terug naar het prijzenoverzicht

Volwassen 1x per week

Senior maandabonnement 1 training per week. Senior abonnement geldig vanaf 17 jaar.
25,50 / maand
Minimale looptijd: 1 Maand
1 deelname / week

Beschrijvingen

Membership voorwaarden

Inschrijfgeld: Bij aanmelding wordt €10,00 inschrijfgeld in rekening gebracht.

Lesgeld: Het lesgeld is gebaseerd op jaardeelname hierbij hebben wij de uitval van feestdagen en schoolvakanties meegenomen in de prijsbepaling. De jaarlijkse membership kosten worden gelijk verdeeld over 12 maanden.

Automatische betalen: Bij automatische incasso zal het incasseren van het verschuldigde membership plaatsvinden op de 1e van de maand. Als u de incasso ongedaan wilt maken, heeft u 30 dagen de tijd om de bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken en een mail naar info@clubkops.nl te sturen met daarin de reden van stornering.

Openstaande betalingen: Het innen van achterstallig membership kosten worden belast met €5,00 administratie en/of incassokosten.

Aanpassing: Het membership is inclusief BTW en wordt jaarlijks aangepast.

Vakanties: Op officiële feestdagen en alle basisschool vakanties zijn er geen training, hiermee is al rekening gehouden met de prijsbepaling van het membership. De eigen (ook zomer-) vakanties zijn voor eigen risico.

Ziekte: Bij ziekte geldt een eigen risico van één maand. Bij langdurige ziekte kan het lesgeld tijdelijk worden gepauzeerd.

Opzegging: De periode van membership wordt telkens verlengd met een periode van 1 maand, behalve bij schriftelijke opzegging met een opzegtermijn van één volle maand. Opzeggingen per e-mail worden bevestigd: info@clubkops.nl

Heb je vragen over onze membership voorwaarden? Mail dan naar info@clubkops.nl.

Betalingsvoorwaarden en annuleringen

De eerste betaling wordt op 04-05-2024 in rekening gebracht. Daarna wordt het iedere 1 maand in rekening gebracht.
Als je het membership annuleert voor 30-05-2024 wordt het opgezegd op 30-06-2024.
Anders wordt het aan het eind van de looptijd automatisch verlengd met 1 maand.
Wanneer je je membership online koopt, kun je het online annuleren in de membership details. Wanneer je het membership rechtstreeks bij de sportlocatie hebt gekocht, moet je het schriftelijk annuleren bij de locatie zelf.
Door de aankoop te voltooien geef je aan dat je minstens 18 jaar bent.