Yin Yoga vrijdagochtend 10:15

Zandstra & van der Meer
at 28/01/2022 10:15-11:15 o'clock (60 min)
Address: Sjaardemastraat 19, 8801 KW Franeker
Price: from 14.00 €
Online registration is not possible

Prices

14.00 €Single ticket  
41.50 € / month2 keer per week fitness  
41.50 € / month1 keer per week Yin Yoga  
51.50 € / monthCombi abonnement 2 keer per week fitness/yoga  
61.50 € / monthCombi abonnement Yoga & Fitness 3 keer p/week  

About

Yin Yoga legt de focus op het herstellen, mobieler en soepeler maken van je lichaam en het diepe bindweefsel (fascia, gewrichten, gewrichtsbanden en pezen). Anders dan bij de meeste vormen van yoga blijf je met Yin Yoga meerdere minuten in een houding. Klinkt saai? In tegendeel! Naast dat het een lekkere en ook best uitdagende ervaring is om een tijdje in deze intense stretches te blijven, kom je in een Yin sessie helemaal tot rust. Je brengt je aandacht naar binnen en je oefent op een meditatieve manier om steeds weer de stilte in jezelf op te zoeken.

Tijdens de Yin Yoga lessen gaan we op zoek naar je persoonlijke grenzen en activeren het zelfherstellend vermogen van je lichaaam, waar jij fysiek of mentaal beperkingen, pijn of klachten hebt of voelt.

Yin yoga lessen zijn echt een cadeautje voor jezelf! Niet zweten, niet presteren, maar jezelf er volledig laten zijn zoals je bent.De lessen zijn geschikt voor iedereen, met of zonder yoga ervaring. Maar ook mensen met blessures , mensen met een zittend beroep en sporters (denk hierbij aan ruiters, schaatsers e.d.) kunnen hier veel baat bij hebben.

show more

Teacher

Harmet
Mijn drijfveer is “mensen bewust leren worden dat bewegen je informatie geeft over wie je bent en dat je door bewegen controle krijgt over alles wat je wil en kan”.

Cancellation conditions

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 3 uur voor aanvang.