Workshop Je (emotionele) grenzen bewaken

Miranda Klomp Yoga en Coaching
at 24/09/2022 10:00-13:00 o'clock (180 min)
City: Kruisbergseweg 60A, 6601 DD Wijchen
Price: 25.00 €
Online registration is not possible

Prices

25.00 €Single ticket  

About

Wanneer je graag voor anderen zorgt dan ben je geboren om vanuit je natuur te geven, lief te hebben en te delen. Je bent misschien bewust van de emoties die anderen voelen en je wil graag goed doen voor de wereld om je heen. Je herkent het dan misschien ook wel, dat je na contact met bepaalde mensen soms achterblijft met een verdrietig, aangevallen, of soms zelfs schuldgevoel, zonder dat je weet waarom dit zo is.

Wanneer je empathisch en of behulpzaam bent straal je dit ook uit. Er is een trillingsenergie binnen in jou die zeldzaam is in onze huidige wereld. Deze energie trekt mensen aan en die jouw energie gebruiken om iets aan te vullen wat bij henzelf ontbreekt. Daarom is het ontzettend belangrijk dat je je emotionele grenzen kunt bewaken om bijv. emotioneel, mentaal en fysiek overbelast te raken.

Hoe kun je als hulpverlenend of empathisch bent beter je grenzen aangeven zonder dat jij je daar rot over voelt? Hoe herken je mensen in jouw omgeving die gebruik maken van jouw energie, hun bagage bij je dumpen maar volledig voorbij gaan aan hoe jij je voelt en wat jij nodig hebt?

Hoe kun je meer afstand nemen van mensen die jou eerder uitputten dan voeden. Hoe om te gaan met emoties die je voelt bij anderen? Wat zijn de gevolgen van schadelijke emotionele overdracht?

Op zaterdag 24 september geef ik hierover een workshop. Investering: € 25,00

Deel dit bericht met iedereen waarvoor jij denkt dat deze workshop interessant is.

show more

Trainer

Miranda
Gedragscoach Docent Yin Yoga, Power Yoga, Restoratieve Yoga, BodyBalance

Cancellation conditions

Gezien de voorbereidingen is annulering enkel mogelijk tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de workshop. Daarna is annulering niet meer mogelijk en zal er ook geen restitutie meer plaatsvinden.