Kundalini NRGY & Cosmic NRGY mei @ Studio Soetra
Kundalini NRGY & Cosmic NRGY mei @ Studio Soetra

Kundalini NRGY & Cosmic NRGY mei

energy sessions

Workshop

@ Studio Soetra

Level

All Levels

See more information
Kundalini NRGY & Cosmic NRGY mei @ Studio Soetra
Kundalini NRGY & Cosmic NRGY mei @ Studio Soetra

Kundalini & Cosmic NRGY 

Een Kundalini & Cosmic NRGY sessie is een energetische ervaring, een transformerend energiebad dat jouw levenskracht laat ontwaken en je in verbinding brengt met je ware essentie. Je hoeft niets te doen, enkel te ontspannen en je open te stellen voor de energie. Het is een extra lange sessie waarbij we beginnen met Kundalini NRGY en halverwege langzaam overgaan in Cosmic NRGY. Het is een bijzondere ervaring waar je in de Kundalini blokkades mag gaan “opruimen” en je in de Cosmic mag gaan helen in een staat van Zijn

Kundalini NRGY is een energetische ervaring om jouw levensenergie (Kundalini) te activeren. Wanneer je tijdens een sessie in contact komt met deze energie, ontwaakt de Kundalini en stroomt deze door al jouw energiebanen in je lichaam. Jouw energie ruimt (in fasen) alles op wat je in de weg staat om volledig jezelf te kunnen zijn. Een Kundalini NRGY sessie opent deuren om een innerlijke reis van zelfontdekking te maken. 

Wat je onder andere kan ervaren tijdens een sessie:

Visuele & fysieke sensaties, actieve zintuigen, emotionele ontlading, inzichten krijgen, gevoel van kalmte, bliss en balans. En nog vele andere ervaringen die uniek zullen zijn voor jouw sessie.

Tijdens een Kundalini NRGY sessie kom je weer in verbinding met je ziel, je ware essentie. Het is jouw levensenergie die ontwaakt, dat gebeurt op een natuurlijke manier die perfect past bij jouw proces en lichaam. Het nodigt jouw EIGEN energie uit om te gaan stromen. 

Wat je onder andere kan ervaren na de Kundalini NRGY:

- Loslaten van blokkades, stress & trauma

- Mentale rust & helderheid

- Meer creativiteit & productiviteit

- Sterkere verbinding met jezelf (lichaam & geest)

- Meer in je kracht staan & jouw waarheid spreken

- Meer (levens)energie, vitaliteit & joy

Cosmic NRGY is een diepe en liefdevolle energetische ervaring die gericht is op het ervaren van een staat van Zijn, een staat van eenheid. Eenheid in jezelf, met anderen en met het gehele bestaan. Die eenheid is er altijd, maar zijn we er niet altijd van bewust. Een Cosmic NRGY sessie kan de wegen naar de eenheidservaring weer openen. 

Tijdens een sessie worden er specifieke energiekanalen geopend, waardoor je weer in verbinding met die eenheid komt. Het is een staat van diepe vrede, verbondenheid, innerlijke stilte, liefde en dankbaarheid. Deze ervaring kan leiden tot een gevoel van totale harmonie, vertrouwen en balans in het leven, het volledig thuiskomen in jezelf. In deze staat kunnen we de beperkingen van ons denken loslaten en ons openstellen voor een hoger bewustzijn. Door deze zachte energetische ervaring kunnen we onze energie in balans brengen en de verbinding met jouw hoger bewustzijn versterken. 

