Yogasite Opleiding | Informatie Avond @ Yogasite
Yogasite Opleiding | Informatie Avond @ Yogasite

Yogasite Opleiding | Informatie Avond

Yoga

Class

@ Yogasite

Yogasite Opleiding | Informatie Avond @ Yogasite
Yogasite Opleiding | Informatie Avond @ Yogasite

"Precies 13 jaar geleden schreef ik mezelf in voor de Teacher Training bij Yogasite. Worstelend met een onvervulde kinderwens, die me confronteerde met diepere levensvragen: wat is de zin van mijn leven, wie ben ik en wat doe ik hier? Ik had helemaal niet de ambitie om yogales te gaan geven, laat staan om een yogastudio te runnen. Maar de yogalessen die ik volgde, gaven me steeds opnieuw een gevoel van thuiskomen. Ik was nieuwsgierig naar hoe dat werkte en wilde mezelf in deze fase iets geven om mezelf te voeden, mezelf te inspireren. Vanaf het moment dat ik mezelf toestond om dit avontuur aan te gaan, ontvouwde mijn pad zich steeds meer als vanzelf. Lesgeven was een logisch gevolg van de intense dankbaarheid die ik voel voor de inzichten, groei, vreugde en connectie die de opleiding me hebben gebracht." - Ellen

We geven graag dit voorbeeld, omdat het zo goed aangeeft dat een yoga opleiding zoveel meer is dan leren hoe je yogales geeft. Boven alles is het een reis naar binnen, een reis om thuis te komen bij ware zelf. Een avontuur om de essentie van het leven, jouw leven te ontdekken. Wist je dat 80% van de studenten in de opleiding niet start vanuit het motief om yogadocent te worden?

Misschien voel je diezelfde nieuwsgierigheid naar 'het geheim' van yoga? Misschien loop je vast in de druk van onze huidige maatschappij en wil je het anders voor jezelf? Misschien heb je ook die grote vragen: wie ben ik en wat doe ik hier? Misschien voel je de behoefte om de verbinding tussen je lichaam, geest en ziel op een dieper niveau te herstellen? Of misschien weet je al dat je yogadocent wilt worden en ben je nieuwsgierig naar onze 200H Pralaya Yoga Opleiding?

In alle gevallen: wees welkom om deel te nemen aan de informatie-avonden. Waarin we je vertellen over onze eigen reis. Waarin we je de magie van Pralaya Yoga laten ervaren. Waarin we je uiteraard ook meer vertellen over de opzet van de training, de thema's die aan bod komen en hoe de trainingsdagen en sessies verlopen.

Programma

We starten om 19u. Tijdens het programma maak je tijdens kennis met lead trainers Ellen en Joost Frank. Ze nemen je mee in het systeem van Pralaya Yoga aan de hand van practice en theorie. Ook is er uitleg over de opzet van het programma, ruimte om vragen te stellen, ervaringen van deelnemers te horen en is er de mogelijkheid om je in te schrijven. We eindigen uiterlijk om 22.00u.

Practical Information

  • Donderdagavond van 19u tot uiterlijk 22u
  • Deelname is kosteloos
  • Voor iedereen die geïnteresseerd is in onze opleiding en hier meer over wil weten
  • Trek soepele kleding aan i.v.m. een korte Pralaya Yoga Practice

Date

Thursday, March 28, 2024

Time

07:00 PM - 10:00 PM

(180 min)

Room

Light

Location

Dr. Struyckenstraat 165, 4812 BC Breda

Teacher

teacher

Ellen van der Valk

About

Van "moeten" naar "willen”; Yoga is vrijheid voor Ellen. Een veilige, vertrouwde methode om diepere lagen in jezelf te ontdekken, bewuster in het leven te staan. “Yoga helpt mij beter te luisteren naar wat mijn hart zegt en van daaruit te handelen. Lief zijn voor jezelf, compassievol naar de wereld om je heen en vanuit je hart in actie komen om je dromen te verwezenlijken. Bovenal: genieten van de reis daarnaar toe, dat is waarin yoga me inspireert en wat ik met Yogasite en in mijn lessen uit wil dragen." In 2012 heeft Ellen de 200 uur Yoga Alliance Teacher Training met Neva Ingalls en Robert Boustany afgerond en in 2016 de 500 uur Pralaya Yoga Teacher Training met Robert Boustany. Sindsdien heeft ze zich verder gespecialiseerd in Pralaya Yoga onder begeleiding van Robert Boustany. Ellen is sinds 2020 eigenaresse van Yogasite en lead trainer van de Pralaya Yoga Teacher Training programma's. Ook begeleid ze een aantal maal per jaar retraites in Spanje en Nederland.

Education

500 uur TeacherTraining Yoga Alliance - Robert Boustany 200 uur TeacherTraining Yoga Alliance - Robert Boustany & Neva Ingalls

Pricing options

€0.00

Teacher Training Informatiesessie

Venue information

Reviews

4.8

(No reviews yet)

Cancellation policy

Cancel online anytime through Eversports.

Yogasite Opleiding | Informatie Avond

Date

Thursday, March 28, 2024

Time

07:00 PM - 10:00 PM

(180 min)