About us

Welkom bij Aerial Studio, wij zijn een studio waar kwaliteit voor op staat. Geen grote groepen maar juist veel persoonlijke aandacht. Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen; wij zorgen dat jij de Aerial kunst onder de knie krijgt of je nou komt om gezellig een uurtje te sporten of Nederlands kampioen wil worden. Wij bieden o.a. introductie cursussen aan om het makkelijk te maken om in te stappen in je nieuwe hobby/sport. Naast wekelijkse lessen kan jij bij ons ook te recht voor coaching en 1 op 1 trainingen. Come fly with us!

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Boulevard Heuvelink 104, 6828 KT Arnhem

Other locations

Check out other locations of the venue

Reviews

rating

4.9

12 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Margriet

17 days ago

Al bijna 3 jaar train ik met veel plezier bij Aerial Studio. Als ik de studio binnenstap dan vergeet ik alles. Niet alleen omdat de lessen geweldig zijn, maar ook door de geweldige mensen van Aerial Studio: zowel de coaches als medestudenten. Ik heb hier vriendinnen voor het leven gevonden. Het is een veilige plek voor iedereen om jezelf te zijn. Hierdoor ben ik fysiek maar ook mentaal sterker.


User headshot

emma

6 months ago

Altijd fijne lessen. De leraressen zijn enthousiast en leggen duidelijk uit. Hierdoor is paaldansen door iedereen te leren. Ook is iedereen erg professioneel. Ook heerst er in de lessen altijd een goede sfeer en is het er gezellig.


User headshot

zoey

7 months ago

heel leuk !


User headshot

Eden

8 months ago

just great <3


Further helpful information

About the Team

Welcome in Aerial Studio, We are a professional studio focused on quality we have small group classes so we have personal attention for any one who is comming to our classes. Everybody is welcome in our studio doesn't matter if you are comming for a fun weekly training or if you want to became a national champignon. We offer weekly classes starting from introdcution to advanced, next to weekly classes we offer coaching and 1 on 1 trainingsessions. We have classes in english and dutch (with extra explanation in english) Come fly with us!

Frequently Asked Questions

Wij zijn een kleine studio waar iedereen welkom is. Waar veilig sporten in een fijne sfeer het belangrijkste is. Wij werken met ervaren docenten die regelmatig bijgeschoold worden.
Neem een handdoek mee en drinkflesje. Op onze locatie op de boulevard heuvelink dien je het hek te passeren op onze studio te vingen. waar je tevens gratis kan parkeren na het halen van de tag binnen.
Alles is aanwezig in de studio wel adviseren wij een handdoek mee te nemen voor over de matjes.
Je kan mailen naar info@aerial-studio.nl of een watsapp sturen naar 06-28209884.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here