Wat je onder andere kan ervaren na de Cosmic NRGY:

- Meer zelfliefde & liefde voor het bestaan

- Ervaren van non-dualiteit & eenheid

- Loslaten van stress & helen van trauma’s 

- Loslaten van diepgewortelde angsten

- Herstel & heling 

- Reconnecten met de grootsheid in jou 

- Ervaren van diepe rust en kalmte 

- Sterkere intuïtie 

- Diepe verbondenheid met jezelf & anderen 

- Harmonie & balans 

- Gevoel van geborgenheid

- Diep vertrouwen & innerlijke vrede

- Jouw purpose in het leven herinneren

- Levensvragen worden beantwoordt

Tijdens een sessie staan we in verbinding met een veld van intelligente kosmische energie dat onze energiesystemen uitnodigt om te ontwaken. Het enige wat jij hoeft te doen is te ontspannen en te ervaren wat zich aandient. Je ligt in ontspanning en overgave op een zacht matje. Wij werken in het energetische veld en zullen je intuïtief op verschillende punten aanraken om hier de energie naartoe te brengen of steun te bieden. De sessie is op muziek die je tijdens deze innerlijke reis begeleidt.

Een sessie duurt 2,5 uur waarvan de energieactivatie zelf 90 minuten duurt. De rest van de tijd wordt besteedt aan een kort voorgesprek, begeleide meditatie en een sharing met thee en wat lekkers.

Michelle Kluit is er als energiewerker voor jou om jouw licht weer te laten stromen en je op een liefdevolle manier opnieuw te verbinden met je ware essentie. Met Reiki healing, Kundalini NRGY & Cosmic NRGY sessies helpt Michelle je naar het ontwaken van jouw innerlijke kracht.

Nancy de Laat is Healing Coach en het is haar zielsmissie om anderen te ondersteunen en begeleiden naar het pad van jouw innerlijk weten. Nancy zal jou hierin liefdevol ondersteunen en begeleiden. Je kunt bij haar terecht voor Kundalini & Cosmic NRGY sessies, Reiki/Healing sessies, (plantmedicijn) ceremonies en coachingstrajecten.

Koop een ticket en schrijf je in!

Ticket: € 75,-

De sessies van Nancy & Michelle staan elke maand gepland.

Studio Soetra, Appelmarkt 3, Amersfoort

*Disclaimer: je kunt niet deelnemen aan de sessie met (geschiedenis van) psychose, epilepsie, bipolariteit, zeer ernstige hartproblemen. Zwangerschap 1e & 3e trimester: Hoewel het nooit bewezen of voorgekomen is dat Kundalini Awakening Practice een nadelig effect heeft op de zwangerschap, vragen we je tijdens jouw 1e & 3e trimester niet deel te nemen aan deze energetische ervaring. Better safe then sorry!

**We houden rekening met jouw komst. Daarom is restitutie niet mogelijk, wel kun je zelf jouw kaartje weggeven of doorverkopen.

Date

Friday, May 31, 2024

Time

07:00 PM - 09:30 PM

(150 min)

Room

de yogaruimte

Location

Appelmarkt 3, 3811 CT Amersfoort

Teacher

teacher

Nancy de Laat

About

Wat ik wil overbrengen in mijn yoga lessen is de ademhaling met de bewegingen te combineren, de verbinding tussen lichaam en geest, uit je hoofd en weer terug in contact met je lichaam. Mijn zielsmissie in alles wat ik doe is, anderen te ondersteunen en te begeleiden naar het pad van jouw innerlijk weten, terug te komen bij je ware essentie. De reis naar jouw ware essentie Kundalini NRGY ~ Reiki/Healing ~ Ceremonies ~ Coaching

Education

Ik heb meerdere yoga teacher trainingen gedaan, o.a. Vinyasa, Ashtanga, Yin & Hatha. Ook heb ik meerdere verdiepende opleidingen gedaan zoals; chakra psychologie, yoga filosofie, Reiki master, Kundalini NRGY, Akasha Kundalini activation en nog veel meer. instagram: @nancy_de_laat website: nancydelaat.nl

Pricing options

€75.00

Single ticket

€55.00 / month

Sangha: Yogalessen 5x per maand

Membership

Venue information

Reviews

5

(No reviews yet)

Cancellation policy

Je kan tot 24 uur voor aanvang gratis online annuleren.

Kundalini NRGY & Cosmic NRGY mei

Date

Friday, May 31, 2024

Time

07:00 PM - 09:30 PM

(150 min)