terug naar het prijzenoverzicht

2x in de week - jaarabonnement

Kom een jaar lang 2x per week de Pilates lessen volgen
68,00 / maand
Minimale looptijd: 12 Maanden
2 deelnames / week

Beschrijvingen

Dit abonnement loopt na 12 maanden automatisch door met telkens een verlenging van 12 maanden. De opzegtermijn is één maand. Pilates aan de Amstel geeft 45 weken per kalenderjaar les. Dit abonnement geeft dan ook recht op 90 lessen per jaar (2 x 45 lessen).

Kun je een keer niet? Dan kun je de les inhalen op een ander moment binnen de 12 maanden dat je abonnement geldig is. Bij verlenging van je abonnement vervallen de eventueel overgebleven lessen van de afgelopen abonnementsperiode.

Heb je je al opgegeven voor een les en kun je toch niet? Dan dien je deze uiterlijk 12 uur van te voren te annuleren. De les wordt automatisch van je abonnement afgeschreven indien de les niet tijdig is geannuleerd.

Betaling via Creditcard en PayPal zijn niet gewenst. De extra gemaakte kosten worden bij de klant in rekening gebracht. Betaling via iDeal of SEPA zijn kosteloos voor jou als klant.

Betalingsvoorwaarden en annuleringen

De eerste betaling wordt op 08-05-2024 in rekening gebracht. Daarna wordt het iedere 1 maand in rekening gebracht.
Als je het membership annuleert voor 30-04-2025 wordt het opgezegd op 31-05-2025.
Anders wordt het aan het eind van de looptijd automatisch verlengd met 12 maanden.
Wanneer je je membership online koopt, kun je het online annuleren in de membership details. Wanneer je het membership rechtstreeks bij de sportlocatie hebt gekocht, moet je het schriftelijk annuleren bij de locatie zelf.
Door de aankoop te voltooien geef je aan dat je minstens 18 jaar bent.