Aerial Yogaschool Lelystad

Onze fijne yogazaal bevindt zich in het gebouw van Centra Plaza. Dit is het rode gebouw op het 'zaterdag marktplein' van het Lelycentre. In dit gebouw bevinden zich huisartsen, fysiotherapeuten en tandartsen. Daarnaast is er een Fitnessafdeling aanwezig en die bevindt zich op de eerste etage, daarbinnen vindt u ook onze yogazaal.

show more

Contact

Ratings

5
70 ratings, 14 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
4 months ago

Super fijne school, met hele lieve en attente lerares.

4 months ago

Goed opgebouwde en fijne lessen voor lichaam en geest, gegeven door Anouska, ervaren heel vriendelijke lesgeefster

5 months ago

Je voelt je meteen thuis, en Anuska is echt een topper! Haar lessen zijn fijn, rustgevend en relaxt. Doordat de groepjes lekker klein zijn heeft zij heel goed overzicht om je te helpen waar nodig. Ik kom er graag!

About the Team

Vanwege de nog lopende Corona crisis en de gevolgen daarvan is er momenteel 1 yoga docente actief. Zij is gediplomeerd voor verschillende disciplines: Hatha Yoga, Yin Yoga, Stoel Yoga, Zwangerschapsyoga en heeft zich gespecialiseerd in de verschillende Aerial Yoga vormen zoals: Aerial Yoga, Aerial Yoga Restorative, Aerial Yin, Aerial kids & Aerial Pregnancy.

show more

Questions and Answers

What should I know of the first visit?

Voor het eerst een yoga les? Doe gemakkelijk zittende kleding aan en wanneer je voor een Aerial Yoga les komt, graag een shirt met een mouwtje (lang of kort) en een legging of andere strakke sportbroek. Een vestje en sokken zijn ook altijd fijn om bij je te hebben. Daarnaast kun je een flesje water en een handdoek meebrengen.

De les geschiedt op blote voeten, schoenen laat je in de kleedkamer, waar ook kluisjes zijn.

Vanwege de Corona zijn er extra maatregelen:

 • Breng een mondkapje mee! Je hebt hem nodig wanneer je het pand beneden binnenkomt, in het trappenhuis naar boven komt, de fitness afdeling binnen loopt, in de gang van de fitness bent en zodra je eventueel van het toilet gebruik wilt maken. In de yogazaal mag hij af uiteraard maar zodra je de yogazaal uit loopt, moet hij weer op!

 • Kom geheel in Yoga kleding (kleedkamer en kluisjes zijn momenteel buiten gebruik)

 • De toiletten van Centra Plaza alleen gebruiken in nood, ga nog even thuis voordat je vertrekt. De toilet bril, na gebruik, ontsmetten met de daarvoor aanwezige middelen en ontsmet nog een keer je handen voordat je de toilet verlaat (dit middel staat ook in het toilet)!

 • Kom maximaal 10 minuten van te voren.

 • Graag op de 1ste etage vóór de deur van de fitness afdeling wachten, Nu écht één voor één binnen komen!! Let daar zelf ook op, fitness instructeurs laten jullie ook weleens binnen maar houdt afstand, nu juist weer heel belangrijk! In principe laat ik iedereen één voor één binnen. Zodra diegene de zaal is in gegaan, kan de volgende door het hekje komen. Het halletje bij de yogazaal is té krap en de gang bij de Fitness wordt anders ook te druk.

 • Ontsmet je handen bij binnenkomst van de Fitness afdeling

 • Je schoenen kun je laten staan in het kleine halletje voor de Yogazaal

 • Je tas mag mee de zaal in.

En natuurlijk blijft het volgende altijd gelden:

VOEL JE JE NIET LEKKER, OP WAT VOOR NIVEAU OOK, DAN BLIJF JE THUIS

.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Vanwege de Corona maatregelen is het op dit moment fijn als je je eigen benodigdheden meebrengt zoals een yogamat, een (hand) doek voor op de mat, deken en kussens etc.

Indien je een eigen yogamat hebt, kun je die uiteraard meenemen maar alle benodigde materialen zoals: dikke en dunne yogamatten, dekens, hoofdkussentjes, meditatiekussens, bolsters, riemen en ooglapjes, zijn aanwezig in de zaal.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Graag afmelden via de Eversports app en je kunt een whatsapp sturen naar 06-28984817.