Klankreis: Chakra spiraalreis

YogaZenter
at 08/04/2023 20:00-21:00 o'clock (60 min)
City: Derde Oosterparkstraat 86, 1091 VH Amsterdam
Price: from 25.00 €
Online registration is not possible

Prices

25.00 €Klankreis - YZ member  
30.00 €Klankreis  

About

Deze avond neemt YslashY je mee op een SpiraalReis door de zeven chakra’s. Een tocht van buiten naar binnen en dan van binnen naar buiten. In het rond als een spiraal om uiteindelijk in het hart te eindigen met verstillende hartversterkende klanken, om hierna de reis te vervolgen van het hart terug naar de wortel, de aarde. Je zal hierdoor voelen dat het hart centraal staat in deze reis en dat het hart het centrum van ons lichaam is.

YslashY wil haar publiek kennis laten maken met de magie van klanken. Ze wil de deelnemer laten ervaren hoe verstillend en heilzaam haar klanken zijn. Klanken die je plaatsen in het hier en nu en inwerken op het lichaam door hun zuiverende trilling.

YslashY is een samenwerking tussen klanktherapeut George Mensink en yogadocent Rachel Getrouw, die samen de kracht en magie van klank hebben ontdekt. Samen verzorgen ze klankreizen met als doel te ontspannen en de stilte in jezelf te vinden.

YslashY laat zich daarbij inspireren door de ervaringen met geluid en klank die ze heeft opgedaan in o.a het Tropisch Regenwoud, de heilige plaatsen van Scandinavië én in Nederland. Ook de kennis en ervaringen van de vier elementen zullen hun weg vinden in de helende klanken die YslashY ten gehore zal brengen.

show more

Trainer

Rachel
Ik ben Rachel. Yin en Yang, de pijlers uit het Taoïsme, zijn heel typerend voor mij als persoon, maar ook voor mij als yogadocent. Enerzijds ben ik rustig en spiritueel, anderzijds heel gedreven en analytisch. Het in evenwicht brengen van Yin en Yang probeer ik dagelijks te bereiken en datzelfde doel neem ik mee en draag ik over in mijn yogalessen. Ik begon ruim 15 jaar geleden met het beoefenen van yoga. Afwisselend met regelmaat en sporadisch, en ik probeerde verschillende stijlen uit. Nieuwsgierig geworden naar het waarom achter het euforisch gevoel dat ik van yoga beoefening krijg, ging ik in 2013 mijn eerste Yogadocentenopleiding doen. Daarna volgden er nog meer, en ik blijf me verdiepen en bijscholen. In 2014 begon ik met lesgeven, en ik merkte dat mij dat veel voldoening bracht. Het waarom achter het euforisch gevoel weet ik nog steeds niet, maar ik ben inmiddels zóveel meer te weten gekomen van de Yogafilosofie, het Achtvoudig Pad en de weg welke Boeddha ons voorschrijft. Deze levenshouding spreekt mij erg aan en geeft mij houvast en richting in mijn leven.

Cancellation conditions

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 24 uur voor aanvang.