Cacao BLiss & Microdose Journey 18-02-2024 @ Yogaschool Noord
Cacao BLiss & Microdose Journey 18-02-2024 @ Yogaschool Noord

Cacao BLiss & Microdose Journey 18-02-2024

Kakao-Zeremonie

Workshop

@ Yogaschool Noord

Level

All Levels

See more information
Cacao BLiss & Microdose Journey 18-02-2024 @ Yogaschool Noord
Cacao BLiss & Microdose Journey 18-02-2024 @ Yogaschool Noord
CACAO BLISS & MICRODOSE JOURNEY

Een ceremonie om je mind, hart en lichaam te verbinden

Deze workshop geeft ruimte en vertraagt de tijd. Zintuigen ontwaken en de harmonie van ceremoniële cacao en microdosering wordt verweven met de rustgevende essentie van beweging, meditatie, yin yoga en live muziek. We verkennen een diepere verbinding met onszelf en de ander.

 Inhoud van de workshop

In een veilige en comfortabele setting starten we samen in een cirkel. We maken kennis met elkaar en delen onze persoonlijke intenties voor het ritueel. Vervolgens nemen we de ceremoniële cacao met daarin een microdosering psilocybine en gaan dan een begeleide meditatie in. Vanuit de stilte brengen we het lichaam zacht en vloeiend in beweging. Hierdoor kun je dieper en intenser te werk gaan op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Precies zoals het is. Zonder oordeel, zonder mening, zonder ambities. Dat is de uitnodiging. Jij bepaalt zelf de intensiteit van je reis. We sluiten af in een kring waar, voor wie wil, gelegenheid is om ervaringen te delen. Je vertrekt met vernieuwde energie, stevig verankerd in je lichaam, open en bewuster van je zintuigen

Over microdosering.Microdoseren houdt in dat je tussen de 1/20 en 1/10 van een 'normale dosis'gebruikt. Het is niet de bedoeling dat je gaat trippen, vandaar dat we een hele kleine dosis nemen van de werkzame stof psilocybine in combinatie met de ceremoniële cacao. Deze twee ingrediënten versterken elkaars werking. Microdosering is een zeer veilige manier om lichaam en geest te ondersteunen, oude patronen los te laten en op een dieper niveau opnieuw met onszelf te verbinden. Psilocybine wordt al duizenden jaren gebruikt voor spirituele groei in inheemse tradities. De microdosering helpt ons om dieper in onszelf te duiken en onze zintuigen te openen. 

Wat is Psilocybine? 

Psilocybine is de werkzame stof in bepaalde soorten paddenstoelen en truffels. Deze paddenstoelen, ook bekend als paddo's, groeien boven de grond, terwijl truffels onder de grond groeien. 

Effecten van Psilocybine

 • Toename van energie.
 • Helderdere gedachten en verbetert probleemoplossend vermogen.
 • Verhoogde creativiteit.
 • Verbeterde concentratie.
 • Positieve stemming.
 • Emotionele connectie met anderen.
 • Vergroot bewustzijn van het Zelf.
 • Bewuster in het moment leven.

Voor wie is deze workshop geschikt

 • Bezig zijn met persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Dieper willen verbinden met zichzelf en anderen.
 • Op zoek zijn naar een holistische ervaring.
 • Beter willen leren ontspannen.
 • Creativiteit willen stimuleren.

Contra-indicatiesEr zijn echter contra-indicaties voor het gebruik van psilocybine, waaronder:

 • Allergie voor schimmels.
 • Voorgeschiedenis van psychiatrische aandoeningen zoals psychose, schizofrenie, of andere dissociatieve aandoeningen/toestanden.
 • Voorgeschiedenis van hartklepproblemen.
 • Actief trauma of verdriet.
 • Kinderen.
 • Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
 • Gebruik van lithium of tramadol.

Als je twijfelt overleg dan altijd eerst met je (behandelend) arts of therapeut. Heb je vragen over contra-indicaties? Neem dan contact met ons op via info@yogaschoolnoord.nl. 

Annulering deelname workshop

We doen niet aan restituties, wel kun je je kaartje aan iemand anders doorgeven in je omgeving. Geef ons dan de naam, achternaam en e-mailadres van diegene door. Voor verdere vragen kun je mailen naar info@yogaschoolnoord.nl.

Over de Facilitator: Gwendala Gosliga

Gwen vervult de rol van Studio Manager bij yogaschool Noord, is een bedreven yoga-docent, gedreven relatiecoach en heeft een passie voor familieopstellingen. Daarnaast koesterde ze al jaren een fascinatie voor Ceremoniële Cacao en Microdosering met psilocybine, nu heeft ze deze elementen samengebracht in een betoverende setting waar alle zintuigen worden geprikkeld. Welkom in haar wereld van diepe verbinding en zintuiglijke ervaringen.

Date

Sunday, February 18, 2024

Time

01:00 PM - 03:45 PM

(165 min)

Room

Plotterstraat 24 | NDSM

Location

24 Plotterstraat, 1033 RX Amsterdam

Teacher

teacher

Gwendala Gosliga

About

Als Studio Manager bij Yogaschool Noord heb ik het voorrecht om een bruisende hub van welzijn en persoonlijke ontwikkeling te leiden. Met meer dan twintig jaar ervaring als orthomoleculair therapeut, lifestyle - detoxcoach, spreker voor bedrijven heb ik een mooie reis afgelegd. Mijn leven draait om het delen van kennis en inspiratie. Daar word ik een heel blij mens van :) Mijn yogareis begon enkele jaren geleden met Yin Yoga en leidde me naar de opleidingen Creative Vinyasa en Zwangerschapsyoga. Yoga heeft me geholpen om mijn mind en body weer in balans te brengen en mijn intuïtie te versterken. Tantra bracht een diepere verbinding met mezelf en anderen. Ik ben afgestudeerd Relatiecoach en heb mijn opleiding voor familieopstellingen afgerond, wat me in staat heeft gesteld mijn expertise op het gebied van relaties en persoonlijke groei te verdiepen. Samen met mijn zus eigenaresse Esther, ben ik begonnen aan een spannend avontuur om onze krachten te bundelen. Nu richt ik me voornamelijk op mijn rol als Studio Manager, maar daarnaast houd ik me ook bezig met relatiecoaching en familieopstellingen. Graag verwelkom ik je in onze studio's, waar we een plek bieden voor innerlijke rust, persoonlijk groei en verbinding.

Pricing options

€65.00

Workshop 65 euro

Venue information

Reviews

4.9

(No reviews yet)

Cancellation policy

https://www.yogaschoolnoord.nl/info/algemene-voorwaarden/ 15. Annulering deelname Workshop We doen niet aan restituties, wel kun je je kaartje aan iemand anders doorgeven in je omgeving. Geef ons dan de naam, achternaam en emailadres van diegene door. Voor verdere vragen kun je mailen naar info@yogaschoolnoord.nl.

Cacao BLiss & Microdose Journey 18-02-2024

Date

Sunday, February 18, 2024

Time

01:00 PM - 03:45 PM

(165 min)

teacher

Gwendala Gosliga

Teacher