Wim Hof Methode Ijsbad & Adem Workshop

The Human Fabrique
at 29/11/2020 12:30-18:30 o'clock (360 min)
Address: Henk van Turnhoutpad 2, 2034 JL Haarlem
Price: 0.00 €
Event is fully booked

About

Gegeven door instructeur Jaime van der Lugt. Tijdens deze workshop nemen wij je mee door de basis van de Wim Hof Methode. Wil jij meer controle over je ''eigen lichaam'' en benieuwd naar wat je lichaam aan kan?

De Wim Hof Methode is vernoemd naar Wim Hof, ook bekend als The Iceman. Wim's methode voor het beheersen van de verbinding tussen geest en lichaam wordt bestudeerd door wetenschappelijke instellingen over de hele wereld. De Wim Hof Methode bestaat uit 3 pijlers: ademhalingstechnieken, mindset training en blootstelling aan kou. Dompel jezelf dan letterlijk onder in de theorie en praktijk van deze krachtige methode! Voel en ervaar de verscheidenheid aan effecten die deze krachtige drie componenten teweeg brengen.

Wat krijg je?

  • WHM-ademhaling
  • WHM theorie, wetenschap en fysiologie
  • IJsbad (optioneel)
  • Materiaal na de cursus zodat je de methode zelf kunt oefenen**

Voordelen van de WHM-methode - technieken om je auto-immuunsysteem te beïnvloeden - meer energie - scherpte en focus voor betere prestaties - betere coping met ‘’stress’’ - ervaar een diepe ontspanning - gemakkelijker om te gaan met uitdagingen en angst - verbeter je gezondheid en versterk je veerkracht - verbeter je sportprestaties - beter herstel na inspanning

Are you joining the tribe?

Praktische zaken:

Tijd 12.30u Inloop 13.00u Start van de workshop 18.30u Afsluiting van de workshop Normaal is de prijs €99,-, nu voor leden en vrienden van THF €85,-

Benodigdheden - makkelijk zittende kleding i.v.m oefeningen - zwemkleding en 2 handdoeken voor het ijsbad - Een eigen yogamat + deken - tijdens de workshop is er koffie/ thee, snacks en een vegetarische soep ter afsluiting. Neem een eigen beker/drinkfles mee.

Twijfel je? De workshops zijn voor alle niveaus. Iedereen is in staat om uiteindelijk een ijsbad te nemen, maar niets is verplicht. Uiteraard kan je vooraf met ons overleggen mocht je om gezondheidsredenen twijfelen of de workshop geschikt is voor jou. Helaas zijn de groepsworkshop NIET geschikt voor mensen met epilepsie, ernstige paniekaanvallen of zwangere vrouwen.

Wij houden ons aan de COVID19 protocollen. Dit betekent dat je thuis blijft als er symptonen zijn, dat je 1,5 meter afstandt houdt van andere en dat je je handen reinigt bij binnenkomst en vertrek. Lees voor meer informatie de richtlijnen door van The Human Fabrique.

Voor een sfeerimpressie bekijk het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=c-dwHbB_E2I

Meer info over de inhoud van de workshop mail: jaimevanderlugt@gmail.com of volg go.with.flow.jaime (instagram)

Over Jaime Altijd op zoek naar uitdagingen in mijn werk als fysiotherapeut, trainer/ coach, yogadocent, WHM-instructeur en fascinatie voor de ‘’onbegrensde’’ mogelijkheden van het menselijk lichaam. Neem ik je graag mee in een innerlijke reis, voel de verbinding, filosofeer, ervaar en stap uit het bekende. Ik deel graag mijn ervaring, kennis en vaardigheden om mensen het adaptieve vermogen en kracht te laten ervaren wat in ons ieder zit.

show more

Trainer

Jaime

Cancellation conditions

24 uur