigen verantwoordelijkheid.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Vanwege de laatste huidige Corona maatregelen en hygiene, is het op dit moment nog steeds fijn als je je eigen benodigdheden meebrengt zoals een yogamat, een (hand) doek voor op de mat, deken en kussens etc.

Onder de normale omstandigheden: Indien je een eigen yogamat hebt, kun je die uiteraard meenemen maar alle benodigde materialen zoals: dikke en dunne yogamatten, dekens, hoofdkussentjes, meditatiekussens, bolsters, riemen en ooglapjes, zijn aanwezig in de zaal.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Graag uiterlijk 1 uur van te voren afmelden via de Eversports app en je kunt een whatsapp sturen naar 06-28984817.