back to the price overview

Losse les Ouder en Kind bootcamp

Block card
15,00

Description

Eenmalige deelname aan een kids bootcamp. Tijdens kids bootcamp maken de kinderen kennis met bootcamp spelletjes en sport en spelactiviteiten. De kinderen zijn 3 kwartier lang in beweging. Denk aan;

Bootcamp games voor kids, waarbij je: op handen en voeten loopt, gaat tijgeren, super verre jumps maakt, laat zien hoe hard je kunt rennen, de kruiwagen loop zo snel mogelijk doet, het langst aan een lat kunt hangen, je het hinkel parcours zo snel mogelijk aflegt en veel meer! Zodat ze al een heel, heel klein beetje spierballetjes kweken. Oud Hollandse spelletjes als: trefbal, iemand is hem niemand is hem, blikje-trap, stand in de mand, Annamaria koek-koek Dansen op muziek Estafettes Hockey Tik spelletjes Overgooien, overschieten, vangen en gooien Voetbal Etc.

Het belang van sport en bewegen plus gezonde voeding is groot voor je algehele gezondheid. Hoe eerder kinderen zich hiervan bewust worden, hoe beter dit zal zijn voor hun eigen toekomst. Omdat er op de scholen en bso’s weinig aandacht is voor deze punten hoop ik de kinderen hier iets over te leren, plus een beetje bewust wording over voeding. Het zou leuk zijn als ze aan de eettafel papa en mama iets kunnen vertellen over wat gezonde voeding is en waarom dit goed voor je is. Elke week zal tijdens de bootcamp training ook iets besproken en/of in actieve vorm gedaan worden over het belang van bewegen, sporten en gezonde voeding.

Number of included units
1 unit
Valid from
purchase date
Duration of validity
1 week
Booking rules
-
Valid at
  • BuitenFit Haarlem
Included activities
  • Ouder & Kind Bootcamp met hele gezin!