terug naar het prijzenoverzicht

2x per week 12 maanden MIHA BODYTEC

225,00 / maand
Minimale looptijd: 12 Maanden
2 deelnames / week

Beschrijvingen

Algemene Voorwaarden Active Body Condition Miha Bodytec. 

1. Voor aanvang van een eerste EMS training bij Active Body Condition, wordt aan de cliënt een aantal vragen gesteld met betrekking tot zijn of haar sportieve en medische verleden. Active Body Condition gaat vertrouwelijk om met cliëntgegevens en verschaft deze niet aan derden, tenzij in overleg met de cliënt wordt besloten om dit wel te doen. 

2. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan Active Body Condition de behandeling of training staken en de cliënt doorverwijzen naar een arts, therapeut of specialist. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra de behandelend arts, therapeut of specialist hierin toestemt. 

3. Als de cliënt reeds onder behandeling van een arts, therapeut of specialist is, dan kan Active Body Condition vragen met hem of haar te overleggen of een behandeling door of training van Active Body Condition gedurende de behandelperiode toegepast mag worden. 

4. Eventueel medicijngebruik of behandeling door een arts, therapeut of specialist dient de cliënt voor aanvang van behandeling of training van Active Body Condition mede te delen. 

5. Active Body Condition is niet verantwoordelijk voor schade en of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik. 

6. De cliënt begrijpt dat door fysieke activiteiten tijdens training blessures of andere complicaties kunnen voorkomen, zonder dat dit ontstaan is als gevolg van de training van Active Body Condition. 

7. Active Body Condition is nimmer aansprakelijk voor opgelopen blessures of andere complicaties die tijdens of na een behandeling of training van Active Body Condition zijn opgelopen. 

8. Active Body Condition behoudt zich het recht voor cliënten te weigeren voor een behandeling of training. De directie van Active Body Condition behoudt zich het recht voor wanneer leden zich misdragen, hen de toegang tot het gebouw te ontzeggen en het lidmaatschap van deze leden met onmiddellijke ingang te beëindigen, zonder teruggave van betaalde gelden.

9. Hygiëne staat bij Active Body Condition hoog aangeschreven. Active Body Condition verwacht van haar cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen. In verband met hygiëne binnen Active Body Condition worden alle materialen na elke behandeling gereinigd. Het is tevens toegestaan dat de cliënt eigen materialen meeneemt. 

10. De cliënt dient minimaal vijf minuten voor aanvang van de behandeling of training aanwezig te zijn. In geval de cliënt later aanwezig is, kan dit ten koste gaan van de ingeplande behandelingstijd. 

11. Afspraken dienen minimaal 12 uur voor aanvang geannuleerd te worden. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden aan de cliënt in rekening gebracht, tenzij Active Body Condition hiertoe anders besluit. Er is geen restitutie mogelijk en de gemiste training kan niet worden ingehaald.

12. Active Body Condition is niet aansprakelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen van de cliënt.

13. De strippenkaart is maximaal 6 maanden geldig. 

14. Active Body Condition is bevoegd om op 1 januari van elk kalenderjaar de abonnementsprijs aan te passen. 

15. Indien betaling uitblijft wordt de toegang tot Active Body Condition na 2 weken geweigerd zonder dat de betalingsverplichting vervalt. De volledige betaling zal uit handen gegeven worden en alle incassokosten worden in rekening gebracht bij de persoon die het lidmaatschap heeft afgesloten. 

16. Het lidmaatschap is geldig voor de persoon die het abonnement afsluit. Rechten, voortvloeiend uit het lidmaatschap, zijn niet overdraagbaar. 

17. Active Body Condition is bevoegd de openingstijden tijdelijk of blijvend te wijzigen en te sluiten tijdens algemeen erkende feestdagen, of daarop aansluitende dagen. 

18. Active Body Condition is te alle tijden gerechtigd om gebruikstijden en lesroosters te wijzigen. Gedurende de maanden juni, juli en augustus is een zomerrooster van kracht.

19. De sportruimte uitsluitend betreden met schoeisel dat niet buiten gedragen wordt.

20. Het is niet toegestaan om de geluidsinstallatie en Miha Bodytec touchscreen computer te bedienen. 

21. Active Body Condition kan het e-mail adres gebruiken om cliënten op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen of acties bij Active Body Condition.

Betalingsvoorwaarden en annuleringen

De eerste betaling wordt op 02-05-2024 in rekening gebracht. Daarna wordt het iedere 1 maand in rekening gebracht.
Als je het membership annuleert voor 01-04-2025 wordt het opgezegd op 01-05-2025.
Anders wordt het aan het eind van de looptijd automatisch verlengd met 12 maanden.
Wanneer je je membership online koopt, kun je het online annuleren in de membership details. Wanneer je het membership rechtstreeks bij de sportlocatie hebt gekocht, moet je het schriftelijk annuleren bij de locatie zelf.
Door de aankoop te voltooien geef je aan dat je minstens 18 jaar bent.