terug naar het prijzenoverzicht

Privé Floor® Bevallingsvoorbereiding

Strippenkaart
225,00

Beschrijvingen

In deze privé workshop van 3 uur worden jij en je (beval)partner meegenomen in het proces van de bevalling en voorbereid op de geboorte van je/jullie kindje(s). Heel fijn wanneer je je eerste kindje verwacht maar ook heel geschikt om even het geheugen op te frissen bij een 2e of 3e bevalling.

In de workshop komt het beval proces aan bod, de taken van de (beval)partner tijdens dit proces en er wordt praktisch geoefend met ademhalingstechnieken, beval houdingen en massage welke in de verschillende fases van het beval proces kunnen worden toegepast. No-nonsense, eerlijk en gewoon ook leuk. Het is bewezen dat je op een eerlijke manier (laten) voorbereiden bijdraagt aan een voorspoedige(r) bevalling.

De optimale tijd om hiervoor in te schrijven is tussen de 28-34 weken zwangerschap het is daarbij NIET nodig dat je ook de fysieke trainingen volgt.

Kosten zijn €225,- per stel (weergegeven als 1 strip hier). Vergoeding is opgenomen in de meeste aanvullende verzekeringen.

NB. Neem even contact met me voordat (of als) je dit product gekocht hebt, dan plannen we samen een datum en tijd in. Dit kan zowel overdag als in de avond op diverse dagen.

Willen jullie een persoonlijk op maat gemaakte voorbereiding dan is dat ook mogelijk, kosten zijn dan €75,- per uur en afhankelijk van jullie wensen kunnen we een of meerdere keren afspreken. Neem voor meer informatie contact met me op via femmefit.floor@gmail.com.

De factuur voor je zorgverzekeraar vind je in Eversports en kun je zelf downloaden en indienen.

Aantal inbegrepen credits
1 credit
Geldig vanaf
29-04-2024
Geldigheidsduur
Onbeperkt
Geldig bij
  • FemmeFit Training & Begeleiding
Inbegrepen activiteiten
  • Workshop Floor® Bevallingsvoorbereiding
  • PRIVE Workshop Floor® Bevallingsvoorbereiding