back to the price overview

Aerial Stress Release Traject 12 weken start 3 april

Time card
300,00

Description

Deze strippenkaart is alleen in te zetten voor het Aerial Stress Release Traject op maandagavond van 20.00 - 22.00 uur.

Het traject kost € 300,-. Hiervoor neem je deel aan het traject bestaande uit 12 aaneengesloten lessen van 2 uur.

Dit traject is geschikt voor iedereen die meer rust zou willen ervaren.

Deze lessen worden gegeven op maandagavond van 20.00 – 22.00 uur. Zie de lessen als ondersteuning op je weg naar meer innerlijke rust en gun jezelf dat moment in de week waarin je echt even met je Body & Mind aan de slag gaat.

Het traject bestaat uit 12 ontspannen lessen die ook een mooie aanvulling kunnen zijn als je herstellende bent van een burn-out. Herstellen hoef je niet alleen te doen, dat doen we samen.

Yoga leert je om mentaal en lichamelijk beter gefocust te zijn. Het helpt je bovendien te ontspannen en spanningen los te laten.

Tijdens deze lessen gaan we aan de slag met ademhaling, houdingen, visualisaties en meditaties, maar met behulp van het doek (eens soort hangmat). Tijdens de lessen kom je “uit je hoofd en in je lijf.”

Vooral voor mensen die moeilijk kunnen ontspannen is het doek een uitkomst; de druk van het doek en de geborgenheid zorgen ervoor dat je het gevoel krijgt dat je gedragen wordt en ondersteund wordt waardoor je spanning wat makkelijker kunt loslaten. Daarnaast krijg je informatie over wat stress doet met je psyche, hoe je stress bij jezelf kunt herkennen en hoe je ermee om kunt gaan. 

De Aerial Yoga lessen duren anderhalf tot twee uur en we maken gebruik van een werkboek. Het werkboek bevat oefeningen zodat je ook gedurende de week nog met de thema’s aan de slag kunt als je dat fijn vindt. Ook kun je de teksten uit de les en de ademhalingoefeningen nog eens terughalen als je daar behoefte aan hebt. 

Elke week staat er een ander thema centraal, waaronder loslaten, grenzen, gedachten, emoties en acceptatie.

Als je op 'NU KOPEN' klikt, ga je akkoord met de op jouw aankoop van toepassing zijnde (algemene) voorwaarden van My Body and Mind / Denzz. Deze zijn te vinden op:

https://www.denzz.nu/contact/bedrijfsgegevens/algemene-voorwaarden

  • De 'Waarde' geeft aan hoeveel strippen deze les kost.
  • De strippen die je aanschaft zijn geldig gedurende de looptijd van de cursus.
  • Bij blessures hanteren wij een eigen risico van 2 weken vanaf de datum dat je dit per mail hebt gemeld (louk@denzz.nu). De strippen die je daarna in verhouding overhoudt, kunnen worden bevroren. Mocht je helemaal stoppen dan geven wij geen geld terug.

Mocht je iets niet begrijpen, mail, bel of app Louk dan even.

Louk Joris Mobiel: 06 48979545 E-mail: louk@denzz.nu

Number of included units
Unlimited
Valid from
03/04/2023
Duration of validity
15 weeks
Booking rules
1 participation / week
Valid at
  • Kazerne12
Included activities
  • MINDFULL STRESS RELIEF YOGA TRAJECT
  • AERIAL STRESS RELEASE TRAJECT (besloten)