terug naar het prijzenoverzicht

Onbeperkt: 18 maanden

Met dit abonnement kan je onbeperkt lessen volgen bij Heart Yoga. De looptijd is 18 maanden. Hiermee kan je alle lessen op ons reguliere lesrooster reserveren.
49,00 / maand
Minimale looptijd: 18 Maanden
Onbeperkte deelnames

Beschrijvingen

Met het abonnement: "onbeperkt 18 maanden" kunnen gedurende 18 maanden alle reguliere studiolessen op het lesrooster van Heart Yoga gevolgd worden. Na 18 maanden wordt het abonnement automatisch verlengd met een opzegtermijn van 1 maand.

Het abonnement wordt voldaan via automatische incasso per de 1e van de maand. Wanneer een deelnemer start voor de 1e van de nieuwe maand wordt een restbedrag verrekend voor deze maand.

Lessen kunnen gereserveerd te worden vanaf maximaal 2 weken voor aanvang van de les. Annuleren is mogelijk tot 8 uur voor aanvang van de les. Bij herhaaldelijk te laat annuleren volgt er een waarschuwingsmail. Bij veelvuldig te laat annuleren een reserveringsblokkade van 2 weken. Dit doen we om te voorkomen dat er lege plekken in de lessen over blijven, die een ander graag had willen invullen.

Deelname aan de lessen is geheel op eigen risico. Bij (medische) twijfel over deelname raadpleeg uw arts en informeer uw docent over eventuele klachten of blessures.

Gelieve geen kostbaarheden mee te nemen naar de studio. Heart Yoga stelt zich niet aansprakelijk voor het kwijtraken van persoonlijke eigendommen.

Het abonnement kan gedurende de looptijd gepauzeerd worden voor minimaal 2 weken en maximaal 3 maanden. Dit dient tenminste een maand van tevoren aangegeven te worden in verband met de verwerkingstijd. In de pauze periode staan de betalingen stil en kan er niet aan lessen worden deelgenomen. Het abonnement wordt bij pauze verlengd met het aantal gepauzeerde weken. In geval van ziekte of blessures wordt het abonnement in overleg langer stilgezet. Wij vragen dan een doktersverklaring.

Om de lessen toegankelijk en veilig te houden vragen wij iedereen om met respect met elkaar om te gaan en rekening te houden met de andere deelnemers. Heart Yoga behoudt altijd het recht om bij wangedrag iemand de toegang tot de studio te weigeren.

Betalingsvoorwaarden en annuleringen

De eerste betaling wordt op 07-05-2024 in rekening gebracht. Daarna wordt het iedere 1 maand in rekening gebracht.
Als je het membership annuleert voor 30-10-2025 wordt het opgezegd op 30-11-2025.
Anders wordt het aan het eind van de looptijd automatisch verlengd met 18 maanden.
Wanneer je je membership online koopt, kun je het online annuleren in de membership details. Wanneer je het membership rechtstreeks bij de sportlocatie hebt gekocht, moet je het schriftelijk annuleren bij de locatie zelf.
Door de aankoop te voltooien geef je aan dat je minstens 18 jaar bent.