terug naar het prijzenoverzicht

Abonnement Transformation

Onbeperkt lessen
80,00 / maand
Minimale looptijd: 3 Maanden
Onbeperkte deelnames

Beschrijvingen

3.4. Abonnementen ‘Maintenance’, ‘Improvement’ en ‘Transformation’ De looptijd van de abonnementen ‘Maintenance’, ‘Improvement’ en ‘Transformation’ (hierna de noemen: abonnementen of abonnement) is minimaal drie maanden. Abonnementen kunnen worden beëindigd tot de dag voor het einde van de huidige looptijd. Als het tegen die tijd niet is opgezegd, wordt het abonnement steeds met een maand verlengd. Opzeggen kan door deelnemer via mail of door Nova Yoga zelf. Met de abonnementen heeft deelnemer recht om onbeperkt aantal lessen te volgen bij Nova Yoga in de periode waarin abonnement van toepassing is. De aanschaf van een abonnement geschiedt door de bestelling en betaling te voldoen via het planningssysteem Momoyoga waar Nova Yoga mee werkt. Bij een abonnement is het mogelijk om maandelijks te betalen via iDeal of SEPA-incasso. Wanneer er voor SEPA-incasso wordt gekozen, geeft deelnemer Nova Yoga toestemming tot het maandelijks incasseren van de contributie. 

3.4.1. Betaling abonnement Alle abonnement-gelden gaan danwel via iDeal of maandelijkse automatische incasso. Deelnemer geeft Nova Yoga toestemming tot het maandelijks incasseren van de contributie door Abonnementen ‘Maintenance’, ‘Improvement’ of ‘Transformation’ te bestellen

3.4.2. Vakantiestop abonnement Deelnemer mag jaarlijks gratis 1 keer zijn/haar abonnement voor 1 kalendermaand pauzeren door de aanvraag te sturen naar info@novayoga.nl voor de 15e van de maand (voor de maand erop). Een langere of meerdere abonnementspauzes zijn niet mogelijk.

3.4.3. Opzegging abonnement Het opzeggen van een abonnement kan door deelnemer op ieder moment worden aangevraagd door een e-mail te sturen naar info@novayoga.nl. Voor alle abonnementen geldt een minimale looptijd van drie maanden, een maand opzegtermijn en een maand automatische verlenging. Stel: een abonnement loopt van 1 januari t/m 31 maart. Daarmee is 28 februari de laatste dag om het abonnement op te zeggen (een maand voor de einddatum) en de automatische verlenging van 1 maand te annuleren. Wanneer een abonnement voor 28 februari wordt opgezegd, loopt dit abonnement normaal door tot en met 31 maart waarna geen verlenging plaatsvindt. Wanneer dit abonnement na 28 februari wordt opgezegd (dus na de opzegtermijn) wordt het abonnement verlengd met nog een maand en loopt daardoor tot en met 30 april.

3.4.4. Buitengewone opzegging In bijzondere gevallen als zijnde langdurig ziek, operatie, blessures e.d. kan deelnemer een aanvraag indienen tot vervroegd stoppen van zijn/haar abonnement door een e-mail te sturen naar info@novayoga.nl.

Betalingsvoorwaarden en annuleringen

De eerste betaling wordt op 30-04-2024 in rekening gebracht. Daarna wordt het iedere 1 maand in rekening gebracht.
Als je het membership annuleert voor 30-06-2024 wordt het opgezegd op 31-07-2024.
Anders wordt het aan het eind van de looptijd automatisch verlengd met 1 maand.
Wanneer je je membership online koopt, kun je het online annuleren in de membership details. Wanneer je het membership rechtstreeks bij de sportlocatie hebt gekocht, moet je het schriftelijk annuleren bij de locatie zelf.
Door de aankoop te voltooien geef je aan dat je minstens 18 jaar bent.