Soundhealing | Brigitte Wolfhagen  @ Yogaplace
Soundhealing | Brigitte Wolfhagen  @ Yogaplace

Soundhealing | Brigitte Wolfhagen

Meditation

Workshop

@ Yogaplace

Soundhealing | Brigitte Wolfhagen  @ Yogaplace
Soundhealing | Brigitte Wolfhagen  @ Yogaplace

Soundhealing brengt je in contact met je zelfhelend vermogen. De trilling van de instrumenten brengt je in een diepe ontspanning, waardoor diep gewortelde patronen en trauma’s kunnen loskomen op cel niveau en van daaruit het lichaam kunnen verlaten.

Alles in ons leven is energie en frequentie. En om de helende werking te bereiken worden er verschillende instrumenten gebruikt waaronder klankschalen en een gong. Deze instrumenten zorgen ervoor dat je in een meditatieve staat komt. Het bijzondere is dat soundhealing niet alleen fijn klinkt voor je oren maar dat je de trillingen ook kunt voelen in je lichaam.

Het effect van soundhealing op je brein:

Als je luistert naar soundhealing, dan zul je merken dat je erg goed kunt ontspannen. Tijdens deze diepe ontspanning maken je hersenen zogeheten “Alpha-golven” aan. Als je nog dieper kunt ontspannen dan produceren je hersenen “Theta-golven”. In deze staat kun je met je ogen dicht spontaan kleuren of beelden zien. Je kunt dit ervaren als dagdromen. Op dit “theta-niveau” ontstaan vaak nieuwe creatieve, inspirerende ideeën.

De rustgevende klanken van soundhealing kunnen er ook voor zorgen dat je makkelijker in slaap valt en beter slaapt. Je hoeft dan ook niets te doen. Enkel te liggen en de klanken over je heen laten komen. Je zult letterlijk een klankreis maken die voelbaar is in je lijf. Dit werkt op een veel dieper niveau dan bijvoorbeeld massage.

We starten deze avond met een actieve hart-openingsmeditatie van Osho en daarachteraan de soundhealing sessie.

Een weldaad voor lichaam en geest.

Brigite Wolfhagen 
Tijdens een turbulentie periode, ontdekte Brigitte de handpan. Iets in haar wist dat dit onderdeel zou worden van een nieuwe toekomst. Ze liet alles in Nederland achter en vertrok naar een community in Portugal. Daar ging ze door allerlei lagen van transformatie, waarbij het verkennen van de handpan een deel van haarzelf werd. Overgave, inspiratie, meegaan met de klanken, oordeelloos in de flow, spelen vanuit het hart, dat is waar ze zich in bekwaamde. Na anderhalf jaar is Brigitte weer terug in Nederland, waar ze een rijzende ster is en deelnemers in een diepe meditatieve staat brengt met haar spel.

Date

Saturday, June 1, 2024

Time

07:00 PM - 09:00 PM

(120 min)

Room

Studio| Sittard

Location

Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL Sittard

Teacher

teacher

Gastdocent

Venue information

Reviews

4.9

(No reviews yet)

Cancellation policy

Yogaplace behoudt zich het recht voor om de geplande workshop te annuleren, als gevolg van overmacht of onvoldoende aanmeldingen uiterlijk een week voor aanvang. In dat geval zal het reeds betaalde bedrag gerestitueerd worden aan de deelnemer.

Tot 4 weken voor de geplande workshop datum kan de deelnemer zijn inschrijving per e-mail annuleren en zal het reeds betaalde bedrag gerestitueerd worden aan de deelnemer. Indien de deelnemer zijn inschrijving binnen 4 weken voor een geplande workshop annuleert, vindt er geen restitutie van het reeds betaalde bedrag plaats en/of is de deelnemer het volledige bedrag verschuldigd.

Soundhealing | Brigitte Wolfhagen

Date

Saturday, June 1, 2024

Time

07:00 PM - 09:00 PM

(120 min)

teacher

Gastdocent

Teacher