Reflectie Retreat

BASE for Stability - Kanaalstraat
at 17/12/2022 12:00-16:00 o'clock (240 min)
City: Kanaalstraat 254, 3531 CS Utrecht
Price: 75.00 €
Workshop is fully booked

Prices

75.00 €Ticket voor za. 17-12-2022, 12:00 - 16:00  

About

Reflective retreat

Het einde van het 2022 komt steeds meer in zicht. Een moment waar we stilstaan bij alles wat afgelopen jaar gebracht heeft, en vooruitkijken op een nieuw jaar met oneindig veel mogelijkheden. In deze reflective retreat nemen we hier bewust alle tijd voor. Graag neem ik je mee in een middag met alle ruimte voor jezelf. De retreat bestaat uit zachte meditatie, yin & restorative yoga en verschillende schrijfopdrachten gericht op reflectie.

We starten de middag met het thema loslaten. Hier nemen we de tijd te onderzoeken wat ons niet meer dient, en laten we dit bewust los. Met behulp van een lange yogales maken we de overgang van loslaten naar compassievol vooruitblikken. Hier stellen we warmte en liefde voor jezelf in 2023 centraal. We creëren hier alle ruimte om te onderzoeken wat je jezelf gunt in het nieuwe jaar.

De middag retreat zal in stilte plaatsvinden. De retreat is opgedeeld in vier verschillende delen: loslaten en afscheid nemen (1), yin & restorative yoga (2), compassievol vooruitblikken met jezelf als centraal punt (3) en compassie voor de ander (4). Tussen de verschillende onderdelen zullen er korte pauzes zijn, waar je kunt genieten van een moment voor jezelf onder het genot van verschillende theeën en lekkernijen. Een middag waarbij jij als persoon centraal staat, alles voor je geregeld is en je even niks moet. Hopelijk tot dan!

Kosten: earlybird 65 euro (tot 3 december), daarna 75 euro.

show more

Teacher

Denise Visser
Met haar achtergrond in de Orthopedagogiek en Psychologie heeft Denise altijd al interesse gehad in het welzijn van de mens. Yoga is uitgegroeid tot één van haar grootste passies. Denise doceert Yin en Restorative yoga. Dit zijn beide vormen die helpen de balans te behouden in een druk leven. In haar lessen staat het respect voor elk lichaam en het luisteren naar de grenzen ervan centraal. Op die manier probeert ze haar zachte lessen zo toegankelijk mogelijk te maken. Denise hoopt je snel te mogen ontvangen!

Cancellation conditions

72 uur voor aanvang is deze kosteloos te annuleren