One Day Winter Retreat @ Yogaplace
One Day Winter Retreat @ Yogaplace

One Day Winter Retreat

Yoga

Retreat

@ Yogaplace

Level

All Levels

See more information
One Day Winter Retreat @ Yogaplace
One Day Winter Retreat @ Yogaplace

Het jaarlijkse bijzondere 'One day Retreat' verzorgd door Yogatherapeute en bewustzijnscoach Manon Simonis met leerzame workshops over self-care, meditatie, ademtechnieken en yoga-healing practices is een waardevol cadeau voor jezelf!

  • Heb je ook behoefte aan tijd voor jezelf om helder naar je gedachten en patronen te kijken terwijl je ook goed voor jezelf zorgt?
  • Heb je behoefte aan een dag helemaal voor jezelf en volledig in te checken hoe het echt met je gaat?
  • Ben je toe aan hernieuwde energie met focus stappen zetten naar een nieuwe versie van jezelf?
  • Wil je dichter bij je innerlijke stem en je intuïtie komen?
  • Is het tijd om echt te luisteren in actie te komen?
  • Voel je ook dat ontspanning en rust nodig is?

Dan is deze complete dag echt voor jou!

Het programma

• Welkom | Meditatie & Joy of life experience, werking en effecten van implementatie in je leven

• Yoga houdingen healing sessie met trauma sensitive & hormoon yoga verdieping voor regulering van je zenuwstelsel

• Theemoment met bewustzijnsgesprekken, sharings en 'mind' tools voor een krachtig, gelukkig en bewust leven

• Training in reiniging- en yoga ademtechnieken voor een fijn start ritueel van je dag met een heldere geest

• Verzorgde vegetarische verse gezonde lunch & eigen tijd

• Easy / Yin Yoga sessie voor lichaam, geest en ziel met aansluitend Q&A over self-care tips en oefeningen voor een gezonde yoga levensstijl

• Gezamenlijke afsluiting & integratie moment

Optioneel - Coachingsessie inclusief

Wil je na deze dag extra verdieping, middels een waardevolle opvolgcoaching sessie met Manon Simonis? Boek dan deze dag inclusief een individuele transformerende sessie (90 min) waarbij je samen met Manon, de voor jou persoonlijke tips en adviezen in de energie van het One day retreat daadwerkelijk worden geïmplementeerd in jouw dagelijks leven.

___________________________________________________

Review van Renee, die in 2021 het One day retreat bijwoonde:

'Naast de fijne plek en het heerlijke vegetarische eten was het vooral ook door de fijne Ashtanga based classes van Manon. Enorm inspirerend om geleid te worden vanuit een soort kalmte en kracht tegelijk. Met uitdaging maar ook zachtheid. Daarnaast ben ik erg geinspireerd door Manon in hoe zij lesgeeft aan een enorm gevarieerde groep mensen (w.b. ervaring met yoga), met creativiteit en voor ieder wat wils. Bedankt voor deze verwarmende dagen!'

Reserveer nu je plek!

Date

Sunday, February 4, 2024

Time

10:00 AM - 05:00 PM

Room

Studio| Sittard

Location

Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL Sittard

Teacher

teacher

Manon

About

Oprichtster van Yogaplace in 2006. ‘Onze locaties zijn een verlengstuk van mij. Alles komt er samen. Sinds mijn twintiger jaren ervaar ik yoga en de gehele levensstijl als thuiskomen in mijzelf.’ De vele reizen naar India, Thailand en nog vele andere landen hebben ervoor gezorgd dat haar ruime kennis en ervaring authentiek vanuit de oorsprong wordt overgedragen en gedeeld. Het fysieke lichaam als ingang om meer in balans te leven op mentaal en emotioneel vlak. Haar missie is dat iedereen zich welkom voelt en rust kan ervaren in een open en warme sfeer. Een plek waar je gezien wordt, voor wie je bent en waar je kunt groeien en bloeien. Ashtanga Vinyasa Yoga Senior leraar (Primary & Intermediate series), Yoga therapeut, Pranayama en meditatie docent, Bewustzijnstrainer, Ontspannings- en ademtherapeut volgens van methode van Dixhoorn, Directeur Yogaplace Academy, Hoofddocent Docentenopleidingen en Specialisatie modules, Bedrijfsyoga en vitaliteitscreator / trainer, Yogalevensstijlcoach en Yoga Nidra expert.

Education

E-RYT 500 Yoga Alliance

Venue information

Reviews

4.9

(No reviews yet)

Cancellation policy

Yogaplace behoudt zich het recht voor om de geplande retreat te annuleren uiterlijk 4 weken voor de geplande startdatum als gevolg van overmacht en/of onvoldoende aanmeldingen. In dat geval wordt er door Yogaplace de mogelijkheid geboden om over te stappen naar een andere studiedatum of het betaalde bedrag terug te ontvangen binnen 21 dagen.

Restituties zijn in geen enkel beding mogelijk. Ook niet na annuleren door de deelnemer aan de retreat, uitsluiten, ontzeggen van (verdere) deelname en uitstellen of afbreken van de opleiding. Dit geldt ook voor de nog verschuldigde termijnbetalingen. De retreat deelnemer kan eventueel na betaling overstappen naar een andere startdatum van een geplande opleiding door Yogaplace aangeboden, binnen één jaar na inschrijving.

Indien de deelnemer zijn of haar inschrijving annuleert binnen 6 weken voor aanvang van het retreat, wordt het betaalde bedrag incl. afgesproken betaaltermijnen (openstaande bedragen worden in rekening gebracht) niet gerestitueerd. Indien de deelnemer eerder dan 6 weken voor aanvang van het retreat zijn of haar inschrijving annuleert wordt het betaalde bedrag incl. afgesproken betaaltermijnen (openstaande bedragen worden in rekening gebracht) voor 50% gerestitueerd.

Indien blijkt dat tijdens het retreat de deelnemer om welke reden dan ook niet meer kan deelnemen wordt het reeds betaalde bedrag niet gerestitueerd. Indien de deelnemer zich heeft ingeschreven en betaald heeft binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen waarbinnen ook het retreat start en ziet hij/zij hiervan af wordt het reeds betaalde bedrag niet gerestitueerd.

Alleen bij serieuze medische problemen en/of ziekte kan er voor het niet gebruikte deel van de betaling, een credit plaatsvinden. Hiervoor moet er een geldige doktersverklaring kunnen worden overlegd binnen 1 maand na de start van het retreat.

One Day Winter Retreat

Date

Sunday, February 4, 2024

Time

10:00 AM - 05:00 PM