Clinic Verbinding in je eigen ruimte met Jan Herber woensdag 7 juni 20.30 uur

Personal Swimming
at 07/06/2023 20:30-22:00 o'clock (90 min)
City: President Allendelaan 3, 1064 GW Amsterdam

Prices

29.95 €Clinic Verbinding in je eigen ruimte 7 juni  

About

Bij de eerste Clinic Ruimte Vinden ben je opzoek gegaan naar meer ruimte. Je hebt verschillende oefeningen gedaan, zowel op de kant als in het water, om deze ruimte te vinden. Tijdens de tweede clinic ga je aan de slag met deze ‘gewonnen’ ruimte. Wat kun je hier mee doen en hoe kun je dit gebruiken om beter borstcrawl te gaan zwemmen.

Ook bij deze tweede clinic worden er oefeningen op de kant gedaan, om deze vervolgens in het water toe te gaan passen. Dit alles onder begeleiding van fysiotherapeut en mobiliteit specialist Jan Herber. De Clinic wordt gegeven in klein groepsverband van maximaal 8 tot 12 zwemmers.

Voor wie?

De Clinic is geschikt voor de gevorderde zwemmer of voor wie eerder de Borstcrawlcursus heeft gevolgd. Zwemmers dienen minimaal 100 borstcrawl aan één stuk te kunnen zwemmen. Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem dan contact met ons op.

Deze clinic gaat dieper in op de onderwerpen en oefeningen die zijn behandeld tijdens de eerste clinic Ruimte Vinden.

show more

Cancellation conditions

Mocht je onverhoopt de clinic missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen. Voor verdere annuleringsvoorwaarden verwijzen we je naar onze algemene voorwaarden op https://personalswimming.nl/terms/