Borstcrawl Introductielessen Woensdag 9 juni 20.15 uur

Personal Swimming
Starts on Wednesday, 09/06/2021 - 2 units
Address: President Allendelaan 3, 1064 GW Amsterdam
Price: from 49.95 €
Course is fully booked

Prices

49.95 €Borstcrawl Introductielessen (ik heb al een Basispakket)  
51.95 €Borstcrawl Introductielessen (ik huur een Basispakket in het zwembad)  
84.90 €Borstcrawl Introductielessen (plus aanschaf Basispakket)  

About

Deze 2 lessen zijn de perfecte opstart naar de 8 weekse Borstcrawlcursus en zijn speciaal ontwikkeld voor zwemmers die nog geen 25m borstcrawl kunnen zwemmen. De twee lessen worden gegeven in klein groepsverband van maximaal 8 tot 10 zwemmers voor veel persoonlijke aandacht.

Tijdens de lessen behandelen we een aantal basis oefeningen van het zwemmen en de borstcrawl. Daarnaast leggen we de focus op rust en ontspanning, twee basisvaardigheden van de zwemsport. Hoe rustiger je kunt blijven in het water, hoe meer aandacht je hebt voor de nieuwe bewegingen die je gaat maken in het zwembad. Na afloop van elke les ontvang je per email de techniekoefeningen en een zwemprogramma, waar je zelf mee aan de slag kunt.

Basispakket

Tijdens de lessen heb je een Basispakket nodig. Deze gebruiken we bij verschillende oefeningen om de borstcrawltechniek te verbeteren. Huur een Basispakket tijdens de cursus voor €2,-. Wij zorgen ervoor dat er elke les een set voor je klaar ligt zodat je deze niet mee hoeft te nemen naar het zwembad.

Of maak gebruik van de speciale cursusaanbieding en ontvangt bij een bijbetaling van €34,95 een Speedo Plank, Beendrijver plus gratis Personal Swimming badmuts cadeau.

Voor wie

Zwemmers die willen deelnemen aan de Borstcrawl Introductielessen dienen minimaal 25 meter (één baan) schoolslag te kunnen zwemmen. Kun je dit nog (net) niet? Dan zouden onze Privélessen misschien wat voor jou kunnen zijn! Daarnaast dienen deelnemers minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Bij deelname jonger dan 18 jaar is schriftelijke toestemming vereist van ouder of verzorger. Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem dan contact met ons op info@personalswimming.nl

Wil je meer weten over de Borstcrawl Introductielessen bekijk onze site: www.personalswimming.nl

show more

Trainer

Sebastiaan

Dates:

DateTimeAddressTrainer
1.09/06/202120:15 - 21:15President Allendelaan 3, 1064 GW AmsterdamSebastiaan
2.16/06/202120:15 - 21:15President Allendelaan 3, 1064 GW AmsterdamSebastiaan

Cancellation conditions

Mocht je onverhoopt lessen missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen. Na iedere training ontvang je de Borstcrawl Introductielessen Mailing met daarin een overzicht van de techniekoefeningen van de afgelopen les. Deze oefeningen worden laten zien en uitgelegd aan de hand van video’s. Op deze manier kun je dus zien welke oefeningen er tijdens de les zijn behandeld. Daarnaast wordt er ook een trainingsprogramma meegestuurd om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Mocht je dus onverwachts een sessie missen, dan kun je in ieder geval wel zelfstandig aan de techniek werken. Voor verdere annuleringsvoorwaarden verwijzen we je naar onze algemene voorwaarden op https://personalswimming.nl/terms/