Mini Retreat Rust in Onrustige Tijden @ Yogasite
Mini Retreat Rust in Onrustige Tijden @ Yogasite

Mini Retreat Rust in Onrustige Tijden

Yoga

Workshop

@ Yogasite

Level

All Levels

See more information
Mini Retreat Rust in Onrustige Tijden @ Yogasite
Mini Retreat Rust in Onrustige Tijden @ Yogasite

Mini Retreat Rust in Onrustige Tijden

Rust in het hoofd. Relaxed leven en werken. Wie wil dat nou niet? En dat is soms best een uitdaging. Je ervaart misschien momenteel regelmatig onrust, ongemak of onzekerheden. Ervaringen die je eigenlijk liever anders zou willen zien. Hoe lekker is dan een ontspannen dagje voor jezelf met een vleugje yin yoga en mijmeren met gelijkgestemden over waar rust altijd te vinden is, ook in onrustige tijden?

De ingrediënten van deze dag We starten de dag met een heerlijke yogales (met een tikkeltje yang en vooral yin) door onze yogadocent Natasja. De les is geschikt voor beginnende en ervaren yogi’s en is in het Nederlands. Na een korte pauze gaan we met elkaar mijmeren over rust in onrustige tijden.

We noemen het mijmeren, omdat je niets gaat leren en ook geen tips krijgt. Je leest het goed: níets. Niks dus. Deze dag is dan ook niet geschikt voor jou als je op zoek bent naar een nieuwe methode, techniek of stappenplan om met onrust om te gaan. Het kan en mag echt makkelijker en vooral fundamenteler. Het enige wat je nodig hebt is een vorm van nieuwsgierigheid. De bereidheid om eens op een andere manier naar jouw onrust te kijken.

Tipje van de sluier: de 3 principes Tijdens deze dag gebruiken we de 3 principes (beter bekend als The Three Principles van Sydney Banks) als uitgangspunt. Deze principes leggen alleen maar uit hoe het menselijk systeem werkt. Hoe ervaringen (bijvoorbeeld van onrust, ongemak en onzekerheid) gecreëerd worden.

“Ik vond het zo’n verademing en tegelijkertijd ook zo raar dat dit paradigma geen methode is. Ik ging mij er verder in verdiepen. Met ontspanning en rust tot gevolg. Einde zoektocht!”, aldus Natasja. Ondertussen mag Natasja zich naast gediplomeerd yogadocent ook een gecertificeerd 3 Principles Facilitator noemen en volgt zij nog steeds regelmatig opleidingen bij Three Principles Coaches.

Mogelijke bijwerkingen na inzichten in de 3 principes: • Relaxter leven en werken • Een rustig hoofd • Minder stress • Meer tijd • Niets en toch lijkt alles anders

Praktische informatie Datum: zondag 30 januari Tijden: 10:00 tot 15.30 uur. Inloop vanaf 09.30 uur. Kosten: € 65,- voor leden. € 75,- voor niet leden. Dit is inclusief koffie, thee en een (vegetarische) soep met brood.

Date

Sunday, January 30, 2022

Time

10:00 AM - 03:30 PM

Location

Dr. Struyckenstraat 165, 4812 BC Breda

Teacher

teacher

Natasja Hoogenboom

About

NL: “Het gaat er niet om hoe de houding eruit ziet, het gaat er om wat de houding voor je doet.” Yoga betekent voor Natasja dan ook meer dan bewegen, ontspannen en met een helder hoofd thuiskomen. “Yoga is mijn managementopleiding. De yogamat fungeert als spiegel voor hoe ik met alles omga. Houdingen die ik op de yogamat ingewikkeld vind, zijn een metafoor voor complexe zaken die ik bijvoorbeeld ook als ondernemer tegenkom. Yoga leert mij doorademen in álle situaties en versterkt mijn intuïtie.” Natasja heeft in 2013 de 200 uur Yoga Alliance Teacher Training afgerond met Robert Boustany, Neva Ingalls en Dorinda Farver. En in 2015 de eerste module van de Yin Yoga Teacher Training van Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil. Daarnaast volgde ze (en volgt ze nog steeds graag) geregeld workshops, zoals bij Sarah Powers, David Swenson, Tara Stiles en Veda Ela.

Venue information

Reviews

4.8

(No reviews yet)

Cancellation policy

Cancel online anytime through Eversports.

Mini Retreat Rust in Onrustige Tijden

Date

Sunday, January 30, 2022

Time

10:00 AM - 03:30 PM

teacher

Natasja Hoogenboom

Teacher