Self Love event @ Yogaplace
Self Love event @ Yogaplace

Self Love event

Yoga

Workshop

@ Yogaplace

Level

All Levels

See more information
Self Love event @ Yogaplace
Self Love event @ Yogaplace

A magnicant experience with movement activation, yoga in true connection, meditate the sweetness of stillness & reflect and embrace your wholeness!

Het is zomer, een mooie tijd om een dieper gevoel van eigenliefde te verkennen en te ervaren en je intentie voor de rest van het jaar te zetten. De enige oprechte langdurige relatie die we ooit zullen hebben, is de relatie met onszelf. Zelfliefde is simpelweg een gezonde relatie met alle aspecten van jezelf: hoe je tegen jezelf praat, hoe je met je lichaam omgaat, of je luistert en vertrouwt op je gevoel en ook de keuzes die je maakt.

Jezelf met liefde en respect behandelen zoals je ook een dierbare zou behandelen en een beter mens te zijn, zal zich vertalen in elke relatie die je met een ander hebt. Als je je positief opstelt, eerlijk bent, uitdagingen aangaat en problemen oplost trek je op een positieve wijze mensen aan en kunnen er gezonde liefdevolle relaties ontstaand. Als je van jezelf houdt en innerlijk vervuld bent, ben je niet afhankelijk van een ander om geluk te ervaren. Dit zal stress en spanningen verlichten. Je komt in je kracht, ervaart meer rust, en levensgeluk!

Één van de beste beoefeningen voor zelfliefde is onder andere meditatie, chants, dansen, pranayama, sharings en yoga. Dit is een ultieme daad van zelfzorg omdat het je helpt, jezelf te kalmeren tijdens stressvolle tijden en je zenuwstelsel reguleert. Het zuivert het lichaam, organen en spieren en weefsel en meer en het fysieke lichaam is meer op zijn gemak en de geest helder en kalm. Ook dient het als een middel om je naar een diepere, stillere plek binnen in jezelf te brengen, daar waar je de wervelingen van je geest kunt observeren en een oprechte dialoog met je innerlijke zelf kunt voeren wat uiteindelijk mag leiden naar ware zelfliefde.

Deze reis van reflectie, mededogen en zelfliefde leert je rituelen en oefeningen die je dagelijks kunt integreren in je leven en brengt je inzichten 2024 te leven naar jouw waarheid!

Programma | Sessies

  1. Enjoyment of being you | Activatie van je hele systeem door chant en beweging
  2. Experience your true connection, power & calmness | Diepgaande meditatie, pranayama en yoga sessie
  3. To the depths of the sweetness of stillness | Unieke Yoga Nidra reis in volledige ontspanning
  4. Embrace your wholeness & self-love | Reflectie middels sharing en integratie van de ervaringen

Na deelname aan dit YOGA SELF-LOVE EVENT ontvang jij in 2025 maar liefst 350 euro korting op een individueel ‘Yoga Lifestyle Coaching Traject’ van 8 weken, persoonlijk begeleid door Manon.

Date

Thursday, September 26, 2024

Time

06:30 PM - 09:00 PM

(150 min)

Room

Studio| Sittard

Location

Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL Sittard

Teacher

teacher

Manon

About

Oprichtster van Yogaplace in 2006. ‘Onze locaties zijn een verlengstuk van mij. Alles komt er samen. Sinds mijn twintiger jaren ervaar ik yoga en de gehele levensstijl als thuiskomen in mijzelf.’ De vele reizen naar India, Thailand en nog vele andere landen hebben ervoor gezorgd dat haar ruime kennis en ervaring authentiek vanuit de oorsprong wordt overgedragen en gedeeld. Het fysieke lichaam als ingang om meer in balans te leven op mentaal en emotioneel vlak. Haar missie is dat iedereen zich welkom voelt en rust kan ervaren in een open en warme sfeer. Een plek waar je gezien wordt, voor wie je bent en waar je kunt groeien en bloeien. Ashtanga Vinyasa Yoga Senior leraar (Primary & Intermediate series), Yoga therapeut, Pranayama en meditatie docent, Bewustzijnstrainer, Ontspannings- en ademtherapeut volgens van methode van Dixhoorn, Directeur Yogaplace Academy, Hoofddocent Docentenopleidingen en Specialisatie modules, Bedrijfsyoga en vitaliteitscreator / trainer, Yogalevensstijlcoach en Yoga Nidra expert.

Education

E-RYT 500 Yoga Alliance

Ticket options

€49.50

Self love event | Yogaplace Member

€55.00

Self love event | September

Venue information

Reviews

4.9

(No reviews yet)

Cancellation policy

Yogaplace behoudt zich het recht voor om de geplande masterclass/workshop te annuleren, als gevolg van overmacht of onvoldoende aanmeldingen uiterlijk een week voor aanvang. In dat geval zal het reeds betaalde bedrag gerestitueerd worden aan de deelnemer of blijft dit bedrag tegoed. Tot 4 weken voor de geplande masterclass/workshop datum kan de deelnemer zijn inschrijving per e-mail annuleren en zal het reeds betaalde bedrag gerestitueerd worden aan de deelnemer. Indien de deelnemer zijn inschrijving binnen 4 weken voor een geplande masterclass/workshop annuleert, vindt er geen restitutie van het reeds betaalde bedrag plaats en/of is de deelnemer het volledige bedrag verschuldigd.

Self Love event

Date

Thursday, September 26, 2024

Time

06:30 PM - 09:00 PM

(150 min)