back to the price overview

Proefles Aerial Yoga

Block cardIntroductory offer
15,00

Description

Het doek, je lichaam en de zwaartekracht, meer heb je niet nodig voor Aerial Yoga. Zowel voor beginners als gevorderde yogi’s een heerlijke yoga ervaring.

Het doek heeft een ontzettend ontspannende werking en zorgt ervoor dat je zowel fysiek als mentaal echt even kunt loslaten. Je wordt gedragen door het doek, ondersteund en omarmd waardoor je een geborgen en ontspannen gevoel ervaart. De houdingen zorgen ervoor dat er meer ruimte ontstaat in je lijf en daarmee in je hoofd. Je kunt je hoofd dus echt even leegmaken.

Je nieuwe partner, het doek, ondersteunt, haalt de compressie uit de wervelkolom, spanning uit nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Het gevoel van ruimte in je lijf geeft je vleugels en laat je letterlijk zweven.

Onze Aerial Yoga lessen zijn verdeeld in laag doek en hoog doek.

Laag doek: De lessen waarbij het doek laag boven de grond hangt, zijn gericht op het maken van een connectie tussen body and mind. Het doek laat je voelen waar de spanning zit in jouw lijf en helpt je deze te leren loslaten. Deze les is gericht op ontspanning en herstel en is geschikt voor iedereen die een uurtje wil opladen. Je telefoon leg je ook geregeld aan de lader, maar je zelf ook even opladen slaan we stiekem toch best vaak over. Kom het eens een lesje proberen en voel wat het doek voor jou kan doen.

Hoog doek: Ook in het hoge doek kom je heerlijk tot rust en toch is deze een stuk intensiever dan de les in het lage doek. Het verschil met het hoge doek is dat de oefeningen in deze les ook gericht is op krachtopbouw en het vergroten van je stabiliteit. Je hangt een stuk hoger boven de grond en dat brengt andere mogelijkheden met zich mee. Zo kun je bijvoorbeeld op de kop in het doek hangen. Daar waar omgekeerde houdingen als kopstand in mat yoga alleen voor gevorderden uit te voeren zijn, opent het doek in aerial yoga vele deuren; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Als je op 'NU KOPEN' klikt, ga je akkoord met de op jouw aankoop van toepassing zijnde (algemene) voorwaarden van My Body and Mind. Deze zijn te vinden op

https://mybodyandmindvenlo.nl/algemene-voorwaarden/

  • Je kunt een proefles alleen annuleren in overleg met ons. Stuur ons dan tijdig een bericht.

Wil je meer weten over de inhoud van onze lessen, neem dan een kijkje op www.mybodyandmindvenlo.nl/lessen

My Body and Mind is een small group studio. Dit betekent dat onze groepen niet groter zijn dan 12 personen.

Besluit je om niet meer te komen dan horen wij dat graag van je zodat we je account op non-actief kunnen zetten.

Mocht je een vraag hebben; mail, bel of app Louk dan even.

Louk Joris My Body and Mind Mobiel: 06 48979545 E-mail: louk@denzz.nu Website: www.mybodyandmindvenlo.nl

Number of included units
3 units
Valid from
06/12/2023
Duration of validity
Unlimited
Booking rules
-
Valid at
  • Kazerne12
Included activities
  • AERIAL YOGA LAAG DOEK
  • AERIAL YOGA HOOG DOEK
  • AERIAL YOGA HOOG DOEK (ZOMERROOSTER)
  • IYD Pilates
  • IYD Vinyasa Yoga
  • IYD Relax & Recharge
  • IYD Aerial Yoga- laag doek
  • AERIAL YOGA LAAG DOEK (ZOMERROOSTER)
show all