Bijscholing Savasana

YogaZenter
at 19/09/2021 09:30-16:30 o'clock (420 min)
Address: Derde Oosterparkstraat 86, 1091 KB Amsterdam
Price: 96.80 €

Prices

96.80 €Bijscholing Savasana  

About

 • Datum: zondag 20 maart 2021
 • Tijd: 09:30 - 16:30 uur
 • Deelnemers: maximaal 8, minimaal 4
 • Kosten: € 80,- exclusief BTW inclusief lesmap, certificaat, thee en water
 • VYN bijscholingspunten: 6 punten

Savasana, de kunst van ontspanning. Op deze ontspannende dag gaan we dieper in op de betekenis, achtergrond en werking van savasana. Naast het theoretische gedeelte gaan we natuurlijk ook zelf verschillende savasanas ervaren.

Inhoud bijscholing:

 • betekenis en uitleg
 • anatomie (zenuwstelsel)
 • Yoga Sutras van Patanjali
 • op- en afbouw savasana
 • props voor ondersteuning
 • verschillende savasana houdingen
 • pranayama
 • 21 dagen challenge

Halverwege de dag is er een uur lunchpauze. Lunch is niet inbegrepen. Na afloop ontvang je een certificaat.

De bijscholing gaat door vanaf minimaal 2 deelnemers en er kunnen maximaal 8 deelnemers zich opgeven. Annuleren: kan tot 1 maand van te voren kosteloos. Twee weken voor aanvang zal er 50% in rekening gebracht worden. Daarna zal er 100% in rekening gebracht worden (rekening houdend natuurlijk met rede van afmelding en of er een wachtlijst is).

Reviews van docenten:

Dankbaar dat ik het heb mogen ervaren.

Michelle Corbeau

Ik heb nog nagenoten van de heerlijke dag. Ik heb het een en ander toegepast in de lessen: ze vonden het heerlijk! Annemiek Pouwels

show more

Teacher

Dionne
Vanaf 2006 ben ik begonnen met yoga. Ik begon thuis op een matje en een dvd. Mijn doel was: lenig worden. Na een aantal weken werd ik inderdaad al iets leniger, maar wilde toch ook iets meer diepgang en variatie in de oefeningen. Ik ben toen lessen gaan volgen bij een yogastudio bij mij in de buurt. De lessen waren heel fijn en inspirerend. Ik werd niet alleen leniger, maar er ontstond een soort rust, een kalmte die ik niet eerder had ervaren. Ik werd mij steeds bewuster van mijn lichaam en vooral van mijn adem. Al die jaren bleek ik te hoog te hebben geademd en wist ik niet eens het bestaan van een buikademhaling af. Ik leerde dat de tegenhanger van spanning ontspanning is. Het klinkt nu zo logisch, maar dat was voor mij op dat moment een eye-opener. Ik kwam steeds beter in mijn vel te zitten en werd steeds sterker, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Yoga heeft niet alleen mijzelf getransformeerd, maar ook de omgeving waar ik inzit. Wanneer je binnenwereld verandert, verandert de buitenwereld. In 2007 besloot ik mij meer te verdiepen in yoga. Ik heb de vierjarige beroepsopleiding Hatha Yoga Docent bij de Yoga Academie Nederland afgerond in 2012. Ik ben mij verder gaan specialiseren in KinderYoga en in 2013 in Deugden Yoga bij Dolfijn Wellness. In 2015 en 2016 heb ik mijn certificaat Chakra Yoga behaald, welke ik gevolgd heb bij Samsara. Ik ben drie maanden in New York geweest (2016-2017) om diverse docententrainingen te volgen. Terug in Nederland heb ik de bijscholing Yoga Nidra gevolgd en ben ingestroomd in het derde jaar van de Raja Yoga Opleiding bij Annemiek Latour. Vanaf 2013 ben ik op zoek gegaan naar een eigen studio en heb haar gevonden: YogaZenter! Samen met een leuk team geven we bij YogaZenter verschillende soorten stijlen yoga, workshops en events.

Cancellation conditions

De bijscholing gaat door vanaf minimaal 2 deelnemers en er kunnen maximaal 8 deelnemers zich opgeven. Annuleren: kan tot 1 maand van te voren kosteloos. Twee weken voor aanvang zal er 50% in rekening gebracht worden. Daarna zal er 100% in rekening gebracht worden (rekening houdend natuurlijk met rede van afmelding en of er een wachtlijst is).